bu sözü size söyleyen..?
sizin söylediğiniz..?
söylemek istediğiniz var mıacep birileri...
bu sözü size söyleyen..?
sizin söylediğiniz..?
söylemek istediğiniz var mıacep birileri...
''Rabb'im öyle bir kâinat yerleştirmiş ki gözlerine; rengârenk ve aşk kokan dünyalar, cennetler var gözlerinde. Cansın, cânansın, yüreğimde olansın... Gönlümün biricik sultanı, hem dünyalığım hem ahretliğimsin sen... Yokluğun ölüm zehri, varlığın âb-ı hayat... Bir bakışın ömre bedel... Bir tatlı nazârınla unutuveriyorum her şeyi, bütün dert ve sıkıntılarım bitiyor, bu dünyaya ait olmayan bambaşka bir hâle bürünüyorum, hangi gezegende yaşadığımı unutturuyorsun bana. Hele bir de gülüşün var ya; dünyalara bedel, sorma gitsin...
Rabb'im öyle bir efsun gizlemiş ki sözlerine; belki sen bile farkında değilsin, bir tatlı kelâmının yüreğimi nasıl da erittiğinin. Bir ''canım'' deyişin yetiyor gönlümün kanatlanıp uçmasına, bir ''aşkım'' deyişin yetiyor beni kendimden geçirmeye. Suskunluğun bile ayrı bir güzel senin... Kelimeler kifâyetsiz kalır senin gibi bir güzellik âbidesine...
İltifat değil bunlar; hak ettiklerini söylüyorum sadece. Dedim ya; Rabb'im cenneti saklamış sözlerine, gözlerine, her şeyine bir parça koymuş cennetten. Sanki benim için özel olarak yaratmış seni... Diyeceğim o ki; CENNETİM OLUR MUSUN?''
demek istediğim birisi var ama henüz tanımıyorum kendisini. Yakında yüzünü görürüm de konuşuruz inşallah. Vesselâm :)
bi gün bulursun inşaAllah.. :)
cennet kokan bir yar da size de bizede nasip olur inşaAllah...
hayırlı geceler
Cevap
9Cevap
Çok derin bir söz.Evelenmek istenilen birine sölenebilir eşelere söylenebilinir
hissetiğine söylesin işte insan.. :)
evleneceğini hissederek... eve t haklısn
ben şu ana kadar bunu kimseye söylemedim ama söylemek istediğim bir insan varki her şeyimi vere bilirim onun bir evetine
vardı birisi ama olmadı..
önümüzdeki maçlara bakıcaz
sende ona meleğin olur de :D
:)
olurum pardon :D ne gülüon desene :D
Mutluluk meleğim demeyi tercih ederim peki ya sen.: )
öyle biri hayatıma girdiğinde hesap yapmama gerek kalmadan sevdiğim için sözcükler ağzımdan dökülür diye düşünüyorum ;)
yorum için teşekkürler
Hayatına girecek kişi çok şanlı desene bana hiç böyle güzel sevgi sözcükleri söyleyen bir sevgilim olmadı kızlar hep bana hep bana diyor : )
hep bana yı sadece kızlar demiyor.. ha senin erkeğe denk gelme şansın yok normal olarak (:
fedakarlık yapmadan fedakarlık bekleyemezsin.. en azından ben böyleyim..
Sen ne doluymussun böyle
? anlamadım
erkekler size diyor :D
:)) aynen :))
Şu içinizdeki arabesk ruhu öldürün artık.
biz ona arabesk ruh değil hala kimilerinin yüreğinde bulanan " aşk " diyoruz ..
Bak hala.
cennetim ol da içine gireyim anladım fesat ben işte
Söylenmedi, söylemedim, söylemem.
biri bana dese ergen derim açıkcası
bunu bana soruyosa olmuşumdur zaten..
cennete inanmam derdim
Evet arifim var.
ateist adam söylemez öyle şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar