kocam bana tokat attı özür diledi şu an onunla konuşmuyorum telefondan engelledim benimle muhatap olma dedim bir süre siz olsanız ne yapardınız
2 ay
Biraz abartmış olabilir misin? Gerekçeden bahsetmemişsin. İnsan anlık olarak olumsuz tepki gösterebilir ama adam hatasını fark etmiş. Erkeklikte kadınlıkta bitti bitiyor
bana gelmiş hakaret ediyor birsey söylüyor bende o öyle değil böyle diyorum kaldıramıyor açıp gösteriyorum doğrusunu zoruna gidiyor cahil olduğu
Sonradan mi boyle oldu yoksa evlendikten sonra mı
evlendikten sonra a
Peki ya şimdi ne yapacaksın? Ne zamana kadar küs kalabilirsin
bilmiyorum yol vercem ama allahtan çocuk yapmadım
Yol vermek oyle kolay olmayabilir. Kac yıldır evlisiniz
1 sene
Cok hızlı değişmiş şaşırdım. Ne denir bilmiyorum ama geçmiş olsun. Konuşalım diye teklif etmek hoş olmaz ama yine de istersen gelebilirsin
Eşinin tokat atması seni çok incitmiş olmalı 💔 Bunu hak etmiyorsun ve mesafe koyman çok anlaşılır bir tepki. Ben olsam önce sakinleşmek için zamana ihtiyaç duyardım. Sonra yüz yüze konuşup sınırlarımı net anlatırdım 🚫 Tekrar ederse ilişkiyi ciddi şekilde gözden geçirirdim. Gerekirse bir uzmandan destek almanı da öneririm 🌿💬
Cevap
23Cevap
Aile meclisini toplaman gerekirdi. Ergen gibi telde engelleyerek şiddeti engelleyemezsin.
ilk kez böyle birsey yaptı aile girerse annem ağzına eder
Evet, tamda bu yüzden aileler araya girmeli. Bir defa olunca mutlaka devamı gelir. Dayak yemek istemiyorsan iki tarafı da toplayacaksın
annem boşan diyor 1 sende olduğundan beri onun babası boşan diyor
herkes boşan diyor kimse kimseyi alttan almıyor iki ailede sevmiyorlar birbirini ben ne yapabilirim bu yuvayı kolay dizmedim
Bir erkek bir kadına tokat atamaz ya kabullenilir şey değil
attı ne yapabilirim evden git dedim bosanicam dedim bir sürü şey söyledim ona şimdi evden gitse daha yani evliyiz parası yok koydum ama bir daha yapmicakmis özür diledi bende evde mesafe koydum
1 sene ilk kes böyle birsey oldu ailem girerse ağzına eder
bana birsey söylüyor bende o öyle değil böyle diyorum kaldıramıyor cahil olduğunu sinirden tokat attı
Kovala kus olmayı anlamıyorum ya bir kadına tokat atılmaz ya :(
Yani konuşarak çözmelisin. Eğer bunu bilinçli yaptı ise yanlış ayrılmalısın.
Affettirebilirse kendisini affet ama engelleme bence
Günaydın
Gerçekten piskolejik olarak zor dönem diyecek bir şey bulamıyorum
Şiddet iyi bir şey değil ama dozunu da kaçırmamak en iyisi.
yani nefret ettirdi artık kendinden
Bir şey diyemiyorum. Ama bence bitirmek gereksiz bir adım olur.
nasıl yani daha 1 sene oldu evlendik çok sinirli bir insan
artık kari koca ilişki olmaz bence içim soğudu ama dışardaki dusmanlarimi sevindirmek istemiyorum
Hanım efendi zorla evlendirmelerse eşinizi sevmediniz mi acaba kendiniz?
evdim ama bana yaptıkları içimi soguttu
Eşim olsa muhtemelen elini öperim dövmek nedir ilerdeki eşim ölürüm ben sana sarılıp öpmek varken tartışsakta yine sarılırım gel çözeriz deriem
adam var şey çocukları var ne diye bilirim ki
Üzüldüm cam gibidir kadınlar çok hassas davranmak lazım tabi hepsi değil bazıları çöp oana bir şey demiyoruma ama okadar güzel yaratılmışlarki sevip sarmak için nasip bana denk gelmiyor sevdikçe kaçıyorlar
Azıcık onu kıvrandır cezasını anlasın
nasıl yani
Hemen barışma
aşka 4 ve ya. 5 ay sürer
asla
yani içim soğudu artık koca olarak bakmiyorum
O zaman boşanacaksın
olabilir yanliz kalicam ama dışarıdaki dusmanlarimi sevindirmek istemiyorum
Onları kafaya takmayacaksın bu hayat elalem ne der diyerek yaşanmaz
Sakin olur musun hanım abla
az bile yapmışsın
Uzak dur biraz iyi gelir