Eski sevgilisi tarafından stalklanan var mı? Bunu neden yapıyor?

Bu kelimenin aslı dikizlenmek doğrusu stalklanmak deyince modern olmuyoruz 😂 2 tane instagram hesabım var. Biri şahsi diğeri ise blog gibi. Ve her ikiside açık hesaplar. Beni takip etmeyen profili bomboş olan bir hesap açılmış iki hesaptada paylaştığım hikayelere bakıyor aynı şahıs. Bu durum bir oldu iki oldu önemsemedim ama ne paylaşırsam paylaşıyım kaçırmıyor. Blog hesabımı zaten tek o biliyor bana ait diye. Kimliğim gizli orda. Bugün yanlışlıkla fotoğrafımı beğenmiş sonra geri çekti. Bende bunun üzerine mesaj attım amacın ne, ne yapmaya çalışıyosun, anlamadığımı mı sanıyosun gibi şeyler yazdım. Ve cevap vermedi. Zaten kötü ayrıldık birbirimize hakaretler ederek engelledik her yerden. 6-7 aydır ayrıyız. Daha öncede bir kaç kez yaptı. Sonra görüştük falan sonra olmuyo dedi yine bitti. Şimdi aynı şeyi tekrar yapıyor ve bu sefer cevap vermiyor. Onu unutamadım oda beni unutamadı mı canı mı sıkılıyor bilmiyorum. Bu arada 4 yıl çıkmıştık. Evlilik hayalleri kurarken o benden kaçmaya başladı böylece bitti. Borçları vardı belkide gözü korkmuştu evlilikten.
Eski sevgilisi tarafından stalklanan var mı? Bunu neden yapıyor?