Annem babamı babam annemi aldatıyor :(

bana bir akıl verin lütfen 3 yıl önce falan annemin facebookta bı adamla yazısmalarını okudum ben kendimi bildim bileli annemle babamın arası hiç iyi olmadı hep ordan oraya savrulan bir çocukluk genclik yasadım annemle o adamın yazısmalarını gördükten sonra annemi sevemiyorum söylemesi zor ama sevemiyorum annemi yine kavga ettiler simdide babam baska bir kadınla görüsüyor annem babama beni alıp gitmesini söylemiş babama seni arkadaşlarınla aldatırım bile demiş dısarıdan baksan iş güç sahibi kültürlü insanlar ama aile içinde normal değiller annem dısarıya bilgili edepli insan bize karsı ağzı çok bozuk babamada aynı dün babamın iş yerinden sabah 4te geldiler kavgayla babam 1 bucuk aydır eve gelmıyordu bosanmak istiyor ama ben annemlede yasayamam babamlada :( kendimi çok yalnız zavallı hissediyorum yakın çevremede bısey güvenp anlatamıyorum ileride bana koz olarak kullanırlar diye dün akşam bir yere yemeğe gitmşler orda annem babama saldırmıs ordakı adamlar yanlıs anlayıp babamı dövüyolarmıs nerdeyse yasayamıyorum artık yasama sevıncımı bıle aldılar söyleyın ben napıyım :(
Annem babamı babam annemi aldatıyor :(