Kendimi çok kötü hissediyorum napıcam bilmiyorum?

Nasıl yazayım bilmiyorum sinirden elim ayağım titriyor benim konuştuğum görüştüğüm biri var sevgili gibiydik bu arabayla her akşam ben eve girene kadar mahalleden geçer bu akşam geçmeden önce kız arkadaşıma Instagramdan istek attırdım ve mesaj attırdım bu arada kız arkadaşımı da tanıyo arkadaşlar yani neyse mesaj attı arkadaşım arkasından sevgilisi yazdı fakat gel gör ki ben ne sevgilisi olduğunu biliyorum nede başka bişey ben sadece benimle konuyor zannediyorum ama öyle değilmiş ben mesajları gördükten sonra benimle eğleniyomuş hiç bişey yokmuş onu aradım nerdesin falan dedim oda merak etme görmeye gelicem seni dedi bu böyle deyince ben sinirlendim telefonda bağırmaya başladım bu arabayla kapıma geldi ben nerde mesajlar göster diyip dalga geçiyo benimle o kadar sinirliyim kendime kızgınım ki sevmiştim ben onu napıcam şimdi bilmiyorum ona ne diycem içine oturcak bir laf demek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
O çocukla arkadaş olan kız arkadaşlarım bana Hüseyine çocukluk arkadaşıyız ve onun sevgilisi var dediler kızın adını bile söylediler ve hüseyinin güvenilir biri olmadığını ve pek iyi biri olmadığını söylediler bana