kavga eden kızlar hakkında ne düsünüyorsunuz bide erkek yüzünden?
Bence cok gereksiz ve itici
Bence cok gereksiz ve itici
Kavga eden kız ne çekici ne iticidir. Yerli yersiz kavga eden kız itici olur. Yerine göre ortalama kız tipinin ettiği kavga onun gerektiğinde ne kadar hırçın olabileceğini gösterir.
Dipnot: Erkek yüzünden kadın kavga etmez. En azından o pozisyona kadar geleceğini zannetmiyorum
Dipnot: İstisnalar hariç.
cut.
tek görüşüm hiç çekici değiller. tıbki dışarıda küfür eden kız gibi kavga eden kız olsun bunlar erkeklerin gözünde hiçler ya güzel hanım efendi olun anca biri size vurur karşılık verin ama erkekliğin %90 kaçmak ise kadınlarda da öyle
Kavga eden bir kız gördüğüm zaman basit buluyorum.
Yani o an saygı duyulmayacak bir insan olarak düşünüyorum. Çünkü bayana kibar olmak yakışır.
Özellikle sokaklarda kavgalar edilmesi hiç hoş değil.
Dünyada daha önemli meseleler varken böylesine saçma bir neden için kavga etmek yersiz hele ki bir erkek için sanki bulunmaz hint kumaşı...
Kimse vazgeçilmez değildir şu hayatta (:
Cevap
19Cevap
kavga etmek hiçbir bayana yakışmaz. ama bazı insanlar vardır, ağrı yüzü kırılmak için yaratılmıştır, onlara dalmak lazım gelir. işte o vakit tenhada kıstırılmalı, kavga edildiği kimseye söylenmemelidir. hoş değil zira.
kavga ayıp ama bazıları ahahahahaha
Tenhalara götür beni dostoyevski dlfjgild
Erkek yüzünden kavgami edilirmis bırak onlar senin için etsin:)))) ama bencede çok itici hiç yakismio
Erkekler köpek muamelesini hak ediyor, daha fazlası onları aşar.
Supreme otur , yuvarlan elini ver aferin ahahahaha
Kadının hanım hanımcık olanını taktir ederim. Bir de erkek yüzünden kavga etmeleri tam bir ergenus belirtisi. Benden uzak olsun.
Hiç bir düşünmüyorum ...
Hastanelik olabilirler 3 yıllık judo eğitimim var :/
Hayat bir yarış, bir meydan savaşı bir kavga; sakın yara alma
aklıma bu geldi
https://youtu.be/nxR9pENjHMEıyk, vıcık vıcık iğrenç, kız hanımefendi olmalı önce, o erkek için kavga edince o erkeği elde edemez
Genelde lisede tuvalet köşelerinde olur aslında kavganın amacı erkek değildir, kızların yarıştırdırdığı egolarıdır bence :)) saçmalığın önde gideni
Kız dediğin azıcık ağırbaşlı olur biraz hanımhanımcık olur. o ne öyle erkek fatma gibi
Erkek için kavga ediyorsa itici ama başka bir sebepten ötürü ediyorlarsa çekici geliyorlar böyle haşin :D
Küfür eden ve kavga eden kızları çok itici buluyorum.
yakismiyorda ama insan kedinini izlemekten alikaoaymiyor :)
i'm so seksy
hayattan başka kimseyle kavga etmem :((
iyi şeyler düşünmediğim kesin :>)
İzlemek çok zevkli oluyor <3
izlemesi zevkli la :D
gereksiz
evet ama başladımmı da çok akıcı oluyor :D
yazık kıyamıyorum ayırırım
bana çok erotik gelir nedense :)
evet banada ıtıcı gelıyorlar
ızlemek cok hos :D
çok itici...