Sevgilimle kız kardeşinin bu halleri normal mi?

Sevgilimin kız kardeşi var çok severim yanlış anlaşılmasın. Yaşları birbirine çok yakın. Ama bazı videolar gösteriyolar kız tuvaletteyken girmiş kızı çekiyor kız da kalkıyor arada her şeyi meydanda. Video atıyolar mesela yalıyor yalayarak öpüyo kardeşini.. birbirlerinin poposunu sıkıyolar şaplak atıyolar falan. Tekrar söylüyorum kıskançlık asla yok. Benim de erkek kardeşim var kapısını tıklatmadan odasına bile girmem bana ondan garip geliyor bu durumlar. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar not düşeyim böyle yazınca eksik görünmüş. Normalde tam abi kardeşler kavga didişme abisi arayıp sormaz bile onu şehir dışındalar zaten ayda 1 görür. Ama kız bir kaç kez geldi görüştüğümüzde sadece "şakalaşırken" bu 2-3 şeyle karşılaştım. Sevgilim 21 kız 16. Ailenin uyarmaması ya da alıştırması olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar not düşeyim böyle yazınca eksik görünmüş. Normalde tam abi kardeşler kavga didişme abisi arayıp sormaz bile onu şehir dışındalar zaten ayda 1 görür. Ama kız bir kaç kez geldi görüştüğümüzde sadece "şakalaşırken" bu 2-3 şeyle karşılaştım. Sevgilim 21 kız 16. Ailenin uyarmaması ya da alıştırması olabilir mi?
Sevgilimle kız kardeşinin bu halleri normal mi?