Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın kolay kolay dayağı hak etmez. Ediyorsa vardır bir sebebi çünkü sen gibi pişman olmuş eşi var. Ama bilirsin ki bu illa dayak şart anlamına gelmez veya senin tokat atmanı gerektirmez.
Şundan eminim ki eşin biraz psikolojik bunalımda ve bazı durumlarda haksız da olsa üste çıkmaya çalışacaktır. Demişsiniz ki karım bana kıyamaz. Korkmayın, ne kadar bu tatsız durum yaşansa da derin bir sevginiz var birbirinize karşı. Zamana bırakın üzerine gitmeyin. Sürekli de özür dilemek yerine, sadece normal konuşmalar yapın sakin davranın. Zaten hatanın farkına vardığını anlayacaktır.
Bu arada özelden de hiç bir kadınla konuşmanı doğru bulmuyorum. Eğer fikir almak amacın varsa bu dediklerime dikkat et. Git sakince eşini kucakla ve alnından öp. Ve ona çok narin davran. Güzel günlere birlikte eşinizle..33 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol 🙏🙏
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinden utanmalısın... kadın çok zarif ve narin... o geleceğin annesi... ondan özür dile ve hatanı telafi et... yapma böyle şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam bir daha
Soran+1 yılHala ağlıyor içerde ya of😔
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda okudum galiba annenizle karınızın arasında problem olmuş ve o sizi dinlememiş sonuçda ona el kaldırdız... şimdi böyle durum var... evet anne adayı çok kutsal ve değerli ama onların aralarında bir problem varsa onlar hall etmeli ve taraflar seni kulanmak istese bile sen onalara mudahele etmemelisin... ve en önemlsi kendine hakim olmalısın... sorunu şidetle değil konuşmakla ve sakince doğru ifadelerle çözmelisin... herkesin ailesinde problem oluuor yani bu normal bir şey.. ama problemleri düşünceli ifadelerler konuşarak hall etsen daha iyi olur.. sende kendini üzme... eşinin karakterini en iyi sen biliyorsun ve buna uygun kendini ona telafi et... herkes sinirleniyor ve böyle zamanlarda kendinizi sakitleşdirmek için bir şeylerle kendini meşgul edin... mesela ben sinirlendiğimde gergin ortamdan çekiliyorum ve rahatlatıcı bitki çayı içiyorum.. yani böyle.. İnşallah her şey yolunda olur.)
Soran+1 yılİnşallah
bir kadın ne yaparsa yapsın, dayak yemeği, dövülmeyi haketmez..
Aldatsa da, ailevi konularda laf söylese de, her ne şekilde olursa olsun, dayak yemeği haketmez..
Nasıl ondan daha mı güçlüymüşsün..
Gücün yetti değil mi? Memleketin a*ına koydunuz. Sizin gibi yaratıklar yüzünden, kadına şiddet bitmeyecek bu memlekette, annesine laf söylemiş. Sen önce annenle karın arasındaki köprüyü sağlamlaştır, arada uzlaşmacı olmadığın sürece, anne kuzusu kaldığın sürece mutlu olmayı hakkedemezsin.
Umarın o kadın aklı başında, işi olan bir kadındır. Aklı olan kadın, ona bir fiske bile atan, sözde erkeğim diye gezen adamın yanında durmaz..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey olmaz kardeşim o da annene saygısızlık yapmış dayağı haketmiş takma o kadar burdakiler hep kadın milliyetçisi. Hep erkekler kötü boşver sen. Erkek dediğin karısı kendinden korkmalı ki kadın zıvanadan çıkmasın sevdim seni kardaşım ama keşke hafifçe dövseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılBaya kötü dövdüm ya😔
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım kardeşim olur mu
Soran+1 yılGizliden çıksan?
Cevap sahibi+1 yılYaz kanka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılGönül alma başka bişey. Kim olursa olsun bir insanı seni gördüğünde titretecek kadar darpetmişsen aşağılık iş yapmışsın. Sen Allah'a nasıl hesap vericen. Ben küçükken çobanlık yaparken ineyi öyle dövmüştüm şimdi hala aklıma gelince içim sızlıyor. Nasıl hesabını vericem diyorum. Bundan sonrası önemli. Barışmak değil. Herkes normal hallerde gayet iyi ama öfkelenecek işlerde ne olduğu belli olur. Sen bundan sonra kendin için karar almalısın. Yoksa iş çok kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuyunca tüylerim diken diken oldu. Bak ben kocasından dayak yemiş bir kadınım. Zaten ondan sonra da boşadım. Annene laf söylemişmişmiş. Eeee yani? Bağır çağır vur kapıyı çık git evden sakinleşene kadar. En basiti dayak di mi? Ne yapsan o kadın unutmayacak. Affedebilir ama asla unutmayacak. Sen de unutma bu hissettiklerini. Bir de üstüne sakın beraber olmaya zorlama. Bırak kız kendini toplasın. Özür dile ama üstüne gitme. Adam gibi davranmaya çalış.
31 Yorumla
Soran+1 yılSağolun 🙏
çok büyük hata yapmışsın oyle ıkı güzel soz bir çiçekle alamazsın gönlünü unutmaz ona değitiğini ve senden korkmması gerektiğini göster nazik ol ama hep bı ıkı gün değil öfkeni kontrol etmesinide öğren sadece kendinden güçsüzede vurma yakışmaz erkek adama
00 YorumlaÖzür dile ve bir daha ne olursa olsun ona vurmayacağını söyle, vurmamak içinde elimden geleni yapacağım de, affet beni de, herhangi bir hediye alabilirsin.14 şubat'ı beklemeden bir tane al, romantik şekilde ver, 14 şubatta bir daha alırsın. O kadar pişman olduğunu hissettir, ne olursa olsun karını dövme çözülemeyecek sorunlar yoktur. Yeter ki iki taraf istesin.
00 YorumlaLaaan elime geçsen de ben de seni bir güzel...
Tövbe ya Rabb'im.
O senin canın, nasıl vuruyorsunuz, nasıl kıyıyorsunuz hanımınıza arkadaş!310 Yorumla
Soran+1 yılÖlseydim de vurmasaydim keşke 😔
- +1 yıl
Gidiyorsun yanına başını dizine koyuyorsun, vallahi billahi çok hatalı ve üzgünüm. Bir daha sana parmağımı oynatırsam kov beni evden. Aha başım dizinde, vuracaksan sen vur boynumu. Çünkü ben çok çok çok aşık olduğum kadına en büyük suçu işledim de ve hemen kahvaltı veya dışarı veya sürpriz bir şeyler yapıyorsun.
O benim bacım sen de biraderimsin. Kadını o yalnızlıktan kurtar al oradan.
Soran+1 yılDediklerinin hepsini yaptım.. az önce kahvaltı hazırlayıp götürdüm ama yemedi
Soran+1 yılHayır, o olmaz
Soran+1 yılBu durumda yalnız bırakamam kendine birşey yapmasından korkuyorum birde aramaz en az 2 hafta aramaz beni ben onsuz 2 hafta dayanamam
Soran+1 yılAğladım halada ağlıyorum ben bu hayatta en çok sevdiğim bir kadına nasıl vurdum ya Allah belamı versin
+1 yılkarısını dövmüş :D iyi karı olsaydı da dayak yemeseydi pişman olmana gerek yok tatlım şikayetçi değilse devam et
23 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin sen?
- +1 yıl
ya niye takıyorsun kafana olmuş bitmiş olay
Dili, hareketleri affedsede kalbi ruhu hic bir zaman affedmez. Elinizdekine güc gösterisi nekadarda kolay dimi. Lafınızı dinletmek istiyorsanız kedinize köpek alın. Karşınızdaki sizin malınız değil!!! eşiniz. Acınacak durumdasınız.
00 Yorumla
+1 yılMevzu gönül alma değil. Tedavi ol öncelikle. Şiddet girince işin içine asla eskisi gibi olmayacak bunu idrak et öncelikle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım kadın cesaretini toplayıp seni boşar. Karısını döven bir embesile fikir mi vereceğiz bir de.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen bu dediklerimi yap:
Karının yanına git ve samimiyetle alnınu öp.
Aşkım çok özür dilerim birdaha kesinlikle böyle bir şey olmayacak de. Sonra birdaha öp, sarıl, elini öp, nazik ol!!115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam mı :(
Soran+1 yılTamam👍👍
Cevap sahibi+1 yılSonucu bekliyorum. Lütfen beni de aydınlat :(
Soran+1 yılİse yaramadı
Cevap sahibi+1 yılNe diyor ki git felan mı diyor
Soran+1 yılEvet biraz konuştuk sonra defol git dedi
Cevap sahibi+1 yılşu an nasılsınız :( :(
Soran+1 yılKötüyüz
Cevap sahibi+1 yıl😔😔😔😔 Hiç konuşmuyor mu?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAbi nasıl düzelcek yaa😔😔 valla bende üzüldüm
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbi kaç senelik evlisin ve ilk defa mı böyle bir olay oldu?
Soran+1 yılEvet..7 aylık
Cevap sahibi+1 yılHmm. Umarım barışırsınız. Kibar ve nazik olmaya çalış. Gönlünü al.
Dayak cennetten cıkmadır ama Allah'ın emaneti sana. Keşke dövmeseydin sabretseydin. iyi bişi değil
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dövmesiydim 😔😭😢
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devirde dayak? sacmalamissin... o kadin seni sikayette edebilir ceza alabilirsin.. ama annene saygisizlik yapmasi onu cehaleti. Anne seni yetistiren kisi. Saygilarin en guzekini hakediyor.. O kadinin emegi yok ama annenin uzerinde emegi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaparsan yap , gönül acısını dindiremezsin. Ne yaparsa yapsın , ne olursa olsun bir kadını dovemezsin. tabii ki çok çok istisna durumlar harici. Once bir daha yapmayacagina kendi kendine söz ver ve bundan sonra da kendine erkeğim deme. Yazık.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ici-vesma Ayırmaya çabalayan yok , hatasının farkına varsın. Eğer varmışsa da derecesini fark etsin ki ona göre davransın. Benim babam da annemi dövdü gecelerce , ben bunun ne olduğunu biliyorum.
peki dostum neden dövdün ne yaptıda seni bu kadar kızdırdı karın bende evliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç sözümü dinlemiyor, annemle kavga ettiler kötü bir kelime kullandı daha bir sürü şey var...
Soran+1 yılNormalde böyle değil 3 hafta önce en yakın arkadaşıı trafik kazasında vefat etti o yüzden böyle bir kaç haftadır ama ben alttan aldıkça o üste çıkıyor benimde bir sabrım var..
Ulan dövceksin niye evleniyosun yazıklar olsun gücünüz anca kadınlara yetiyo demi.
41 Yorumla- +1 yıl
Dövmek kesi onaylanacak bişey değilde. Bazan artık boğaza geliyor insan
+1 yılNeyse hatanin farkinda olman guzel, konus ozur dile ve bir daha asla tekrarlamayacagina delikanli sozu ver, ve tekrarlama, al yemege gotur, sinemaya gidin sarilin bir birinize film izleyim, dovmeyi biliyorsun da gonlunu almayi mi bilmiyorsun
00 YorumlaNe hakla vurabiliyorsun ya git yalvar yakar al gönlünü ne desek boş
00 Yorumla
+1 yılKalp kırıldı bir kere gönül almak o kadar basit mi hem de dövmüşsün elin kırılsın.
00 Yorumlaerkek arkadan elleri kelepçelenip kısasa kısas yapılacak
00 YorumlaAlamazsın gönlünü :( hep hatırlayacak onu.. işin kötü tarafı ne biliyor musun. Sen yine sinirine hakim olamayıp yine yapacaksın.. devamı gelecek :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla yapmıcam
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılGit ayaklarına kapan affetmesi için. O da belki af eder
02 Yorumla
Soran+1 yılDünden beri yalvardım yakardım ama...
- +1 yıl
Çiçek miçek al takı makı al
gerekçesi olamaz tedavi görmelisin yüz kızartıcı suçumu vardı neden yaptın
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sözümü dinlemiyor, annemle kavga ettiler kötü bir kelime kullandı daha bir sürü şey var...
Abi kadina el kaldirmissan onda bitmissin demektir.. o attigin tokatlari senin burnundan fitil fitil getirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bok yedin. Erkeklik mi tasladın karına. Dövmek acizliktir. Bir de burda rezilliğini anlatıyor
10 Yorumla Ellerin kırılsın ins.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye dövdün? İhanet mı etti sana
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman niye vuruyorsun? Sen kimsin ki bu hakkı kendinde buluyorsun? O senin değil , sana emanet... Sen emanete böyle mi sahip çıkıyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlünü alsan ne fayda ki? Hayatında derin bir yara olacaktır belki
00 Yorumla
+1 yılUmarim bosar da senin gibi birinden kurtulur.
20 YorumlaO da seni dövsün ödeşin
23 Yorumla
Soran+1 yılO bana kıyamaz
Soran+1 yıl😔😔😔
Kendini polise ihbar et, affeder.
00 Yorumla
+1 yılKendini polise ihbar edersen affeder
00 YorumlaNiye yaptın ki kardasim ya yazik
02 Yorumla
- +1 yıl
Oda ağzını tutsaymis yani
Annen gille beraber mı oturuyorsunuz
Bu arada isteysen izin al bir çiçek al nasıl olduğu ne olduğu önemli değil git eve özür dile yapmak istemediğini soyle ona ne kadar değer verdiğini işi bırakıp geldiğin için anlar affeder oda Esin o senin annenden de önde tutmalisin herşeyi bırak git yanına sarıl
+1 yılAnlatma ya utanmıyor musun
00 YorumlaGönlünü alacaksan niye dovuyon ki
00 YorumlaDövme nedenin nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yılKısa giyinmişti annemde birşey diyince
Soran+1 yılKavga başladı
Soran+1 yılAnnem fazla birşey demedi ama onun giydiği de extra extra kisaydi annem de güzelce kızım bu biraz kısa değil mi dedi sadece
Soran+1 yılSağol 🙏
+1 yılNeden dövdün
010 Yorumla
- +1 yıl
Ama dövmemeliydin birdaha o kadından seni sevmeni nasıl bekliyeceksin
Soran+1 yılKeşke dövmesiydim😔😔😔😔😔
- +1 yıl
Dövememen gerekirdi gönlünü Alman gerekiyo ama o dövdüğün anı asla unutmucak senin ona en ufak bir bağırmanda bile o olaylar gözünün önüne gelicek
Soran+1 yılAllah belamı versin ya😔
- +1 yıl
Öyle deme ama gönlünü alacak fikirler düşün
Soran+1 yılAğlayıp nolur yapma diye gözlerimin içine baktığı anı unutamıyorum 😔😔😔😔
- +1 yıl
Ya bir erkek kadını niye döverki sen hangi devirde yaşıyorsun
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
Bana özelden yazarmısın
+1 yılVurmasaydın ya
22 Yorumla
Soran+1 yılÖlseydim de vurmasaydim 😔
- +1 yıl
Oğlum senin gibilerini gebertesim var ya senin erkeklik küsüratı
+1 yılİyi bok yedin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım...
- +1 yıl
canım çocukların annesine nasıl el kaldırdın pişmanmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedir sebebi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnne aile meselesi peki düzelme durumu var mı
Soran+1 yılVar.. böyle değil zaten normalde 3 hafta önce en yakın arkadaşı trafik kazasında vefat etti.. o yüzden böyle ben hep alttan aldıkça o üste çıkıyor benimde bir sabrım var
Cevap sahibi+1 yılYine de vurmamalısın. Ona vuracağın zaman duvara vur. O kişi bir kadın ve çocuğunun annesi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar