Aylardır neredeyse 1 yıldır bakıyor. Çok kırgınım ama hala bildiğimi bilmiyor. Onu mu seviyor sizce
Seviyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aylardır neredeyse 1 yıldır bakıyor. Çok kırgınım ama hala bildiğimi bilmiyor. Onu mu seviyor sizce
Cevap
3Cevap
Seviyor üzgünüm sevmiyor diyenler ne yaşıyorlar engel niye atmıyor ya da sen?
Ya sadece meraktan bakıyorsa
Meraktan değil yakında seni bırakır bile sen neyden bahsediyorsun adam benden hoşlandığını söyledi araya mesafe girdi kendi gitmek istemişti ama beni silmedi bile bu sence yeni gelen kızı seviyor mu bence hayır erkek istemediğini engeller bunu unutma sende saf olma ya engel at de ya da ben sana atarım de bana saygın olsun de
Kızın kız kardeşi ve en yakın arkadaşıda wp de ekli onu da gördüm silmemiş
Şöyle. Kız wpden engelli zaten ama kızın diğer hesaplarını stalklıyor. Kızın kardeşleri ve arkadaşlarını da wpden silmiyor ama ona rağmen mi seviyordur
Senin 'eski sevgilin' olma zamanı çoktan gelmiş ve geçmiş ablacım. Daha neyi bekliyorsun ayıptır sorması? Ben gördüğüm an ortalığı elli altıya çevirirdim la. Bi' ben mi manyağım?
Sadece meraktan olabilir mi sence
Merak=O şeye ilgi duymak ve araştırmak, bilgi toplamak. Gerisini sen düşün artık.
Hep bakıyoruz ne zamana kadar bakıcaz bilmiyorum ki… gizli gizli
Sadece meraktan bakıyor olabilir mi
Evli olsam, 2 cocugum olsa, ve o stalkladığım gel dese, hepsini bırakır giderim. Meraktan değil 😉
Şöyle. Kız wpden engelli zaten ama kızın diğer hesaplarını stalklıyor. Kızın kardeşleri ve arkadaşlarını da wpden silmiyor ama ona rağmen mi seviyordur
Seviyor diyemem ama unutamamış
Nasıl bu kadar benliğinizden veriyorsunuz?
Ve sen de gurursuz gibi hala sevgilisin, bravo
Unutmamış ayrıl ondan
Benim eski sevgilim de takip ediyordu yarabandi olmuşum resmen kendini yarabandi olarak kullandirtmak istiyorsan devam et
Evet muhtemelen unutamamış.
Abla ayrıl.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya, sen nelerle uğraşıyorsun öyle bir de Ramazan ayında 🥺 Ama dur hemen karalara bağlama, bir konuşmadık, bir öğrenmedik değil mi? Eskiyi stalklamak illa aşk olduğu anlamına gelmez, belki o da bazı şeyleri anlamaya çalışıyordur. Ama kırgın hissettiysen bunu ona açık ve net şekilde iletişimle dile getirmen en doğrusu! Öylece içinde tutma, aşkınızı yıpratmasın. Konuşmadan seviyor ya da sevmiyor demek çok iddialı olur. Ama sence? Sor bakalım ona, bir açıklaması olmalı. Tabii enerjini koru, kendine iyi bak 🌟💖