Hiç böyle bir şey başınıza geldi mi düşünce bile olsa.
Beni kötülemeyin sadece yalnız olmadığımı görmek istiyorum.
Beni kötülemeyin sadece yalnız olmadığımı görmek istiyorum.
Her insanın içinde bazen öyle dürtüler oluyor Yok diyen inkar ediyor.. .. ama kendine mukayyet olmalısın.. yoksa hayatın karma karışık bir hal alır.. öyle bişey yapma pişman olursun.. Ben ona benzer bişey yaşadım nezaman onla bir araya gelsem suçluluk duygusu yaşıyorum.. ve hep aklıma geliyor ilişkilerime bile yansıyor..
Senin kime karsi oldu cidden sanki herkes yalan soyluyor vicdan rahatlatiyor ya
Boşver fazla detaya girmek istemiyorum.. orta okul ve lise 1 de oldu bu olanlar.. sonrada bitti zaten.. ki okadarda birbirimize düşkünüz hergun konuşmadan edemeyiz telefonda.. ama kesinlikle o konu açılmıyor sanki unuttuk hiç yasanmadi.. ama bazen birbirimize belli etmeden utanarak bazen nefretle öldürecek gibi bakarak unutamadigimizi hissediyoruz.. o an herşey duruyor kendimden tiksinmeme yetiyor.. sana tavsiyem bu düşünceden uzak dur sağlıklı ilişkiler kur.
Sadecce kim merak ettim zaten gizlisin detay istemicem daha
Saçmalama hemen uzaklaş bu düşünceden yoksa ilerde büyük soruna dönüşecek demektir
Senin basina gelmedi mi ergenlikte gercege dokmem zaten sadece dusuncede
Gelmedi seninkine de gelmesin... Düşüncesi bile ürkütücü olmalı senin için...
Ne yazik ki alisiyorsun bir sure sonra
Bide aşağıda mesaj at özelden konuşalım diyen ş.. sizlere inanma ve mesaj falan atma
Şimdi düşüncesine alışan ilerde yapma isteğine doğru gidecek demektir... Düşüncelerini değiştir bu konuda... Aklını başka konulara yönlendir...
H0yda git bir tedavi gör hacı
Cevap
16Cevap
Ensest güzel olur ya detaylı konuşmak istersen dm at ya da takip et ben atayım
Ergenlikte benim de başıma geldi tabi. Sonuçta karşı cins annen ve ablan görüyorsun.
en*sest olayı sıkıntılı bir durum
Senin basina geldi mi
kimle naaptın? istem dışımı oldu isteğinle mi
Yapmadim be dusunce sadece senin var mi
şu an yok ama hayatımın belirli dönemlerinde gelip gittiği oluyor. ne düşündün mesela kimle veya mrk ettim nasıl ols agizlisin yazabilirsin
Benim baba sen de gizlisin senin kimleydi
teyzem ve kuzenim olmuştu. babanı istiyormusun? sadece azdığın zaman mı aklına geliyor
Dostum sakın babanla ilgili böyle şeyler düşünme
Senin annenle oldu mu hiç ben mi garip birisiyim
Nasıl bir şey başımıza geldi mi?
Bir şey sorabilir miyim
Evet aklımdan geçti senin kimle ilişkin var
Kimseyle yok ama düsüncem var senin kimle gecti
Senin kimle gecti
Oldu daha önce ama iyi bir şey değil.
Kimle oldu nasıl kurtuldun
Kime ilgi duyuyorsun?
Baba sen kime
Benimki kuzenimdi.
Yardımcı olmak lazım sana.
asla olmaz zaten kimsem yok
Senin başına ne geldi ki
Yalnız değilsinn çok var
bende senin gibi düşünüyorum
herkesin bu tarz düşünceleri olmuştur, istekli birisinin yükseldiği zaman yapmam dediği fantezileri deneyimleme dürtüsü şeklinde özetleye bilirim.
Tövbe tövbeeeee.
oldu bısıler
Kuzen falan mı
O da ama benimki en yakın anne baba gibi
Attım
Nasıl bişey
Detayı nedir?
Anne baba dusunceleri ergenlikte psikolojide de yeri var
Bacım ben psikologum seni yargilamiyorum. Fakat babana karşi degil dogru olan başka bir erkeğe bunlari hissetmen. Ensest ilkel toplumlardan günümüze yasaklanmiş bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar