SEN KİMSİN YAA ;)
Kendi ayakları üzerinde duramayan erkek modeli?
SEN KİMSİN YAA ;)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim 13 yaşında bir arkadaşım vardı belki de 12 annesi pantolonunu çıkartıp giydiriyordu 😀
umarım hala öyle değildir ya çok yanlis azizim çok yanlış
😂😂😂
uuu birileri çok kızmış :D
ya valla kızdım böyle birşey olabilir mi ben kız başıma 13 yaşımda herturlu alışverisimi kendim yaptim kimseye ihtiyaç duymadan şaka gibi
aynen insan biraz ögrenmeli muhtaç olmamalı kimseye
aynen katılıyorum
teşekkurler yorumlarin icin iyi geceler
Cevap
11Cevap
Yetiştirmeden kaynakli ben 13 yaşimda ev gecindiriyodum
helal sana
sana çıkma teklif etmeden annesine sormuştur kesin😂
Belkide çok sinirim bozuldu 😂
El kızına yalaklanmak için niye kendi annemizi üzelim ki?
yalaklanmakla ne alakası var iyi misin? bu resmen muhtaç olma durumu
Anneme her zaman muhtacım o da bana...
Ne yönden?
Erkekler geç olgunlasıyor malesef!
kuzum malesefi yok bu durumun zaman iki cinsiyet icinde eşit hızda akıyor herkesin tecrübesi belli çok kötü yani gözardı edilmemesi gereken bir durum :/
O kişi ben oluyorum
Hatta senşn bahsettiğin erkekten daha beterim
lütfen kendini düzelt çok kötü yani kardeşim olsa daha az kızarim yoksa bir kız senle yukarıda görüldügü uzere dalgasını geçer ve güler
Kimse çıkmazmı diyosun yani
bu durumdaysan merhaba bile deme bence :/ ben açıkcası nasıl arkadas kalabilmisim bu zamana kadar hayret ettim yeni ogrendim tabi bu tarafını
Çok iddialı konuşuyosun
Bazı şeyler öyle demekle düzelmiyor
insan kendini düzeltmek isterse herseyi basarabilir
He he
Sen inanmıyorsan baştan kaybetmissin demektir
Kimseyi dışardan gördügün kadarı ile yargılama ve kendinden küçük görme.
bu küçük görme değil bu Büyük bir yetiştirme yanlısıni ortaya çıkarma burda belki birkaç erkek görür ve feyz alır diye yazdım
Yaptığın bir nevi güzel davranış. Sonuçta insaniyet adına birşey diyebiliriz. Fakat detayın son cümlesine yazmış oldukların onu küçük düsürme eyiliminde bulunmuşsun. Bu da yapmaya çalıştığın iyi davranışın üzerini örter. Bu benim şahsi fikrim. Sakın yanlış anlayıp sana hesap soruyomuş ya da vb gibi şeyler anlama.
hayır haklısin ama x kisisi bunu görmeyecek ve benim düşüncelerim bunlar siz burda olayı gören 3. kisilersiniz bu yazının mükemmel bir kaynak olacağını düsünuyorum ben gidipte x kisisinin yuzune acikcasi bunlari soylemeye tenezzul etmeyecegim
Zaten söylemiş olsan seni fazla ciddiye alıp bunları kafaya takacağını sanmıyorum 🤔
yani beni kaybetme nedeni bu bu sekilde olupda sonradan neden olmadi diye düsunecektir elbette ciddiye ben alamadim onu ne yazikki artik onun beni ciddiye alip almamasj farketmez o kisiyede yeni kadinlarla (bulabilirse eger ) hayatinda basarilar diliyorum 😂
Bu egonu o mu şişirdi böyle?
Ego degil bu benim ve çogu kadinin (benim kadar sinirlenmeselerde) bu duruma verecegi tepki bu olumsuz benim bu duruma neden bukadar sinir oldugumu ve buyuk bir eksilik oldugunu dusunmeden egolu dedigin icin asıl ego lu kim tartismayalim istersen
Ben sana ilk yorumum da kibarca belirttim. Fakat sen ısrarla kendini egosu şişirilmiş biri olarak göstermeye devam ettin. Suç senin. Egolu biri olsam soruna cevap bile vermezdim 👍
bende sana diyorum ki tanimadigin birinin tanimadigin biri tarafindan kucuk dusurulmesi (ben hakettigini dusunuyorum sen dusunmuyor olabilirsin) seni neden bukadar rahatsiz etti sende cok farkli degilsin sanirim yukaridaki durumdan benim gozumde cok kucuk dusulecek bir durum en fena durum vahim ötesi ben ona arkadas olarak kendimi emanet etmem diyorum sen bana ego diyorsun iyi misin?
Aynı durumla olup olmamamın hiç bir alakası yok. Yazdıkların benim dısımda kaç kişinin tepki vermesine sebep oldu. Onu küçük düşürücü sözler sarfetmen seni ego sahibi biri yapar. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Madem böyle bir durumun var kendi içinde sessiz bir şekilde karar alabilirsin. Bu sayede kimseyle polemiğe girmeden egon ile mutlu bir yaşam sürdürürsün 😉
Hiçbir konuda polemiğe girmekten çekinmem dogrusu yukarıda anlattigim kucuk dusurme kismi benim duygularimda sakli fakat bu durumun aşırı olumsuz olmasını degistirmez Internet insanlarin birseyler ogrenmesi için var benim kucuk dusurmem bazilarinin hosuna gitmemis olabilir ama bu duruma benim gibi tepki verecek çok sayida insan var burayi okuduktan sonra bu hatalara düsen insan sayisini azaltirsam en azindan buda bir başaridir
Bu bir hata değil tercih meselesi. Herkesin kendine has düşünceleri var. Kimse senin bu yazdıklarını görüp " benim arkadaşım da böyle hemen uzak durmalıyım" diyecek bir potansiyelde olduğunu sanmıyorum.
bunu tercih meselesi olarak yorumladiysan baska hic bir sey demiyorum şu an karşımdakinin egitilemez oldugunu anladigim andayim iyi geceler umarim cocugunuzu bu sekilde yetistirmezsiniz ;)
Yargısız infazda bir numarasın. Ama ben yanlış anlamadığım adına tekrar sormak istiyorum. Biri var hayatında ve bu kişi tüm hayatının kontrolünü annesine veriyor. Sende bu çocuk büyüyüp bana gereken değeri vermez diye görüsmek istemiyorsun. Doğrmuyum?
hayatının tüm kontrolü olsa keşke açıklamadığim detaylar var bu çocuk annesinin yapmasını bekliyor. ihtiyacı oldugu halde yapmak için harekete geçmiyor
bu aç olup birinin agzına yemek vermesini beklemekle aynı durum diyorum çok yanlış diyorum sorun parada filan degil yanu harekete geçmeme birlikte gidelim dedim yok dedi muhtaçlık bu anlamıyorsun
Peki cocukluğunda travmatik ya da bu davranışları sergilemesinde zorunlu bir sebep olabilir diye düşündün mü hiç?
hayır öyle bir durumu yok
Belki sana anlatmamıştır
ehliyet al dedim bizimkiler arabayi kullaniyor zaten ne gerek var diyor
tamamen keyfi anlayacagın
Araba kullanmayı sevmiyor olabilir
gelecekle alakalı plan bile yapmamis bunu ben yeni yeni ogreniyorum 3 yildir arkadastik kendini nasil bukadar iyi sakladigina hayret ettim
hiç öyle bir istegi bile yok direksiyon bile tutmamis
bende cevap olarak karin dogururkende arabayi kullanir ozaman sen zahmet etme dedim benim ananem kullaniyordu dedem kullanmaz zaten dedi şaka gibi
Kendini iyi saklamış ya da sen yanlış gördün. Ikisi de bir ihtimal. Dediğim gibi araba kullanmayı sevmiyor. Fakat yeri geldiğinde gerekeni yapacagını umuyorum
arabayi daha once hic kullanmamis ki nasil sevip sevmedigini anlayabilir?
gereklilik bu sevip sevmeme meselesi degil
asiri vurdumduymaz hicbirsey yapacagini dusunmuyorum kendini bir adim ilerletecegini de bunlarin bazilarini yuzune soyledim evet oyleyim dedi
Işte bende bunu bazı yemekleri yemedikleri halde sevmiyorum diyenlere söylüyorum hiç biri de mantıklı bir cevap vermemişti 😊 benimde mantıklı bir cevabım yok. Gereklilik konusunu da göreceli bir kavram olarak görüyorum
sadece bombos pc oynar bir gram birsey yapmaz surekli disarda yiyor zahmet edip hazirlayip birseyler yiyeyim derdi yok faturalarini kirasini ailesi oduyor uzaktan inanilmaz yani alismis ekmek elden yasamaya bunu anlatmaya calisiyorum
disardan goruldugu kadariyla tek basina yasiyor ama icerden bakildiginda camasirlarini bile yikatmaya goturuyor inanilmaz benim icin bu yukarıda saydiklarim çok elzem seyler ben cok sinirlenip bu tepkiyi verdim karisilastigi kadinlardan onu kabul edecek olursa sahneyi ona devrediyorum :D
😃😃 peki sahneyi başkalarına bırakmak yerine onun tek şansı olup hayatını degiştirmeyi denemeyi düşündün mü? Belki bu konuda yardıma birine ihtiyacı var.
bir arkadas olarak uyarabilecegim kadariyla uyardim kendini degistirmek icin bir atilimda bulunmadi surekli bahaneler sundu ben büyutecek bir cocuk degil cocuklarima baba olabilecek guclu bagimsiz ayaklari uzerinde durabilen birini istiyorum disarida istedigim tarzda insanlar varken yani bu durumla ugrasmaya harcayacak zamanimi onlari bulmaya harcarim
Senin tercihin, saygı duyuyorum. Ben olsam değer verdigim biri için her türlü fedakarlığa katlanır sonuna kadar savaşırdım. Fakat değer vermiyorsam bende uğraşmazdım ama bunu da hiç bir yerde dile de getirmezdim🤔😊
Hayal kırıklığım büyük anlamanı beklemem allah yasatmasın zaten :/ Boşver son 1 ayda bunlari farkettigim icin kendime kızıyorum ve onunla biten arkadasligimiza kiziyorum
dile getirmekte ihtiyac duydugum nokta kendi duygularim degil olayin yanlisligini insanlara gostermekti sinirime hakim olamadim yapicak birsey yok
Keşke dediğim gibi düzeltmeyi deneyebilirdin. Ama olan olmuş. Artık yapacak bir sey yok. Ikinizde yaşamlarınıza bakcaksınız..
yorumun icin tesekkurler bu arada hatamin farkindayim ama lutfen insanlarda bu kendi ayaklari uzerinde durma konusunda dikkat etsinler hayat cok acimaz dogal secilime hemen elenenlerden olmasinlar
duzeltmeyi denedim elimden bukadar geldi iyi gunler :D
Belki iyi birisin, dediklerimin tam tersi çıkacaksın ama bunu sen ben kimse yapamaz. Bu insanın için de olacak ki kendi kendini egitebilsin, düzeltebilsin. Yine söylüyorum bu bir tercih meselesi. Kimi bu şekilde yaşamayı ön görür kimi ise tam tersini. Rica ederim kusura bakma söylediklerim için bir an öfkelendim 😊
Ben inanin orta okula kaydimi kendimyaptirmistim
böyle olmalı insan bende lise kaydımı filan hep kendim yaptim ailemin bu konuda benim adima karar almasina izin vermedim ortaokuluda ilkogretimden dolayi devam ettigim icin gittim yoksa onu bile yapardim ben yani
Güclü bir kiza benziyorsun o yuzden Allah yardimcin olsun ben hep karakteri güclü kizlara asik oldum ama onlar benim gibi güclü karakterlerin gücünü göremiyorlar bazen ne yapabilirim bilmiyorum
Senin de yardımcın olsun elbet birgün o madende elması görecek birisi çıkar sosyalleşmeye bak aktivitelere katıl ve çekingen olma hayatında başarılar diliyorum ;)
Amin sosyalligimi uc senedir kaybettim en guzel yillarim gitti
Neden gitmis olsun ki profilinde yazan yaşındaysan daha yolun çok basindasin benim kuzenler 33 34 yaslarinda evlendiler kadin bide bunlar :D sen erkek için gayet genç bir yastasin eski hayatini geri getirebilirsin bir filozof var sey diyor herkes rüyaları çok gözünde büyütüyor aslinda şu yaşadigimiz an sadece sonuçlarina karar veremedigimiz bir ruyadır istedigimiz yapabiliriz istedigini başarıp yapabilirsin
Ben 32 yasindayim burda iyle yazdigina bakma
Sen guzel umutlu bir insansin Allah sahibine bağislasin inşallah senin gibi pozitif birini bulurum
yaşla değil olgunlukla alakalı...
olgunluk da degil bu başka birşey 0 yani benim gözümde
Aynen öyle şoka girdim
Aynen :/ tesekkurler yorumlarin için
lan kabul etme o zaman ne diye gelip burada kin kusuyorsun
Birkaç erkek evladi gorup yanlis olani duzeltsin senin benim gibilere en azindan bagimsiz bireyler denk gelsin ya da bir gun anne oldugunda ayni yanlisi yapmazsin diye yazdim ;)
tamam da böyle de gömülmez ki sen böyle desen de kimse değişmeyecek ;)
gömdügüm adam burda degil bu postu %90 okumayacak okuyanlar yanlis oldugunu bilsin cunku bunun farkinda olmayan insanlar var
Boş ver takma salla gitsin...
Aha hahaha çok iyi ben de öyleyim
bilmiyorum çok rahatsız oldum bu konuda lütfen kendinizi düzeltin insan isterse herseyi basarabilir şu an 20 yasindaki bir insan okuyorsa eger sadece parasal yönden bagimli olmali dersleri agirsa diger tüm yonlerden bagimsiz olmasini beklerim ben
Benden zaten herkes rahatsız oluyor. O yüzden kafama göreyim.
ozaman kız arkadaş edinme gibi adımları atarken lütfen düşünerek atın yoksa yukaridaki goruldugu uzere dalga konusu olursunuz :/
Öyle bir adım atmayacağım. Sağol tavsiye için.
Düzgün konuş s i k i k çok mu iyisin sen milleti küçük düşürüyorsun
Yukarida anlattigim gibi değilim çok şükür ;D
dalgası üzerinde duruyordur
ne?
Sanane
inş böyle bir adamla evlenirsin ;)
tespitim hosuna gitmediyse yorum yazmak için yazıp boş yapma ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar