Bana bir erkek bir kac hafta önce, cenneteki hurilere benziyorsun dedi.
Bu ne demek oluyor arkadaslar?
Bu ne demek oluyor arkadaslar?
Huriler mi,demek ki bu kişi,hurilerin neye benzediğini görmüş.Huriler kimler biliyormusun?Hani şu her mümine en az 40 tane verileceği,rivayet olunan hatunlar.Hani ödül olarak,verilenlerden.Her daim bakir kalan hatunlar bunlar.Hani diyorya,benim istediklerimi yapanlara(erkekler için tabii,bayanlara huri yok) en az 40 huri veririm,yapmayanları ve inanmayalarıda kaynar kazanda kaynatıp,haşlama yapmaktan bahsederler.Huri dedin de aklıma geldi,bazı sapıklar o huriler uğruna,cennete gitmek uğruna ne katliamlar yapmış,ne insanlar yakmıştır biliyormusun?O huriler bu dünyada ki, bazı sapıkların ağzını sulandırıyor,onun için insanlara saldırıp,insan katledenler,insanları yakanlarda vardır.
görmemiştir o yüzden. link
güzelsin , nurdan ışıktan seni göremiyorum demek istemiş mi acaba ?
Seni çok beğenmiş demek ki hurilere benzetmiş iltifat etmiş.
Cevap
24Cevap
Hayallerinindeki güzellikle hurileri eş deger tuttugu için kişiler karşısınada hayallerindeki gibi birisi çıktımı direk olayı huriye bagladıkları için
Bu su demek oluyor, adam sana olumune yazmis yani haha :) iltifat etmek istemis.
çok çirkinsin, aşağılıksın, rezilsin, çok pissin, senin gibi yaratık görmedim demek istemiş.
çok tatlısın gerçektende benziyorsun sadece popon biraz sönük kalıyor bol bol squat yap yuvarlak ve çıkık bir popon olsun :*
Sanırım göğüslerin yeni çıkmaya başlamış ve ergenliğe yeni girmişsin. Çünkü huri tanımı bu şekildedir.
cennette tadilat vardı 5 dklık geldim de... ula o sıgır cenneteki hurileri nerde görmüş ?
Daha önce ölüp tekrar dirildiği anlamına gelir. Hurileri çkmu bğneden :s :s diye trip at.
Resmen aşağılamış,Cennette hurilerlerin nasıl özelikte olduğunu ve neler yapıldığını araştırırsan soruna cevabı bulursun.
bu adam seni seviyor kız .açıkcası bu git konuş ne istersen
Kac kere cennete gittin*diyeydin tarif edilemez derecede guzellermis
O degılde hurılerı nasıl gırmus acaba bunu dusunmek lazım :D
arkadaş gidip görmüş galiba,ben broşürde bile görmedim o ne yaaa:)))
hurilerle neler yapılıyor cennette bir araştır derim kardeş :D
mrh. arkadaşınız kaç defa cennete gidip gelmiş acaba...byby
öteki tarafı mı görmü ş :)
huriLERmi beni genelleme diyip trip at :))
Nazik güzel şeffaf demek
söylücek laf bulamamış varoş.
kafası kıyaktır onun.
Sende nurilere benziyorsun de ödeşin...
o erkegin ya gozleri bozuk ya yalanci demek
sana yazıyorum demek oluyor mkakhadfmhka:D:D
gitmiş görmüş gelmiş :D
abi öbür tarafa gidip gelmiş galiba.
çok güzel olduğunu sölemek istemiş...
iyi bişey demek kafanı yorma canancım :)
seni zikmek istiyorum demiş anlamadınmı
gidip görmüş mü :D
görmüşmüki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar