Bir kızla çok iyi arkadaşız. Benim kadar yakin olduğu hatta daha fazla yakın olduğu bir erkek daha var. Hatta bu çocuk açıldı bu kıza ama kız bir türlü sevgili olmaya yanaşmamis. Geçmişte kötü bir şey yaşamış kimseye söylemiyor. Sevgili olmaya yanaşmiyor. Çocuk buna demiş ki beni sevmediğini söyle söz bir daha bu konuyu açmam. Ama kız söylememiş.
Bende uzaktan bunları izliyorum içim yana yana. Benimde aram çok iyidir kizla. Bunun benden hoslanmasi için bir anda ilişkimi kessem uzaklassam bana kesinlikle ne oldu neden böyle davranıyorsun fan dicek. Bu taktik ise yarar mı? Arkadaş grubunda onunla ilgilenmiyomus gibi yapsam ya da.
Ya da tam tersi çok daha fazla yakın mı olayım? Çok mu ilgili olayım? Bu kızı kendime nasıl aşık ederim? Diğer çocukta çok ilgiliydi ama olmadı. Ama kızın aklını karıştırdı.
Ne yapmam lazım yardım edin.
Bende uzaktan bunları izliyorum içim yana yana. Benimde aram çok iyidir kizla. Bunun benden hoslanmasi için bir anda ilişkimi kessem uzaklassam bana kesinlikle ne oldu neden böyle davranıyorsun fan dicek. Bu taktik ise yarar mı? Arkadaş grubunda onunla ilgilenmiyomus gibi yapsam ya da.
Ya da tam tersi çok daha fazla yakın mı olayım? Çok mu ilgili olayım? Bu kızı kendime nasıl aşık ederim? Diğer çocukta çok ilgiliydi ama olmadı. Ama kızın aklını karıştırdı.
Ne yapmam lazım yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer