Hangisini tercih ediyorsun? 👩🏻💻

Koşmak. Şayet yaşamıştım, Şarıl şarıl yağmur yağıyordu çok ıslanmayalım diye arabaya doğru koşmuştuk. Ex park veri bulamadığı için biraz uzağa park etmiş o yüzden baya koştuk. Ama heyecanlı güzel romantik bir deneyim olmuştu. 😁
El ele tutuşup yürüsek de olur bilmiyorum hiç yaşamadım
Ah ah insanın canı sevgili istiyor sjsjdk teşekkürler eig için
İkisi de romantik 😀Her buk romantik olabilir mekanın zamanın yapılan şeyin önemi yoktur...
Sarılıp dans etmek
Cevap
52Cevap
Cok film izlemissiniz siz i m singing in the rain.. just singing in the rain...
Yağmur altında sarılmak. 🤗🤗
Sarılmak
Danssss😉👍🏻
Sarılmak.
Sevgiliye saılmak
Önce sırılsıklam olana kadar dans edeceksin. Sonra aşkın ateşiyle ısınmak için sarılacaksın. Hiç yaşamadım ama en romantik olanı bu olsa gerek😏
Ya bırakın böyle şeyleri allah aşkına sağanak yağmura yakalandık saçlarımın anası si*ilmiş üstüm sırılsıklam yüzüm kızarmış rezalet resmen ya
Yağmurda dans etmişliğim vardır. Romantik değil odunun tekiyim. Demek ki sarılmak..
Yağmur altında sarılmak çok dahaa romantiktir 😊 hem iliklerine kadar hissedersin hemde ne bileyim çok güzel geliyor kulağa 💜🌙
Bayanlar yağmurda arabadan inmez ki... kapısına kadar alıp birakmassan zaten gelmez😄 ben Antalya'da yaşıyorum hiç görmedim henüz..🤔
Manyak mısınız? geç kuru yere istersen sarıl istersen dans et... Anlamadım neyi kanıtlamak derdindesiniz... :)) :)
Yağmur altında sarılmak 😅 sadece 1 kez başıma gelmişti unutamadığım anlardan birisidir, bunu bana unutulmaz kılan kişiyle her ne kadar ayrılmışta olsak böyle anları güzel hatırlamak isterim
Sanırım romantiklik duygumu kaybediyorum ikisi de romantik gelmiyor bana. 😌
Sarılmak hep sarılmak dans edincede sarılıyorsun ikiside aynı 🙈🙃
Yağmur altında deli miyim islanayim hasta olurum neme lazım 😏
Yağmur da el ele islanarak yürümek.. en guzeli budur bence.
O ne öyle vıcık vıcık! Şemsiye altında bakışmak daha güzel.
onlar filmlerde olur güncel hayatt hic görmedim lafin poku🤣 gtun donarken romantizm mi olur 🤣
Yağmur yağarken bir kafede kahve içmek daha romantik, ıslanmayı sevmiyorum
En İyi Cevaplar