8ay önce öğrendim ve ayrıldık en yakın arkadaşımla aldatıyormuş... ozmanlar 95 kiloydum bana şişko demişti o lafı içimi acıtmıştı ayrılırken son sözü buydu.! ama 2 ayda 25 kilo vermemi sagladı o en yakın arkadaşım dedigim kalleşi çarşı ortasında dövdüm polis sırtıma 5 kere jopla vurduda zor aldı.! karakol vesayre peder subay olunca bişey olmadı zaten şikayetçide olmadı kalleş olsada biliyordu gene yakalar bu sefer işkence dahi yapacagımı... ondan olamadıda... neyse sonra öğrendim o kızla kalleş arkadaşım yatmışlar.. 2 ayrılmışlar sonra beni arıyorsuçlu benmişim gibi ben seni seviyorum diyor daha ne sevgisinden bahsetiyor? anlayamadım ne biçim bir mide var bilemiyorum.. bu kızda? ben dicegimi dedim dünyada insanlık bitiyor desinler soyumuz kurudu desinler o kızla evlen ve insan nesli devam etsin deseler gider kafama sıkar gebertirim kendimi insanlık yok olsun tercihimdir öyle ama anlayamıyorum arıyor aglıyor kız kardeşimin numarasını bulmuş onada abini seviyorum falan fişman bişeyler zırvalamış.. sen git en yakın arkadaşımla aldat git onla yat bana gel şişkosun de bide seni seviyorum de :) komik ya komik
bu türkü en sevdigim türküdür dinleyin dünyada dostluk yok umuş..!
bu türkü en sevdigim türküdür dinleyin dünyada dostluk yok umuş..!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer