Benim hayatım bu sitede ikiye bölündü KS den öncesi ve KS den sonrası olarak. Bir çok soru cevapladım bir çok insan tanıdım özellikle kızlarda gördüğüm şey şu oldu: eski sevgili unutulmuyor.
Bir kız düşünün çok güzel cıvıl cıvıl gençliğinin baharında, asla aşık olmam diyor aşık olupta napacam başıma bela mı alıcam diyor. Çevre de kız arkadaşlarına bakıyor sonra başka kızlara bakıyor hepsi sevgilisi tarafından aldatılmış derbeder olmuş. Bu diyor ki bak ben ne iyiyim ağrısız dertsiz başım var.
Bir gün biriyle tanışıyor düşünceleri hoşuna gidiyor buluşuyor onunla diyor ki çirkin bir çocuk kim bakar ki buna diyor. Ama güzel konuşuyor be takılayım ne olacak ki zaten hayatımda kimse yok diyor. Ancak zamanla bağlanıyor duygularının kölesi oluyor sanki artık gözü onun tipini görmüyor. Bir bakıyor ki onsuz vakit geçmiyor hatta belki kendini ona teslim ediyor.
Gün geliyor çocuk onu aldatıyor ve (ya) kendini içkiye veriyor ve (ya) küfürbaz ve şiddet yapar hale geliyor. Gün geliyor çocuk onu terkediyor o bir eski sevgili oluyor. Ama asıl kızımız işte burada anlamadığım bir ruh haline giriyor. Eski sevgili saplantısı!
O günden sonra o eski neşeli cıvıl cıvıl kız gidiyor yerine sürekli ağlayan sürekli paranoya eden ve sürekli eski sevgilisini stalk eden bir kıza dönüyor. Halbuki kız kaybedilen zamana göre ve kaybettiği değerlerine göre bile hala genç ve güzel. Hala yeni aşklara yelken açabilir durumda ama güdülerine yeniliyor yine o kavgacı yine o döven adama geri dönmek istiyor.
Neredeyse 40 yaşına geldim bir 40 yıl daha geçse bu takıntıyı ben anlayamayacağım. Sizce nedir bu eski sevgili takıntısı?
Güncellemeler
+1 yıl
unutabilenler geldi hepte bu unutamayanlar nerede :)
güzel bir konuya değinmişsin abi. ama bende buna şahit oldum. o kadar hanımefendi iyi kızlar, tabiri caizse öküzleri unutamıyor ki anlam veremiyorum. itin biryerlerine sokup çıkarmak mı lazım illa unutulmamak için? ben eski eşimden ayrılmadan önce ayağına paspas olmadığım kalmıştı bir tek. ama naptı daha fazla istedi ve aldattı. pişman mı? köpekler gibi. ama umrumda değil. aslında burda olay şu, o kadının mutlaka birşeylerine hitap etmiştir unutulamayan kişi. ama cinsellik olur ama vefa olur ama sempatiklik veya kaba davranması. mutlaka kimsede göremediği bir şeyler vardır. ilk defa yaşadığı şeyler vardır. o yüzden takıntılıdır. çünkü yeni tanıştıklarında öyle şeyler bulamıyordur. yeni tannıştığı insanda da biraz garip huylar olsun ona yönelecektir.
yeni evlendiği karısına her gün çiçek gönderen her gün arayan kocası olmasına rağmen özel bir hastane de güvenlik görevlisiyle kaçamak yapan bir kadın tanıyorum :)
Kendim hariç herkesi harcayıp unutabilirim ha evet çok sevdiğim aşık olduğum kalbimde kalan izler vardır ama bu önüme bakmama asla engel değil o orda kötü bir anı olarak kalır kimse benden daha değerli değil kusura bakmasın ülkemizin egosit insanları djjdjsjs
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Günler geçti, aylar, hatta yıllar. Kötü şeylerde yaşadık ama ben onu hep iyi andım. Kimseye de tek kelime laf ettirmem hala... Ben onunla çok güzel, özel anlar yaşadım. Niye unutayım? Ben unutmak için sevmedim... Ne yalan söyleyeyim, yollarımız bir daha kesişir diye de bekliyorum hala ilk günkü gibi. Kısacası ben onu unutmam, unutmak istemem. O benim bu zamana kadarki en güzel yanım çünkü. Neden vazgeçilmez olur sorusuna gelince, insan her zaman ulaşamadığı için çabalar, ulaşamadığı cazip gelir bu yüzden vazgeçilmezdir. Ama benim bahsettiğim aşkın, sevdanın bu vazgeçemeyişle bir alakası yok.
Eski sevgiliden ziyade ilk aşkı unutmazsın. Ne yapacağını bilememenin telaşıyla ilk dokunuş, ilk gözlere dalış. İlkler daima doğallığını korur. İlke niteliği taşır.
Vazgeçmek kolay bir şey değil. Ne yaparsan yap aklını bir köşesinde kalıyor. Bir şarkı, bir yazı, bir olay, yoldan geçen bir yabancı... onu hatırlatıyor. Ben şunu anladım kimse için bütün bu çileye değmiyor ve buda bana kimsenin vazgeçilmez olmadığını öğretti.
😂😂😂😂 Unutamama nedeni her ne olursa olsun onun yanında mutlu olmaktır. Hiç kimseye söyleyemezsin de hala onu sevdiğini, mutlu olsa yeter dersin. Ölsen dahi olmaz. Ben en çok unuttun mu sorusuna unuttum diyene değilde kimi diyene çok üzülüyorum. Canım yandı. Bir sayfa düşün ateş düştü yandı birisi su döktü ama izi kaldı. O iz geçmez, kişi de unutulmaz 😶
Tamam da baglaç olarak kullanmamışsın ki ayrı yazmışsın :) çevre de yazmışsın ya sanki kız arkadaşlarına bakan kişi çevreymiş gibi olmuş :) çevredeki kız arkadaşları olacaktı yani çevrede içinde bulunan olarak
En İyi Cevaplar