Sevgilime çok baglandım ne yapmalıyım arkadaşlar piskolojim çok bozuldu yardım edin bana?

6Aydır olan bir ilişkim var 18 yaşımızdayız ikimiz deliler gibi seviyorum abi bakın ben size kendimi açıklayamıyıcagım ama anlatamam aklıma çok kötü şeyler geliyor onlara giderdim sarılır uyurduk sımsıkı sarılırdık bibribirimize ayrı kalamıyoruz kokusunu öyle bir baglanmışım ki yaşıyamıyorum 10 sözümden 50si onun ismi aklımdan çıkartamıyorum piskolojim çok bozuldu hiç böyle olmamıştım herşeyine karışıyorum çarşıya çıkıcak çıkartmıyorum erkekler bakıcak diye yanında olmamı istiyo ama tanınmış insan ailesi duyar diye yanında gidemiyorum yanında duramıyorum dışarılarda abi misafirlige gidiyor erkek var mı diye yazıyorum eski sevgilisi var 4 sene ilişkisi olan yengesinin kardeşi bu eski sevgilisi olan çocuk yengesi gile gitmesini yasakladım çocuk sevmiyor sevgilim beni deli gibi seviyor hissettiriyo çok güzel ilişkimiz var sizlere anlatamam ALLAH yukarda şahidim çok mutluyuz ama bu çocuk her defasında sevmiyor ama kendini unutturmamak için yazıyor ben sevgilime kızıyorum gidip döverim çocugu ama aileme söyler diyor her yazdıgında yazdıgı yerlerden engelliyo biliyorum konuşmuyo yengesinden yengesi adına sevgilime yazıyor sevgilim engelliyor sevmiyor onu beni çok seviyor eminim sonuna kadar eminim annemle ilk defa bir kızı tanıştırdım oda bu kişi arkadaşlar mesela whatshapa giriyor arkadaşıyla konuşsa dahi diyorum ki acaba o çocuklamı konuşuyor konuşması imkansız biliyorum abi çok seviyorum arkadaşlar ama piskolojim bozulmuş düşünüyorum evlendigimizde çocugumuzu kaçırsalar naparım o noktaya kadar düşünüyorum gitse naparım diye korkuyorum ve ona kızıyorum sürekli bu yüzden kızıyor bana ya da laf söylüyo haklı çok sıkıyorum sürekli zedeliyorum ilişkimi ama onsuz bir saniye düşünemiyorum 5 dakka yazmasın korkuyorum birşeymi oldu diye arkadaşlar daha çok şey var çok kötü durumdayım 2Bin lik sınıra geldim daha çok şey düşünüyorum çok üzülüyorum aglıyorum bana yardım edin lütfen onsuz bir salisiye düşünemiyorum gitmesinden çok korkuyorum YARDIM EDİN BANA YALVARIYORUM
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gerçekten piskolojim çok bozuldu ona çok kızıyorum korkuyorum kötü yorumlar atmayın çok kötü durumdayım bunu yazarken dahi aglıyorum nolur yardım edin bana sizden ricam var nolur yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
nolur arkadaşlar çok baglandım ya giderse ya giderse nereye kadar benim çok hayaller kurdum başına birşey gelmesinden korkuyorum ölmesinden ben düşünüyorum ben ölsem o yanlız kalırsa napar ölmekten degil onun yanlız bırakmaktan korkuyorum nolur yardım edin
Sevgilime çok baglandım ne yapmalıyım arkadaşlar piskolojim çok bozuldu yardım edin bana?