Müdürle ilişki ne kadar dogru?

Müdürümle beraber uzun zaman önce dışarı çıkmaya başladık. Normalde bir nefeste herşeyimi anlatan bir insan deilim ama onla ilk dışarı çıktığımızda hayatımda olup biten herşeyi anlatmaya başladım. Tabi o da aynı şekilde. Bir iki derken bir baktık ki arada bir nefes almaya ihtiyacımız olduğunda beraber dışarı çıkmaya başladık. Zaten iş yerinde herkes dedikodu yapıyordu ama o sıralar o tarz şeyler düşünmüyorduk. Bir gece dışardayken öpmek istediğini söledi ve o cesaretle öpüştük. Ertesi gün o benden ben ondan kaçmaya başladık. bir cesaretle bu sefer ben kendisini eve cagirdim. Haa bu arada her dışarı çıkmamızda içmek icin çıkıyorduk cunki o da seviyor bende. Neyse ilk başta çekindi falan ama geldi. Ne zaman bir araya gelsek saat nasi geçiyor anlamıyorduk. Normalde 11 de evde olmam gerekirken onunla gece 2 ye kadar kalabiliyordum. Ilk defa bir erkekle beraber uyudum güven ve huzur verici bir şekilde. Tabi daha sonralarında hafif öpüşme falan derken çakma ilişkiye girmeler başladı. Sevgili olayına inanmadığı icin beraber olamıyorduk. bir süre bole dewam ettikten sonra bana uygun olmadığını söledim bu ilişkinin. O da saygı gösterdi ve bir iki ay görüşmedik iş yeri dışında. daha sonra kendisine çağırdı ve sineme keyfi yaptık ole bole derken bikac görüşmeden sonra yine eskisi gibi olmaya başladık. Is yerinde ise dedikodu aldı başını gidiyordu. Ama beraber olduğumuzda iş hakkında çok nadir konuşurduk. Çünkü o ayrı bizim ilişki ayrı idi ve iş yerinde hiç bir şekilde o hayatımızı konuşmazdık. Yaklaşık iki haftadır ise anormal derecede soğuk ve ilgisiz. Yanı ne olduğunu bile anlamadim kendisine sorduğumda ise sana ole geliyor ama? bir de zam zamanı acaba ondan mi uzak duruyor diyecem çünkü iş yerinde de yüzü asik şekilde dolaşıyor. Bu arada ben akrep o boğa. Sizce normal mi? Yardım edin banaaaa
Müdürle ilişki ne kadar dogru?