Bir adam var benim
Kokusu cennetim
Yüreği servetim
Ben kızlara söylediğim için ona uygun şiirler biliyom erkeğe amaan can yücel cemal süreyya sıtkı tarancıya bak
Tamamdır o yazarlara bakarım sende kızlar için soyle belki arayan vardır örnek yardımci oluruz
Vayy😂 peki
Ama sen tinede gitme.
Gidersen peşinden gelmem ama kalırsan bu masalın sonunu beraber öğreniriz😅😉
Bunu kızlara örnek olarak yazdın değil mi son iki cumle
dedim ya ben erkek olduğum için kızlara söyleyecek şiirler sözler bilirim kızlara söylemecek bir söz yazdım örnek olursa diye veya al sevgili için bişey yazıyım
Sevgilim çok güzelsin ben galiba sana aşık oldum, çünkü senin yanında her şey bana kusurlu gözüküyo, senin güzelliğinin yanında her şey sönük kalıyo bitanem, ay kıskanıyo, yıldızlar korkuyo senin güzelliğinden. Sen, sen geceyi öldüren güneş gibisin, ışıltılı ve göz kamaştırıcı. Ve orda kız bayılır😅
dedim ya ben erkek olduğum için kızlara söyleyecek şiirler sözler bilirim kızlara söylemecek bir söz yazdım örnek olursa diye veya al sevgili için bişey yazıyım
Sevgilim çok güzelsin ben galiba sana aşık oldum, çünkü senin yanında her şey bana kusurlu gözüküyo, senin güzelliğinin yanında her şey sönük kalıyo bitanem, ay kıskanıyo, yıldızlar korkuyo senin güzelliğinden. Sen, sen geceyi öldüren güneş gibisin, ışıltılı ve göz kamaştırıcı. Ve orda kız bayılır😅
Ellerine sağlık güzel olmuş :)
Eyvallah😊 sen ne yaptın güzel söz bulabildin mi dün baktım ama şöyle bişey var şairlerin hepsi aşık olduğu kişiye yani o kıza yazmışlar kızın erkeğe yazdığı bir şiir bir söz hiç duymadım görmedim dünde baktımda bulamadım erkeğe kız ne söylerse olmaz kine hele erkek öküzse mal mal bakar zaten senin değil onun düşünmesi lazım😂
Emrah1903besiktas arkadaş yazmıştı söz ama bence güzeldi o çok. Yok öküz gibi bakmaz kddkkd
O ne öyle gız dur o zaman😉
Al bakalım🤔😏😏
Baktım gülüşünden güzel şiir olur.
“Sevdim Gitti” .
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
Bunları da sevdim teşekkür ederim
Hah şöyle senin yazdığın daha iyi
google Yaz neler neler çıkıyor
Hep kızlar için çıktı :(
olurmu canım 😃 yaz oraya erkeğe güzel sözler 😉
aklımdan söylim birde Ben seni Aklıma Değil Ben Seni Kalbime Değil Ben Seni Ruhuma Yazdım 😉
Çok çok güzel söz
Rica Ederim 🙂
Teşekkürler
Benim sana verecek çok şeyim yok çay var içersen yol var gidersen ben var seversen okadar 😊
En iyi görüş için teşekkür ederim
Sevgiliye söylenecek en iyi söz içinden geldiği gibi doğal kendin söylediğin sözdür bence
Cevap
3Cevap
Erkek için gerek yok öyle şeylere... Gurur unu okşa yeter
Örnek verir misin
Yaw... İşte... Ne kadar mantıklısın de... Ben bunu hiç düşünememiştim de.. Kendisini başarılı bulsun..
Teşekkür ederim tamamdir
Simdi soran erkek olsa bir sozum vardi ama erkege soylenmez iste
Ona da söyle belki örnek arayan arkadaş vardir
Abi unutmiyim diye biyere not ettim bulamiyom ya 😀
Djjdjdkdkd
S: sevgili
H: ben
Otobuste giderken ;
S: ay !! Pardon ayağım kaydı
H: yıldızlar bile bukadar güzel kaymıyo..
Hiç kullanmadım bilmiyorum
Icinden geleni soyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar