Kocam benimle neden evlendi?

Gorucu usulu evlendik biz ben yurtdisinda yaşıyorum esimde turkiye yasiyordu evlendik oda yurtdisina geldi kocam yurtdisina geldi diye degisdi diyorumda nisanliykende bana kotu davraniyordu hep beni tersleme aslama vardi kocam bana karsi hic saygili degil hep beni asaliyor kucuk dusuyor misafirlike gidimizde beni asaliyor herkesin icinde kucuk dusuruyot ve kocamin cok hatalari oldu calisti yerde bir kizla konusuyormus oda kizmis dediki bana o benim kardesim ondan zarar gelmez dedi bayadir konusuyorlarmis sen cok fesatsin dedi bana herseyi buyutun dedi bana kocam iicn cabaliyirum yemekler yapiyorum yinede yaranamiyirum herseyi bir bahane buluyot hep kufurlu konusuyor bana onun bunun karisini ovuyor sen ne bicim karisin bak baska kadinlar neler yapiyor robot gibisin diyor balon gibisin diyor senden kadin olmaz diyor disariya cikinca bana bisey demedin cikiyor sanki karsinda insan degil gibi kimse yokmus gibi davraniyor gecenin yarisinda geliyot hic geziyor tozuyot ben nerdesin dedimde lani konusuyor azarliyor tersliyot sanane diyor gece beni tek basina birakiyot evde hic aramiyor sormuyor acmisin bisey velan oldumu diye aramiyor sadce dusundu sey benim gorumcem yane kiz kardesi esimin onu dusunuyor hemen kiz kardesi hastalansa kosarak yanina gidiyor ben hasta olunca hic umrunda bile olmuyot sallamiyot bile beni benim yapdim yemekleri hic ovmuyor isden eve gelince yemegini yiyip telefonla oynuyor ne yuzume bakiyor ne konusuyor bir kelime bile agzindan cikmiyor hep konusmayi ilk ben basladiyorum cani isterse cevap veriyor istemese beni dinlemiyor bile bana diyorki seninle konusmak istemiyorum cunku bos konusuyorsun diyor sacmaliyorsun diyor okuz gibi konusuyorsun diyor disariya cikinca elimden bile tutmuyor anca gozumun onunde kizlara bakiyot ben soruncada hayir bakmadim diyor hale inlar etiyor ben bikere eve gec geldim diye haber vermeden disariya cikdim diye beni oldurmeye kalkdi ama kendisi bu hep yapiyor habersizce cokiyor disariya sizce neden evlenmis bu adam benim
Kocam benimle neden evlendi?