Aşk İlişkileri Kızlar, Fake hesaptan eski sevgili nasıl işletilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstada fake hesap açtım takipleştik. Şimdi mesajlaşmak istiyorum ama o atsın istiyorum. Nasıl yaparım? Güncellemeler+1 yıl güncel Kızlar, Fake hesaptan eski sevgili nasıl işletilir? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nergis1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Fake hesaba niye istek atti 0 12 Yorumla Soran +1 yıl ben attım şimdi iletişime geçmem lazım. Yorumla Nergis1 +1 yıl Niye böyle bişey yaptın 😀 Yorumla Soran +1 yıl birkaç şey öğrenmem lazım. Yorumla Nergis1 +1 yıl Senden sonra birileri var mı diye veya sana karşı bişey var mı? Yorumla Nergis1 +1 yıl Bu gibi şeyler mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Nergis1 +1 yıl Ahahahaha 😀 kendimden biliyorum Yorumla Nergis1 +1 yıl Niye o atsin istiyosun Yorumla Soran +1 yıl anlar belki bilmiyorum ama hesaba özendim yani :::::::::::) Yorumla Nergis1 +1 yıl Hesaba mı ozendin Yorumla Soran +1 yıl evet yani fake gibi durmuyor Yorumla Nergis1 +1 yıl Kızı seviyomusun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Fake hesaba niye istek atti
ben attım şimdi iletişime geçmem lazım.
Niye böyle bişey yaptın 😀
birkaç şey öğrenmem lazım.
Senden sonra birileri var mı diye veya sana karşı bişey var mı?
Bu gibi şeyler mi
evet
Ahahahaha 😀 kendimden biliyorum
Niye o atsin istiyosun
anlar belki bilmiyorum ama hesaba özendim yani :::::::::::)
Hesaba mı ozendin
evet yani fake gibi durmuyor
Kızı seviyomusun