Eski Sevgilisini Hatırlayan Sevgili? Çok önemli

Sevgilimle ilk tanıştığımızda 4 ay önce bir ilişkisi bitmiş bundan 3 ay sonra falan da biz çıkmaya başladık. Ben fazla önemsememiştim eskisini görünüşte bana ölüp bitiyodu çünkü, sonra bir şekilde ben bunun eski sevgilisinde aklının kaldığını öğrendim. Yine arkadaşım sayesinde o kız hakkında konuşmasını öğrendim yok o ilk aşkıymış aşkların en güzelini onunla yaşamış kolay kolay unutmasını kimse beklemesinmiş vesaire vesaire. Tabi ben anında ayrıldım, çok sevmiyodum zaten yeniydik ama yine de koyuyor insana. Sonra bu kısa bir zaman sonra u dönüşü yaptı, özür dilemeler yalvarıp yakarmalar o biçim. Umursamadım ama abartısız bir senedir peşimde hala, bazen bu noktaya nasıl geldiğimizi unutuyoruz. bir kız için mi bunları bana çektiriyosun diyor, biriyle birazcık konuştum diye böyle yapma falan. İlk aşkım dediği, aşkların en güzelini yaşadım yaşattım dediği kız şimdi birazcık konuştuğu kız oldu. Çok uğraşıyo, konuşurken gözleri doluyo sesi titriyo ben sana aşığım diyo ama o laflarını unutamıyorum ya affedemiyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum. Şİmdi benim sorum acaba ona bir şans versem mi falan değil. Durumu değerlendirir misiniz şimdi o kız mı ben mi gerçek aşk? Erkekler siz nasıl düşünürsünüz bu konuda. Sonuçta bundan sonraki erkek arkadaşlarımın da eski sevgilileri olcak napıcam ya nasıl düşünmem gerekiyor bu konuda :(
Eski Sevgilisini Hatırlayan Sevgili? Çok önemli