Baştakiler bizim 7 ay aradan sonra konuşmalarımız. Sondaki metinde de benim ona son kez atmayı düşündüğüm yazı. Platonik diyorsam evet tek taraflı sevgi ama bu iki zıt insan 2 yıldır özel şeyler yaşadı sevgililermiş gibi. Biliyordu ona olan zaafımı ve bunu çok iyi kullanıyordu istekleri için.
Benimle gönül eğlendiren bir gidip aylar sonra geri dönen platonik aşkıma bu veda mesajı tam yerinde mi?
Tamam işte senle olamayacağını anlayınca vazgeçmiş değerin bitmiş başkasıyla oldugunuda sana inat sölüyo belkide olmadı yalan atıyo maksatı şu bir sende yok başkalarındada var demek ve senin kendini değerli görmeni istememek anladın mı
Herşeyi sil baş yapıcaksın ve onu sevdiğini belli ediceksin o seni red etmeyecektir buna eminim ama bunun sonucunda o malum konu yaşancak bunu engelleyemeyeceğinin farkındasın dimi
Ohoo bu bildiğin fedakarlık. Ben ona sevgimi 2 yıldır gösteriyorum. Ciddi bir konu açınca ilişkimizle ilgili bana söylediği tek şey yine başlama, ben sana umut vermedim falan filan. Ya hem sen kızlığımı iste hemde umut vermiyorum gelecek için de. Bence hayır yatar falan bağlamaz hatta 2 yıldır ulaşamadığı hedefine ulaşır kızlığımı alırsa gece daha rahat olur. İnsan bir hedefe ulaşana kadar o şeye çok kıymet verir. Ulaştıktan sonra nasılsa zaten benim ver o kadarda kıymet bilmez.
En İyi Cevaplar