birini seviyorsan sevmişsindir bunun için şarta gerekmi var ya da karşılık görmekmi lazım tabi görsen iyi olur ama görmesende sevgin bitmez seviyorsun diye hep beraber olman gerekmiyor sonucta ihtiraslarınızı tatmin etmek degildirki sevgi :) bence sevdiğini mutlu görmeyi istemekdir ha istemiyorsan zaten sevmemişsindir
Bütün insanların gülmesini isterim o başka. Sevdiğimin daha çok gülmesini isterim. Çünkü sevdiğim. İstemiyorsan sevmemişsindir. Bir sürü şeye değinmişsin abi. İçimden geldi 😅
Ne kadar sevdiğime ve onun da beni ne kadar sevdiğine bağlı. Aramızda çok kuvvetli bir bağ varsa ve karşılıklı sevgi çok yoğunsa onun için yapamayacağım bişey yok.
Birisini sevmek zaten onu herşeyiyle sevmek degil midir? Eger karşındaki insani her seyine rağmen istemiyorsan sevmiyorsundur. Ben eskiden sevmiştim karşılıksız kaldı. Ama yine olsa yine severim. Sevmek bence budur
Hayır her şeyiyle sevmek yok! Yanlış! Kendi kendine sevmek başka! En çok sevdiğim! Pic olduğunu kötü biri olduğunu öğrendiğin ipsiz sapsız sevebilir misin? Ailesine saygısı olmayan sorumsuz birisini sevebilir misin?
Her insanin kensine gore beğendiği tip vardir. Eger o tipe uyuyorsa ufak hatalarini da seversin o insanın. Ama o insan dedigin gibi picse vs. Zaten sevilmez. Ben şahsen sevmem. Ama böyle seven insanlarda yok mu var.
Uzaktan sevmek. Onu görünce mutlu olmak sesini duyunca mutlu olmak onun yürüdüğü sokaktan yürürken bile mutlu olmak 😊Onu hayal etmek düşlemek 😊Cama çıkar diye kapısında beklemek 😊Belki onu görürüm diye sokağından geçmek 😊 Açıklanacak pek bir şey yok aslında tek taraflı sevmek işte 😊
Allah Allah Yürü git abla ya ne sevmedim be köpek gibi sevdim ben 😅Çok fena pis sevdim yani 😅 Karakolluk mahkemelik oldum adam kaldırdım çok kişinin yolunu kestim 😀Yüzlercesine meydan okudum onurumu gururumu hiçe saydım sen ne diyorsun be 😀
Telefonu garantiye vericem cuma gününde 15 gün veya 21 yokum sitede bu sürede benim fenomenliğe bir şey olmaz değil mi diye soracaktım hani soru paylaşamam vs. O sebeple
İyi yaptın aferin 😅Himm ne güzel 😅dinle 😅Allah iyilik versin 😀İyiyim bende çok şükür sigara çay ve fon müziği duygusal hüzünlü 😊 Uzanıyorum kardeşim var misafirler var her zamanki gibi 😅
Sınırları var herkesin sacma yani sevmeyi cok abartmayın aksama kadar seks konuşanlar burda sevgiden bahsediyo adamsin kanka ayni dusuncedeyiz digldlspalkd
Kendi kendime severim abi en çok kendi kendime sevmeyi severim. Aşk kişiden kişiye göre değişir abi bana göre sevgi fazlalığından ibaret. Peki abi koşulsuz sevgiye bir örnek verir misin?
İmkansız diye birşey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır diğerlerine katılıyorum bence de gereksiz. Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi akşamlar...
En İyi Cevaplar