- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olacak
2- fiziği ve yüzü güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu
3- kesinlikle uzun saçlı olacak
4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini koruyacak
5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilecek yani demek istediğim benden çekinmeyecek
6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun ve 5 istek daha)
Tripsiz, egosuz olacak
7-Sigara kullanmayacak, alkolde kullanmasa iyi olur
8-Yemek yapmasını bilecek hatta birlikte yapacağız ve temiz olacak
9- Zıt görüşlerimiz pek olmayacak hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevecek
10-Eğitimi yerinde maaşı olan parası olan biri olacak
11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtacak
bakımlı olacak temiz olacak ve aileme saygı gösterecek06 Yorumla
Soran+1 yılşort giyse falan naparsin?
- +1 yıl
Giyebilir tabi ki
Soran+1 yılbenimkine göre kasarim giyinişin dolayı yakışıklı tarz çocuk ama açık giymeme bozuluyor
- +1 yıl
Saçma bir düşünce
- +1 yıl
Bence senin gibi birisi olmaması yeterli
- +1 yıl
@Derinnozsoy_ sana göre
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. doğal kız kusursuzdur abi aksine idda eden vatan hainidir avsdsa
015 Yorumla
Soran+1 yılo zman niye boya güzeline gidiyorsunuz?
- +1 yıl
birincisi ben öyle birisine gitmiyorum. mükemmeliyete değil kusurların güzelliğine inanan biriyim, dağınık saçlara, asimetrik yüzlere, özensiz kıyafetlere, kesiklere, çiziklere o yüzden doğal kız bana mükemmel geliyor minyonsa bir de allahım bana yar etsin be diyesim geldi şimdi vasdsa
Soran+1 yılçoğu erkeğin beğendiği biriyim onun ise ne yaptığı belli olamayaniyim ben artık yoruldum
Soran+1 yılsıkıntı su kıskanıyor herkese seviyorum diyor
Soran+1 yılegolu birisi bende eskiden oyleydim ama artık acizlestim seviyorum çok vazgeçemiyorum yana vazgecicem hayattımdan giriyor yazıyor arkadaşlarına seviyorum diyor bana sevmiyorum sonra kıskanıyor ağır konuşuyor bide artık kalbim olduğuna bile emin değilim çirkin olduğumu düşünüyor diyeceğim ama çoğu kişinin beğendiği biriyim
Soran+1 yılçocuğun ne istediği belli değil
Soran+1 yılyazıyor laflasiyoruz flört gibi sonra sevmiyorum diyor engel attiyor
Soran+1 yılsürekli bu haldeyiz bide onu sinir etmek için kanksiyla flört ettim çocuğa ben o kızın her yerini ezbere biliyorum demiş ama öyle birşey yok
Soran+1 yılyapamıyorum ki sürekli tam vazgecicem hayattımdan geri giriyor
Kusursuzluktan kasıt ne ki sen ne kadar kendini geliştirmiş olsan da birileri illa ki bir sebep bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılaşık oldugim bir ilgileniyor kıskanıyor sonra sevmiyorum diyor ama geri ilgileniyor kıskanıyor hiç çıkmadık sürekli dengesiz en davranıyor
+1 yılÖyle bir insan yok olunmaz tatlım estetikle belki
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılmesela çok zayıf olmayacaksın tahta gibi ya da çok şişman böyle tuttuğun zaman eline yağ gelmeyecek
Kasların çok sert olmayacak çokta yumuşak olmayacak böyle tuttuğun zaman ben buradayım diyecek ama hissettirdiği şey daha yumuşak bir doku olacak tenin yumuşak ve pürüssüz olucak. Bana göre göğüsler su damlası şeklide ne birbirine bakan nede birbirinden farklı yönlere bakan olacak. Ne Kavun gibi olacak nede mandalina gibi Böyle tuttuğunda avuca gelicek ama koç billuru tutmuş hissiyatı vermeyecek. hafif bir göbek ama çok hafif belli belirsiz. uyurken elini göbeğine koyduğunda sarılan kişi tam avucunun şeklini alacak yumaşlıkta olacak. Kalçalar çok önemli Pantolunda ne ben buradayım nede ben yokum kiii düz bacaktan ibaretim diyecek. Kalçanın bitimi ile bacağın başladığı yerde bir kıvrım olacak bak o olmassa olmaz. Bacaklar düz ve uzun olacak düz ayakkabı giydiğinde de yakışacak 18 cm topuklu giydiğinde de ayaklar narin olacak. inek toynağı gibi olmayacak eller önemli ince zarif uzun parmak olucak ki bakmaya doyamayacaksın Boynun uzun olucak yüzünde bebek poposu kıvamında bir olacak dudaklarının orantısı üst dudak alt dudaktan 1 tık büyük ve etli olucak. Gözler büyük olucak kaşlar narin kirpikler uzun. Makyaj yapma ihtiyacı duymayacaksın alelade bir pudra ile geçiştireceksin Saçlar uzun ve açık olucak öyle göte başaka kadar uzun değil tabi omuzundan 1 karış inse yeter ve özellikle doğal saç rengin olacak. Bunlar bedensel özelliklerin bana göre birde insani özelliklerin olması lazım tabiki her konuda bilgi sahibi olman lazım seninle konuşan kişinin hiç bir şekilde sıkılmaması gerekli ne bilim mesela sinema dizi tiyatro kitap sergi sanat edebiyat uzay mekanik her konuda daha bitmedi şeker şey yerinde çocuk olcaksın yerinde hanım ağa Hani can yücel diyorya kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş öyle koyun gibi yatmicak kımıl kımıl olacak diye işte öylede olman gerekiyor. En asıl en önemlisi ney biliyormusun bunların hepsinden önemlisi özgüvenin olacak KUSURLARINı KABUL EDECEKSİN01 Yorumla- +1 yıl
Olum böyle kız bulsan sana mı bakar lan AIHDKAJDKANFKZXMS MAL YA YAZIK ya
+1 yılKusursuz kızı bırak insan yok. Kusursuz olmaya calisma sacma cunku. Seni kusurlarinla seveni bul yeter
017 Yorumla
Soran+1 yılçoğu erkeğin beğendiği biriyim onun ise ne yaptığı belli olamayaniyim ben artık yoruldum
- +1 yıl
yorulduysan niye hala pesinde kosuyorsun
Soran+1 yılseviyorum
- +1 yıl
Seviyorsunda senin sevgin size yeticekmi acaba
Soran+1 yılegolu birisi bende eskiden oyleydim ama artık acizlestim seviyorum çok vazgeçemiyorum yana vazgecicem hayattımdan giriyor yazıyor arkadaşlarına seviyorum diyor bana sevmiyorum sonra kıskanıyor ağır konuşuyor bide artık kalbim olduğuna bile emin değilim çirkin olduğumu düşünüyor diyeceğim ama çoğu kişinin beğendiği biriyim
- +1 yıl
Ben birsey demiyeyim en iyisi zaten kafani bulandirdim. Dogru olani bulacak potansiyelin var. Sadece nereye bakacagini bil saygilar
Soran+1 yılbirisiyle konuşmaya ihtiyacım var
- +1 yıl
peki bana anlatabilirsin. Ama bilki ben sana ne rehber olabilirim ne de acini dindirebilirim bunu bil
Soran+1 yılçok yoruldum
- +1 yıl
Cok yoruldun senin sevgini haketmeyen birine kendini yipratiyorsun sevmek cok garip 2 karsi cins mutlu olamicakmi
Soran+1 yılsevgilisi varken bile beni kiskaniyordu yiyecek gibi bakıyordu kızdan ayrıldı biraz dolandı sonra sevmiyorum dedi
- +1 yıl
Bunu bile bile hala pesindesin ama
- +1 yıl
insani en cok karsiliksiz sevgi yoruyo
Soran+1 yılevet resmen metresi gibiyim ama hiç yakın temas yaşamadık ama bir ilgileniyor bir ilgilenmiyor
- +1 yıl
Seni cozmus ve senle oynuyor. Surekli pesinden kosturtuyor bu dediklerine bakarsa gram takmiyor. Gerekeni yap acini cek bu isi bitir daha da tukenmeden
Soran+1 yılpeki neden kıskanıyor cidid ciddi
- +1 yıl
bilmem
Bence güzellik cırkinlik gibi göreceli bırsey kusurda
15 Yorumla
Soran+1 yılyazdim
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kusurlu birini bul sonra denize atıp ondan kurtul -_- tebrikler artık kusursuzsunuz
10 Yorumla
+1 yılHemen bir örnek gösteriyim
10 Yorumla
+1 yılNasrettin hoca ve eşeği misali
İnsanların mutluluk ve memnuniyetlerine göre hareket edersen hep sen üzülürsün
Sana karşı kusursuz olana kusursuz olmaya çalış12 Yorumla
Soran+1 yılbu benimle ilgileniyor sonra sevmiyorum diyor kıskanıyor resmen oyuncagiyim yoruldum
- +1 yıl
Sende kafana göre takıl değer verdiği kadar ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor olacaksın çok güzel olacaksın en az 3 yabancı dil ve en azından 2 tane enstrüman çalabilmek
11 YorumlaKusursuz dost arayan dostsuz kalır demişler, kimse kusursuz değildir
10 Yorumla
+1 yılKusur olarak görülen şeylere bağlı bana göre çok konuşmak kusur iken bir başkasına göre değil
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
evett
+1 yılTayt giyip içine iç çamaşırı giymeyen kız mikemmel 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusurları örtüyorsunuz zaten. Yüz yüze konuşamıyoruz..
00 YorumlaKusursuz dost arayan dostsuz kalır
14 Yorumla
Soran+1 yılokulda beğenilen bir kızdım amanonla olmadı resmen oyuncagiyim
Soran+1 yılbide bu hafta hiç sivilce çıkarmazlar yüzüm ful sivilcelendi
+1 yılYerine göre hareket edip. Empati yapabilince.
013 Yorumla
Soran+1 yılonu yapıyorsun ama bir oyuncak gibi oynaniyorsun
- +1 yıl
Karşındaki kişi kusurlu o zaman. Kusurlu olan kusursuzu fark edemez. Edecek olsa kendi kusurunu fark eder.
- +1 yıl
Bu konuyu özelden daha rahat konusabiliriz. Yapman gerekenleri söyleyebilirim sana
Soran+1 yılmesaj atsan ben atamıyorum
- +1 yıl
Şans o ki benim eskinhesaba giris yapamiyorum 1 xper oldugum icin yazamıyorum. @mehmetumutcetin instagram
Soran+1 yılyazdimm
- +1 yıl
Instagramdan mesaj gelmedi bana. Eminmisiniz yazdığınıza?
Soran+1 yılevet 1.549 Luk hesap değil mi?
- +1 yıl
Yok degil o farklı.
Soran+1 yıltakipçi kac
- +1 yıl
245. Profil fotom insta ile aynı
Soran+1 yılyazdim
kusurlarını seven insan bulunur, ancak o zaman.
04 Yorumla
Soran+1 yılkusurlarını seven insan yok anca oynayan var
Kusursuz birisi yoktur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal kız kusursuzdur
01 Yorumla
+1 yılBaşkasının istediği gibi olma mesela kendin ol
00 Yorumlaİnsan kusurlu eksik bir canlıdır
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kusursuzu farklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılmükemmel olmak istiyorum herşeyi bakimindann
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusursuz diye bir sey yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılmankenler
Cevap sahibi+1 yılOnlar insan degil mi? Eger dis gorunus olarak oyle diyorsan inan bana 99% hepsi estetik
Soran+1 yılaşırı beğenilen bir kızdım yüzüm sivilcelendi ve sevdiğim çocuk aşırı taş oldum snaıyor agliycam yani
Kimse kusursuz olamaz.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin kusuru vardır boşa uğraşma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. kendin ol gerisi tamam.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğill
Peygamber kızı olman gerek
00 YorumlaKusursuz insan yok
02 Yorumla
Soran+1 yılmankenler
+1 yılOlamazsın..
03 Yorumla- +1 yıl
Boş ver...
- +1 yıl
...
Soran+1 yılresmen oyuncagiyim beğenilen bir kızım ama o bir ilgileniyor sonra sevmiyorum diyor kıskanıyor arkadaşlarına seviyorum diyor resmen oyuncağı oldum
+1 yılKusursuz olunmaz, kendini sevmeyi öğren.
06 Yorumla
Soran+1 yılresmen metresi gibiyim onun iicn
- +1 yıl
Profosyonel Crossdresser Travesti olarak sana erkekler hakkında o kadar çok şey söyleyebilirim ki ancak malesef bizler gibi insanlar her platformdan homofobik insanlar yüzünden dışlandıkları için pek yorum yazmak istemiyorum.
Soran+1 yılsöyle benim için sıkıntı değil önyargılı insanlarida takma
- +1 yıl
Homofobi o kadar yaygın ki hakaretler eşliğinde insanların hesaplarını kapatıyorlar. Özel mesajlardan insanların bana ettikleri hakaretleri kopyalasam kitap olurdu. O sebep fazla ona buna bulaşmamaya çabalıyorum. Ben bir eşcinselim.
Soran+1 yılinsanları takma
Göğüsleri büyük olsun
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz aramak sacma
00 Yorumla
+1 yılimkansızı isteme
02 Yorumla
Soran+1 yılimkansızı başarmayı severim
- +1 yıl
Zor diye bişey yoktur imkansız zaman alır diyosun vaaaaaayyyy ;)
+1 yılDili olmayAn 🙄
00 Yorumla
+1 yılSöyleyin beyler şuna
00 Yorumlaolunmaz
00 Yorumla
+1 yılKusuruz olamaz kimse
00 YorumlaOlmaz. :D
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz ki
00 Yorumla
+1 yılÇözebilen aşk olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Önce doğmaman lazım.
00 Yorumlakimse olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbir çok manken kusursuz onlar gibi olmak istiyorum
olunmaz
00 YorumlaOlunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbir çok manken kusursuz
+1 yılZooor
00 YorumlaKusursuz olarak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!