Sevdiğim Kıza Açıldım Red Yedim Kabul Edemeyip Üstüne Gittim Yardımcı Olun :( ?

Ben 5 6 Yıldır Kadar Birini Seviyordum.>Açılmak neden bu kadar uzun sürdü derseniz çok çekiniyodum kızdan o kadar seviyodumki red yersem bidaha yüzüne bakamam diyodum, gerçi konuşmuyoduk fazla garip şeyler yaşadık>neyse ben bu kıza açıldım>Ondan Hoşlandığımı söyledim bu kadar uzun zamandır direk girdim yani olaya >oda bana neden bu akdar bekledin , pek inandırıcı gelmedi dedi ayrıca şu an konuştuğum var ama onunlada bir anda konuşmaya başladık dedi>4 gün kadar konuştuk en sacma konuştuğum yer sanırım burasıydı dedimki ilk defa sana açıldım dışarı çıksak dışarda konuşsak dedim yüz yüze>ne konuşmak istiyorsun? dedi >konuşuruz öyle dedim belki fikrin değişir dedim...>sonra tersledi biraz daha konuştuktan sonra iyi geceler dedim oda dedi kapandı konuşma >diğer gün yine konuştuk bu sefer sadece kızla sohbet etmek için yazdım biraz daha tanımak için>samimi birisi ama dışardan öyle birisi değil gibi duruyor baya konuştuk o anlattı ben anlattım falan >o akşam gece 1 2 gibi yine yazdı bidaha fazla konuşmasak iyi olur diye >yıkıldım gece gece kendimi kaybettim ne oldu birdenbire dedim>öyle ya gerek yok dedi gözlerim doldu>sonra sabah kalktığımda ilk işim bu kızın konuşutuğu cocugun instagram hesabını buldum>onlada sohbet ettik fake hesaptan tabi>çocuk mersine taşınmış kalıcı olarak hala o çocuğu kolluyor bunu anlamıyorum ama benim ismimi biliyo senmisin falan dedi yok o kim dedim >salladım dedi mesajları görmüş belli bu cocukla konustuktan sonra o akşam yine kıza yazdım >geçen gece neden böyle dedin ne oldu dedim >yok bişey dedi şimdilik yazma dedi, arkadaşlar kabul edemiyorum deliricem evde>sonra 2 gün geçti tekrar yazdım kıza>bidaha fazla konusmayalım demiştim hatırlıyomusun dedi >öyle dedi ama kıza yazmadan duramıyorum evde düşünüp duruyorum dedim bilmem gereken bişey varmış gibi geliyo dedim >yok dedi >ve engel attı bana bu konuda yardımcı olun lütfen
sevdiğim kızın gönlünü nasıl alabilirim
sevdiğim kızı tekrar geri kazanmak istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim Kıza Açıldım Red Yedim Kabul Edemeyip Üstüne Gittim Yardımcı Olun :( ?