Sadece büyük yürekli olanlar yalnızlığa alışabilir. Gerçek yürek tek bir kişiyi sevebilir, diğer yürekler yüzlerce olabilir. Işıkta gördüğü kızı bile arkadaşlarına anlatabilir. Ben her zaman gerçek yürekli oldum ya siz ne kadar gerçekçisiniz?
Sizce Aşk mıdır insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır onu körükliyen?
Benim yüreğim kocaman sevdimmi tam severim kimseye umut verip sırtımı dönüp “kalleş gibi gitmem”sevgi emek isterden ziyade sevgi yürek işidir. AŞK İNSANA SEV DEMEZ YÜREK DER SEV DİYE😉
AŞK; şimdiki yüreklerde değerini kaybetsede varlığı sonsuza dek sürücek bşr duygu, AŞK’a âşık YANLIZLIGI yasıyor ve seviyorum.. Birkaç yürek kıpırtısını AŞK sanıp tüketenlere inad, AŞKla yanmaktır sonsuza kadar dedim hep, Dedim ve yalnızlığı yaşadım her ZERREMDE😶
Aşk sevdirir.. eğer körükleyen Yanlızlık ise, Sevgiden çok geçici heves, kaçış, menfaatcılık çıkıyor ortaya şu sevdim diyip, aslında boşta olup sevmeyenler..
@Acar25 malesef öyle. Işleri, boşlukları bitince veya Egolarını okşaycak başkası cikinca da Sevgileri bitiyor. o düzeyleri sayesinze harbiden Kalp sahibi olanlar da Sevgiden ya korkar, ya inancını yitirir oldu.
uzaklaşmak da bir yere kadar 😅 Sevgi de bir ihtiyaç aslında. ki çok güzel sevebilen, az da olsa Insanların var olduğuna inanıyorum. Aşk da, Sevgi de öyle.. var. Sadece Insanlar (çoğu, hepsi değil) yalan.
Aslında gerçekçi insanlar olsa sevginin tadından geçilmez çünkü aşk ve sevgi bir yerde insana herşeyi unutturuyor kendini başka bir rüyanın prensi veya prensesi hisetiriyor.
Zaten işin en kötüsü bu insan maskeli oluyor o maskede bir yere kadar. Yüzünü ört pas eder. Bir boya düşün yüzüne sürdüğünde nasıl yıkadığında gidiyor. İşte o gereksiz sevgiden yoksun insanlar maskeleri düştüğünde herşeyleri ortaya çıkıyor. @ Hilaal70
Aşk diye birşey yok ki atık herkes her gördüğüne aşık oluyor seviyorum diyor bir bakmısın başka birine aşık olmuş bu yüzden yanlızlıktır insana sev diyen ve tek yürek olup ondan başkasını görmeyen sadece onu düşünüp onunla olandır
Aslında kendim için söylediğim birşey değil bu. Ben severim yalnızlığı ama bazen böyle sadece bir anlık yanında birini istersin böyle birine ihtiyacın olur seni anlayacak birine iste benimkide böyle birşey aslında
Doğru diyorsun mesela ben bile 28 yıldır aşkı bulamadım böyle soru sormadım ve zaten bu hesap Ks'de 6. hesabim ve zaten aşkı belki 12. hesapta bulurum ne de olsa boks maçları 12 round. Aşk kalbe atılan bir yumruk gibidir.
En İyi Cevaplar