Hoşlandığım erkek whatsapp mesajlarımı neden okumuyor?

birinden hoşlanıyorum. bu kişi benim hocam; evet yanlış duymadınız, HOCAM. ama benden bir yaş büyük kendisi. Öğrenci de değilim😂Bu bir kurstan hoca. başlarda hiç ilgim alakam yoktu. o zamanlar adam derste sırf benimle ilgileniyor özel ders gibi bir şey. diğer arkadaşlar da izleyici sanki sınıf grubunda dahi sadece benimle konuşuyor. Kızın biri whatsapptan yazdı bu hoca bence senden hoşlanıyor. Hah o zaman dank etti. Baktım alıcı gözle gideri var neyse aklıma takılan bir iki şey sordum whatsapptan çok konuşmadı geç yazdı vs. Ama en son mesajı atan ben, evet o benim. Ve görüldü yemeyi o mavi tiki görmeyi o kadar isterdimm ki adam. görüldü bile atmıyor. Yahu görüldü at. Whatsapp a çok az giriyor. Ama 3 gündür mesajımı okumuyor. Mavi tiki açık. Mesajları çok geç okuyo biliyorum. Ama görüldü atabilir sonuçta atmıyor bir insan neden görüldü atmaz? SÖYLER MİSİNİZ NEDENNNN? cevap vermemeni anlarım da görüldü neden atmazsınnn.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj atmiyim diye mi ypıyorr yoksa taktik mi bunlar ay valla erkeklerin oyuncusu da hep beni buluyo. önceki sevgilim bıktırdı yeterincee zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdı bu sefer ben görüldü atmıycam 3. Gün. hayır 3 gün olmuş sadece görüldü de atmıyor cevap veriyo bir de bu neyin kafası. Ahahaha
Hoşlandığım erkek whatsapp mesajlarımı neden okumuyor?