Sevgilimle ayrilmadık tamamen ama konuşmuyoruzda sorunlar oldu ara verildi gibi garip bir durumdayız ben bile anlamıyorum aslında durumu. Her neyse işin özü sevgilim whatsapp çok kullanmazdı benimle konuşmak dışında ama bir kaç zamandır cıkmak bilmiyor. Bu kıskandırmak amaçlı mıdır yoksa başka sebep mi aramalıyım. Kısasa kısas da olabilir ben whatsapptan hic çıkmam isin dogrusu bana gıcıklık olabilir mi. Bunu yapan erkeklerden yorum bekliyorum neden yapıyorlar. Genel bakış açısı istiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç delirme , direk sor kimle konuşuyorsun bu kadar diye. Ben de Sevgilimle ayrıyım ama uzunca kaldığını gördüğüm an soruyorum , o da ekran görüntüsü atıyor hemen ve arkadaşıyla konuştuğunu görmüş oluyorum. Kafanda olmadık şeyler kurup kendine işkence ediceğine sor gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konuyu senle bı konusalım merak edıyorum bende. öncelıkle sen watsptan neden cıkmıyorsun bır suru watsp grupların mı var ve bu gruplarda ve ya kısısel olarak sureklı konustugun erkekler var mı?
055 Yorumla
Soran+1 yılBana mı bu sorular
Soran+1 yılHiç erkeklerle konuşmam özel olarak sadece okulla ilgili bilen tek kişi oysa anca o da yoksa erkeklerle çok konusmazdım özel olarak telefonda sevgilimden sonra iyice dikkat ediyorum ama whatsappa çok girerdim bu olaylarda sonra iyice arttı dertleşiyorum gece gündüz yani gene ondan dolayı çevrimiciyim
Soran+1 yılSevgiliyken evet bende ssorardm sormadan söylerdi zaten kendi geçenlerde gene sordu aslında aramız böyleyken
- +1 yıl
anlasıldı :) eger onceden boyle degılken sonradan boyle uzun uzun kalıyorsa buyuk ıhtımalle acık bırakıyordur bılerek dedıgın gıbı aynı :) bunun tek çözümü var bende yaşadım bunu ama benım karsımdakı kız bıraz karaktersız cıktı da neyse. bak sımdı bunun tek çözümü onunla konular bulup watpstan sureklı konusmanız tek yolu bu yanı beraber aksam vakıt gecırmek watspta bır kaç gun arka arkaya yapın bunu devamı gelır.
Soran+1 yılÇok uzun konuşmam imkansız kaçıyor sorun şu aslında her sevgilim beni kendine fazla görüyor ve sonradan gözü korkuyor çok seviyorum ilk defa boyle hissediyorum ağlamaktan gözüm çıktı ama yok yani seve seve hem kaçıyor hem de seviyor bırakmak istemiyor çözüm ne
Soran+1 yılSevdiğimin farkında gideceğimi düşünmüyor ama her konuda fazla kalıyorum ona göre ama ben hiç takmıyorum hayatımın anlamı o oldu çünkü geldiğinden beri bambaskaydım herkes öyle fark etmişti değiştigimi falan ama bana yazık olacağını düşünüyor onunla olmakla. Evet oldu sevgilisi
Soran+1 yılUnuttuguna eminim hatta bana aşkına emindim ama şu an ne kadar eminim o karışık ama arkadaşlarım aşkından şüphe duyma dedi. Ya evlenmek istiyorduk ailesi beni biliyor annesiyle tanıştım tüm aile beni aileden sayıyor annesi kızım falan der. Haklı olabilirsin biraz o da sevmiyor sanki ama şu an uzak mesafedeyiz o da oolmazsa nasıl iliski bu
- +1 yıl
kesınlıkle uzak ılıskıde mesajlasıp konusmak şart!!! olmazsa olmaz ona bunu söyle de kı bız konusalım bana anlat gününün nasıl geçtıgını bende anlatayım bıraz konusalım vs de sen ıstegını ona belli et bakalım sana ne dıcek büyük ihtimalle tamam falan der adını falan yaz kagıda senın adını falan yaz ne bılım onun ıcın bıseyler yaptıgını gorurse boyle tutumu sana karsı daha farklı olur daha cok yazma ıstegı olur onda :)
Soran+1 yılYa sanmam kaç kere oldu yaptım konusmamiz lazım dedim olmuyor yazsa da çok az sürüyor on dakika falan benimle konuşmaktan mutlu ama engel oluyor bunu da yüzüme dedi
Soran+1 yılYa kendini kaptırdı sonra engel olmak istedi ama neden beni mutsuz etmeyi bahane etti ama bilmiyorum ve gerçekten çok üzülüyorum annesine hic bir sorun yok gibi yaptım o gün sonrada o olmayınca yanimda agladım
Soran+1 yılTek sorunum kıskançlık kafası ne gibi karışık olabilir anlamadım
Soran+1 yılEvet kıskancım ama o da farksız değil ben biraz abartı olabilirim ne yapmam lazım
Soran+1 yılUzak mesafede. Aslında ikimizde çok seviyorduk ben boyle sevildiğimi ilk defa gördüm ilk defa birisi gözüme boyle baktı başka bir bakıştı insan anlıyor ama ne değişti
- +1 yıl
ınsanları anlamak çok güç bunu ona bizzat sorup öğrenmen lazım bırcok nedenı olabılıyor inan bende cok deger verdım cok sevdım ama terkedıp gıttı benı mesela sıkılmıs artık hıssetmıyormus onca seneden sonra vsvsvs yani ınsanları anlayamazsın sen cok severken bır anda bır bahane bulabılırler o yuzden gıt yuz yuze konuş sonuna kadar anlatması ıcın cabala içini rahatlatıcak tek çözüm bu.!
Soran+1 yılşu an yüz yüze imkansız gidebileceğim mesafede bir yerde değil ki sevmiyor musun diye soruyorum ya da azaldı mı diye hayır diyor
Soran+1 yılNiye yalan olsun ki seviyorum demesi gerekmiyor ki
Soran+1 yılYa yüz yüze yazdan önce imkansız ve kendi de sanırım yazın gelince halletmek istiyor sorunları beraber
Soran+1 yılİnan çok zor gerçekten dayanmak biran bile ayrı olmadığın birinden
- +1 yıl
bılıyorum senı cok ıyı anlıyorum ama o cevrenle alakalı eger cevrende daha fazla erkek olsaydı emın ol zor olmazdı benıde cok seven kız 4 gun ayrı kalırdı bana mesajlar atardı barışalım dıye ama sımdı terkettı ve tamamen bencılce cevresınde erkeklerde var artık umursamıyor bıle yani :) hayatın adil oldugunu söyleyemem ama en azından sen doğru kalmaya calıs olur mu sakın bozma kendini prensıplerın olsun vazgeçemediğin...
Soran+1 yılBenim eski sevgilim bile yazıyor peşimde hala çok erkek var ve biliyor ama umurumda değiller onuda biliyor çünkü ona aşığım cevremde erkek yok değil ki yani
Soran+1 yılBen çok muhattal değilim hic biriyle arkadaş olarak bile mesafeliyim
Soran+1 yılYa ayrı değiliz tam güya ama nasıl ayrı değilsek
Soran+1 yılUzun degilki ilişkimiz aslında ama uzun planlarımız vardı
Soran+1 yılYa o beklemezse :'(
Soran+1 yılSevdiğini beklerken o hic az gibi gelmiyor insana hala benim için yazdığı yazılar duruyor aslında onu bile kaldırmadı
Soran+1 yılYa bir kaç gün ortada olmazsam merak eder mi peki ben hep sanal alemdeyim niye girmiyor der mi
Soran+1 yılErkekler gizem seviyor gibi geldi her yerden yok olmak mantıklı sanki hele cçok kullanırken
Soran+1 yılTamam hemen denemeliyim o zaman
Soran+1 yılTamam yazarda soylerim yazmazsa gene sanal aleme başladım
Soran+1 yılBaslarim
Soran+1 yılSevgilimle konuştum
Soran+1 yılOzelden konusalim mi kisaca anlatiyim simdi buradan yazmayayım sevgilim direkt benim diye anlar :)
Soran+1 yılYa ben yazamiyorum daha yeni uyeyim takip edeyim oradan yazdan olur mu sen zahmet olacak ama
Onun whatssapdan ikmadigini gordugune gore sende ikmiyosun onu napcaz?
07 Yorumla
Soran+1 yılAksini demedim yazdım onu zaten ama ben hep çok kullanırdım
Soran+1 yılYa sevgisinden emindim dim diyorum şu an kafam çorba misali ne doğru bilemez oldum ama demekki inat için yapabiliyor erkekler ya ben çok kıskanç biriyim bu da sorun aramızda sabrımı mı ölçüyor
Soran+1 yılÜstüne gitmek erkeklere gelmiyor bence seviyorum hala diyor sordum kaç kere hem de aksini hiç söylemedi ama sorunlar kalkmıyor sevse de
Soran+1 yılKaç kere denedim ama istemiyor konulara girmeyi konuşsak bile konu açmak yok yani olmuyor ama üstünü kapatmakla işte teşekkürler iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılkısasa kısas aynen dediğin gibi belkıde yanlışını söyleyemediği için sana göstermeye calışıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYa önceden derdi ama artık mesafe var diyemez işte
+1 yılAcaba ben miyim bu diyecektim ama yaşın büyük senin
03 Yorumla
Soran+1 yılNaptın arkadaş yaş olmadı cidden yapma sebebin ne peki
- +1 yıl
Arkadaşlarla konuşuyorum genelde kimse için girip durmam whatsapp ta
Soran+1 yılNe bileyim acaba ben miyim deyince sebep aradım
Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konuştugu başkası var
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbiriyle konuşuyordur
047 Yorumla
Soran+1 yılAşkından çok emindim ama ilk defa birinin aşkına emin oldum
- +1 yıl
kızla konuşuyor demedim, belki arkadaşıyla senin hakkında konuşuyordur
Soran+1 yılAma bu kaç saat sürer tüm gün mu
- +1 yıl
evet, neden olmasın
Soran+1 yılYa peki nasıl anlamak mümkün bunu deli olacağım ilk defa hayatım diyebileceğim erkek o oldu ne yapmalıyım
- +1 yıl
konuşman lazım onunla
Soran+1 yılDenemedim mi kaç kere denedim olmuyor her sevgilim beni fazla görüyor ve son hep aynı ama bu adam aynı değil iste aşık oldum ilk defa bu kadar
- +1 yıl
o zaman kaybetmemek için savaş
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki
- +1 yıl
başının etini ye, sürekli yaz
Soran+1 yılYa erkekler bıkar hemen o zaman baskı yapmış oluyoruz hemen öyle diyorlar hic aksini yapan erkek denk gelmedi
- +1 yıl
o zaman boş bırakma, hep gündemde kal
Soran+1 yılO nasıl oluyor
- +1 yıl
yani sürekli konuş
Soran+1 yılAz öncede aynı fikri dedin ama kafasının etini yemek hic bir erkeğin hoşuna gitmez sanki
- +1 yıl
bu farklı, az da olsa sohbetiniz olsun, ben buradayım izlenimi ver
Soran+1 yılO zaman erkeklerde bu kız beni zaten terk etmez yazmasamda yazıyor rahatlığı olmaz mı
Soran+1 yılResmen çözümü bulamadım herşey engel buluyorum
- +1 yıl
yo hayır, anlatamadım galiba, ne sık boğaz et ne de boş bırak
Soran+1 yılNe kadar sıklıkla yazmalıyım ama hep ben yazarsam olur mu ki öyle hic sorumlu hissetmez
- +1 yıl
ara sıra 2 gündenbir
Soran+1 yılAh iki gün ne iyi olurdu ama hafta oldu yazmayali ay oldu sesini duymadım
- +1 yıl
yuh kaybediceksin yoksa
Soran+1 yılYa deme öyle gerçekten ağlamaya başladım deme onsuz hayata Alışmam zor
- +1 yıl
o zaman peşini bırakma
Soran+1 yılTek korkum fazla ilgi ters teperse hep gider
- +1 yıl
hayır kaybetmek istemiyosan bırakma
Soran+1 yılEski sevgilim üstüne düştükçe uzaklaştı ama
- +1 yıl
neden koptunuz peki?
Soran+1 yılOnun iş stresi üstüne iilişki olmadı yapamadı birde beni çok üstün görüyor aslında lafta ayri değiliz
- +1 yıl
anlamsız bahane ya, yüz yüze konuşma fırsatın var mı?
Soran+1 yılİs gereği uzakta
- +1 yıl
hmm o zaman mutlaka konuşman lazım onunla
Soran+1 yılSen kesim konuş diyorsun yani ne diyeceğim peki tam olarak
- +1 yıl
böyle olmayacağını, barışmanız gerektiğini
Soran+1 yılAnlamazki inat gerçekten geceyi ağlayarak geçireceğim sanırım
- +1 yıl
anlat o zaman, böyle yedekte tutmak gibi oluyor
Soran+1 yılGerçekten bu ne boyle ya anlamıyorum
- +1 yıl
konuş mutlaka
Soran+1 yılBilmiyorum doğru mu eski sevgilim beni bu kadar sevmezken yazarken degersizdim ama ayrıldık hayatıma bu girdi sürekli yazar oldu erkek kaybederse daha kiymetteyiz sanki
- +1 yıl
şu an yazmıyorsun seni umursuyor mu?
Soran+1 yılHemen pat diye mi olacak
- +1 yıl
Bak bazı şeyleri belirlemen lazım, seni yedekte mi tutuyor yoksa trip mi atıyor
Soran+1 yılYa onu soramam ya bana güvenin bu kadar mı düştü derse seviyorum diyor ama bilmiyorum
- +1 yıl
Sorma o zaman, neden böylesin diye isyan et
Soran+1 yılHaklisın onuda dedim resmen herseyi yapmışım Sanırım ağlamaktan uyuya kalacağım yarin yazarim cevap iyi geceler
- +1 yıl
peki iyi geceler
+1 yılSana inat yapiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama nasıl emin olacağım çok taktım delireceğim
işi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana yazmıyomu hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok nadir bu girmelerde diyorsan hayır kaç günde mi desem hafta mı sen anla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım