+1 yılgeçmiş olsun, çocukla evlenmişsin.
aklı başında olan bir insan (kadın ya da erkek) niyetin değil amelin önemli olduğunu çok iyi bilir.
şimdi, yolda yürürken güzel bir kadını gördüğüm zaman onu arzulamam ile o kadınla birlikte olmam aynı anlama gelir mi? elbette hayır.
kocandan çok daha yakışıklı bir erkeği beğene bilirsin, kocandan daha kariyerli bir erkeği beğene bilirsin, kocandan daha güçlü bir erkeği arzulayabilirsin de.. ama bunlar kocanı aldatman anlamına gelmez. çünkü ortada eylem yok.
asıl önemli olan, bu kadar basit sorunun kocan tarafından ortaya çıkarılması. sen devlet adamı değilsin, başbakan değilsin, cumhur başkanı değilsin. kendi emniyetini sağlamak için insanın ağzını aramak kadar saçma bir şey olamaz. senden memnun değilse delikanlı gibi konuşup yolu ayırsın ama seni suçlu duruma düşürecek hareket çekmesin.
sana arkadaş tavsiyesi, elinden gldiğince evliliği sürdür ama ilk fırsatta, bir aha böyle saçma sapan bir hata yaparsa kendisini terkedeceğini söyle. oyun değil bu. aile bir kurumdur ve insanın ömrüyle değerlendirilir. ha bu arada, bir süre çocuk yapmayın sakın. ne me lazım, sonradan çok pişman olmayasın...01 Yorumla- +1 yıl
Tamam senin karın önüne gelen her erkeği arzulasın ulan ne midesizsiniz
En İyi Cevaplar
Hayal kurmayı çok seven duygusal bir yapısı var. Lakin böyle durumlarda onu sorgula.
Yani tahmin edeceği gibi davranma.
...badigart gibi sende oyle kaslı olmamı istermiydin...
Böyle durumlarda görmedim, Aklımda başka bir şey vardı fark etmemişim şeklinde cevap verebilirsin.
Bu şekilde bir kaç durumla üst üste karşılaştığıında ya da ilk karşılaşmada (fark etmez sana kalmış) onu sorgula. Neden böyle bir soru sorduğunu sor. Takılma bu gibi şeylere şeklinde cevap ver konuyu uzatma değiştir. Hatta bu gibi durumlar için şimdiden hazırlık yap. Ne bileyim almak istediğiniz Oturma gurubundan falan bahset. Onun sorusuna ya da düşüncelerine değer vermediğini ya da muhattap almadığın konusunda yorum yaparsa ne yani adamın vucuduna bakıp seni mi hayal edeyim neden hayal dünyasında yaşayayım ki gerçeği yanımda şeklinde tahmin edemice cevaplar ver ama ne olursa olsun. Daha o bir sonraki soruyu sormadan koluna yapış başını omzuna koy canım bırak hayal alemini ben gerçeğine sahibim var olan yuvamızın üstüne ne gibi süslemeler yaparız bunları konuşalım de...
Doldur git böyle00 Yorumla
iilk önce açıklamanı yap de ki ben seni çok beğendiğimi kastetmiştim bundan ihaneti nasıl çıkardın anlamış değilim de. onu sevdiğini söyle laflarınla onu pişman etmye çalış tam sözün bitişine geldiğinde de ki. ama madem benm seni sevmediğimi ihanet ettiğimi düşünüyosun bitmesini istiyosun sen bilirsin de. ben daha 20 yaşındayım ve önümde uzun seneler var de. kendine güvendiğini hissettir ona. 1 ay da bunu yapan ilerde daha neler yapar ne bahaneler bulur Allah bilir de. sen kendine bahane aramışsın ben seni zorla tutsam da işe yaramaz de. ki gerçekten öylee işe yaramaz o kafasında bitirmişse. eğer laf olsun diye demişse bu laflarından sonra ona çark eder. yeter ki kararlı olduğunu görsün. sakın ağlayıp sızlama senn zayıf olduğunu düşünmesin
03 Yorumla- +1 yıl
aglasam bıle onun karsısında ağlamam zayıf duruma düşürmem kendımi bana az once bıle gelıp bu yuzden tartişma cıkarıyo ben burada kahroluyorum sen bana ıhanet ettın oluyorum ama senın gozunden hala bı damla yas akmadı ne bıcım kadınsın sen dıyo allahım ya kafayı yıcem gercekten:)))))
- +1 yıl
Ikıncı adres ıcın bahane aynen bencede
Malesef erkeklerin çoğu böyle kimisi dışına vuruyor kimisi içinde tutuyor seninki dışına vuran cinslerden demekki ! tabi her erkeğin dışa vuruş şeklide farklı oluyor kimisi eşine saldırır,kimisi şiddet uygular,kimisi küser,kimisi kaçar,kimisi aldatır ...
sana gelince ; eşin özgüven eksiliğinden dolayı aşağılık kompleksine girmiş,üstünede seni seviyor fiziki olarak seni kendinden daha güzel buluyor ve yanına yakıştıramıyorsa ki %90 ihtimalle böyledir bu durum artık kaçılmaz olur ve su yüzüne çıkar,eşin kendi açığını (ona göre ) seni suçlayarak kapatmak istiyor.
tedavisi : özgüvenini kazanmak,bunu ya çeşitli yollara başvurarak yapacaksın ya da ikna edebilirsin bir psikologdan yardım alacaksın.04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bahane ıkıncı adre kaçış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimi gerçekten seviyorum 6 yıldır evliyiz kavgalarımız sürekli onun kilosu yüzünden oldu 6 yıldır bır fııl hergun zayfıla dıyorum benım yapım bu dıyor kacıyor.Yuzlerce zayıflama hıkayesı gonderdım okumusı ıcın ama hıc okumadı.Sureklı guzel kadınlar gosterıp senın bunu gıbı olmanı ıstıyorum dıyorum kıskanması ıcın ama hıc bır gelısme yok.Bir gun bana biskolata erkeklerini gosterip bende senin goyle olmanı istiyorum dedı 1,5 yıldır spor salonnunda cıkmıyorum onlar gıbı olmama az kaldı ama esımden ayrılmyı hıc bır zaman dusunmedım ve dusunmeyecegım de
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır degildi 60 kg idi dogumdan sonra kaldı kilosu
+1 yılBunu soylemek istemezdim ama esin yüksek ihtimalle gay...ayin sey benimde basima gelmisti.2 ay sonra gay oldugunu anladim..yakin bir arkasiyla kaslı vücutlu erkekleri konusuyorlardi...sana resmen bahane bulmus...baska bir aciklamasi yok.ortaya cikinca bana geri donus yap.buralardaim..
00 Yorumlabu neyin kafası ya çok saçmalamış bence.ben senden başkasına bakmam gözüm senden başkasını görmüyor felan de belki ikna olur düzelir yani çok garip . boşanmak istiyorda olabilir bu da onun bir bahanesidir yani neden olmasın erkekleri anlamak bazen zor.
00 Yorumla
+1 yılbirini böyle çamur atar gibi kolayca harcayan insanlardan midem bulanıyo. arkadaşım kocanın sana güveni tam değil buradan bu çıkar belki geçmişte yaşadığı kötü bişeyin etkisinde kalmıştır ve insanlara güvenini kaybetmiştir ki eğer böyleyse sonuna kadarda haklıdır. sen eşin için çaba harca güvenini kazanmaya çalış.
02 Yorumla- +1 yıl
eşini ikna et psikolojik yardım alın beraber çnkü bu gidişle seninde psikolojin iyice gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana kızacaklar ama olsun..İzmirli erkekler pek kadınlara düşkün oluyor.Evlendiniz, hevesini aldı ve başka kadınlarla rahatça flört etmek için senden kurtulmaya çalışıyor..Yahut çok ezdirmişsin kendini ve aileni boşanamayacağını bildiğinden aldatma yoluna gitmiş...Bir ihtimal daha var ama söyleyemeyeceğim...İzmir tarafında yaygın bir sapkınlık..
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana tuhaf gelmedi mi birden evlenme teklif edişi? Bir keresinde bu tip bir sefil bana yazmıştı..Hemen evlenmek istediğini, evde serbest olacağımı sadece eş değiştirme huyu oldunu...Anla işte, kocan seni eş değiştirmek istediği çifte göstermek için sahile indirmiş o gün...
Cevap sahibi+1 yılBazı sitelerde bunu talep eden çiftlerle tanışıp hevesleniyor p.çler :) Zaten seni de bir ayda elde edilmiş bir mal olarak görüyor...Bu nedenlw de değiş tokuş etmekte bir sakınca görmüyor...Acı ama maalesef gerçek bu.
Cevap sahibi+1 yılSenin şimdi yapacağın tek şey, rest çekmek...Ona sana muhtaç değilim deme ama bunu hareketlerinle göster.Ayrıca bu sitede de seni ekleyeyim sonra yol göstereyim diyenler olursa sakın inanıp ekleme, erkekler biraz şerefinizi koruyun ayıptır...
Cevap sahibi+1 yılGizliye döndüm alttaki mesajımdan önce..Neden biliyor musunuz gizem08? Çünkü o çok şerefli erkek üyeler takibe aldılar...Cevaplayan erkek üyeler de kızın burada olmasını kullanmak için özelden ekle demişler..:) Başıma geldiği için biliyorum.Swinger erkekler artıyor ve mahsus hemen evleniyorlar.Bunu araştırırsanız senaryo mu değil mi anlarsınız...
+1 yılEşinin ilişkilere bakış açısı farklı belkide geçmişte yaşadığı bir ilişki aldatılma sebebiyle bitmiş olabilir yani seninde aldatmandan korkuyor veya senden önce hoşlandığı kızlardan hep red cevabı aldıkca kendini eksik hissetmiş kendine olan güveninide kaybetmiş olabilir sende eşini kabul edip evlenince aklında soru işaretleri kalmış neden ben diye.
Bence eşinle oturup geçmişini konuşmanız durumu düzeltmeniz gerekiyor yoksa bu şekilde evlilik yürümez bu işin sonu mahkeme salonunda biter10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin paranoyak olabilir mi acaba...Aynı sorunu bir tanıdığım büyüğüm yaşadı yıllarca, adam otu boku bahane edip, durmadan yok sen şu adama baktın, yok sen iş yerinden bile olsa o adama niye selam verdin sizin aranızda bişey var, sen beni aldatıyosun...saçma sapan şeyler. umarım eşin bu davranışını tekrarlamaz...
00 Yorumlaben bazi kadinlari anlamiyorum. 1 2 ay tanidiktan sonra evlenilir mi? insan muhattabini en az 6 ay (EN AZ) tanimali. ki o zaman bile garanti veremezsin nasil biri olduguna. niye bu kadar acele etmissin anlamiyorum. adam baya problemli iste
03 Yorumla
+1 yılsenin farkında olmadan etrafına attıgın bakışların ya da aranızda evde vs bazen konustugun seyler adamın kafasında kalmıştır kendine olan özgüveni gitmiş ve o konustuklarını unutamayıp devamlı kendini birileriyle kıyaslıyordur.. özgüven eksikliği başlamış...
00 YorumlaAllah yardımcın olsun.
Evli olmasan ayrıl derimde evli olunca son ana kadar dayanmaya çalışırsın.
Bence psikolojik yardım alsın, kendiyle ilgili sorunları olabilir00 Yorumla
+1 yıl1 ay tanistigin adamdan bu olur.Ve ayrica merakimi maruz gör ama güzel kardesim..
Sana guvenmeyen birisi ile neden evlendin ki..
Adamin ruhsal sorunlarida olabilir kurtulduguna sevinmelisin03 Yorumla- +1 yıl
1 aylık evliyiz demiş yahu.
- +1 yıl
hmm pardon o zaman.biz cesaret edemeyiz bunlarda yangından mal kaçırıyor mübarek.
- +1 yıl
doğru aslında hiç evlenmemeli.
Kusura bakama ama kocanın psikolojik sorunları var..özellikle de çok büyük bir özgüven problemi var umarım dediğim çıkmaz ama sanırım bu adamla pek uzun bir evlilik hayatın olmayacak ..
00 Yorumlaben söyliyim, seni paylaşmak istiyor. o kadın ve yanındaki erkeklerle de tesadüfen karşılaşmadınız. ayarlanmıştı.
12 Yorumla- +1 yıl
bence sen paranoyak bir hastasın
sıkıntılı bir durum.
ne burcu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
doğum saatini de öğrenebilirseniz yükseleninden daha rahat çözeriz psikolojisini.00 YorumlaSana bunun açıklamasını yapabilirim istersen. Bana özelden mesaj atabilirsen sana kendi başımdan geçen olayla örnek verebilirim. Konu biraz uzun burada olmaz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsen evlenmeden önce bu adamı iyi tanıdığına eminmisin?
13 Yorumla- +1 yıl
işte sonuç! sorunlu bir tiple evlenmişsin belli..açıkça konuş böyle davranarak ne yapmaya çalıştığını söyle.kartları açık oyna yani..hatta gerekirse sert davran.senden biraz çekinmesini sağla..yoksa ilerde başkasına baktın diye dövmeye bile kalkar...yada boşan.böyle adamla ömür geçmez
- +1 yıl
dha 1 aylık evliyim ben hic boyle hayal etmemiştim cicim ayları hersey cok guzel gecer sandım cok zoruma gıdıyo ama bu evlılık bıterse ailem yüzüme bakmaz mecbursun derler bizde ne olursa olsun bosanma yokkkk ne yapacağimi bilmiyorum eşimle konuşmaya caliştiğim an susturuyo hemen zeytinyağı gibi üste cıkmaya calışıyo haksız olduğu durumlarda bıle yapıo bunu onu yenı yenı tanıyorum napıcam bılmıyorum
Ruh sağlığı bozuk sanırım dengesiz. Evet isterdim desende bir mazeret bulacak seni böyle seviyorum dediğinde de zaten bir mazeret bulmuş. Evliliği kurtarmak istiyorsan psikologa götür olmadi sen kendini kurtar
10 Yorumla
+1 yıleşin belli ki evlediğinize inanamamış daha kıskanç sanırım birazda mazur gör her erkek onu seven kadınlar düzelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Çok arıyormusunuz böyle tipleri?
Ayrıca birde karşı tarafı dinlemeli, bakmak ayrı süzmek ayrı. Ama yinede dengesiz...
Nasıl evlendin erkek süzen kadınla demezler mi adama?00 YorumlaKendini beğenmiyormu ya da sen ona kilolusun falan mı dedin?
04 Yorumla- +1 yıl
ya bılmıyorum kendını begenmişlik gıbı olmasında herkes eşime nerden buldun boyl guzelı herkes izmirli sanıyo benı eşimde izmirli ben siirtliyim kımse inanmıyo aceba diyorum herkez bana guzelım dıo dıe mı kendınde bı eksıklık hıssedıyo yanı yanlış anlaşılmak ıstemem bılmıyorum aklıma hersey gelıyo artık
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kusura bakma da sen evlenmemişsin, resmen boka basmışsın..
00 Yorumlayuhh daha neler... ulan insanoğlu iyice sapıttı !
nerden buldun bunu ALLAH aşkına... ALLAH kolaylık verisn işin kolay değil.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok kıskanc belliki ya da bitirmek için bahane olabilir insan onun için bitiremez..
00 YorumlaOna onu ne kadar yakisikli buldugunu anlat goster bence. Sacma sapan dusuncelerinden kurtulmasini sagla
00 Yorumlaarkadaş evlenecek olgunluğa erişemeden evlenirsen böyle davranır adam cocuk ya bildiğin
30 Yorumla
+1 yılEşinde kişilik bozukluğu var daha önceden farketmedinmi
00 Yorumla
+1 yıldengesiz olduğu kesin de sürekli yaptığı bişiy mi anlık mı onu bilmek lazım.
13 Yorumla- +1 yıl
altaki yorumdada 1 2 ay tanistik demis ama ordan yola ciktim:)
- +1 yıl
ya belkide aile baskisindan kacip evlendi bilemiyoruz sosyal ve ekonomik durumunu ancak söyle üc dört ay huyunu suyunu bilmeden kadin olsun erkek olsun evlenmemeli
- +1 yıl
aci ama iyi bir tercube olmustur bu kendisi icin hayirlisi olsun arkadas icin
sen güzel kocan çirkin mi?
yada yaş farkı var mı?04 Yorumlabence kocan beynini yemiş..Daha önce sevgiliyken güvensizlik yaşadınız mı ayrılık veya aldatma gibi bundan kaynaklı olabilir?
02 YorumlaErkekte güçlü görünme isteği vardır.bunu hissetirirsen sorun çözülür
00 Yorumlagay kızım resmen ya seni sevse böyle yapmaz ayrılmak bahane arıyor
00 Yorumla
+1 yılçok şaşırdım ya bune böyle çok ilginç bir vaka eşiniz... :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinde büyük bir özgüvensizlik var bence. kendisini sana yakıştıramıyor. ya da bir haltlar yedi kendisini suçluyor. al karşına konuşun açık açık, ona moral ver tabiri caizse gaz ver
02 Yorumla- +1 yıl
hayır yani kendisi de cok yakışıklı beraber dişarı cıktıgımız zaman farkediyorum bayanların ona karşı bakışlarını ve ben her ne kadar gaz versem bile ne bilim bir tuhaf cok da kıskanc ne yapmam lazım bu durumda onu cok seviyorum sevmekten öte bir duygu AŞIĞIM oda bunu biliyo boyle davranması tuhaff
Cevap sahibi+1 yıltepkini koy bir şekilde üzüldüğünü söyle ağla zırla ne bileyim .)
+1 yılhadise kanına girmeye çalış sana güvenmiyor
aslında sana değilde
önceki o.pulardan gördüğü gibi herkesi öyle sanıyo kendine güvenmesini sağla
zekice yapmalısın ..00 Yorumlaözgüven eksikliği sen iyisin cınım falan de sürekli
00 YorumlaAl karsina konus ihanet etsem oyle ol derim zaten de
00 Yorumla
+1 yılbu ne gerızekalı adam bole denirmi insan karısına ya
00 YorumlaKocan saçmalamış.
Bunun ne yapmaya çalıştığını bilim adamları bile çözemez :(00 YorumlaPsikolojik sikintiai var belli. .
10 YorumlaSıkılmış. Yılların açlığı olan cinsel isteğini bitirmiş ve artık sıkılmış
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama aptalca bir davranış evlenmeye gönlü yoktu herhalde
00 Yorumlaolur böyle şeyler, kendine güvenmesi için uğraş biraz, içinde kalan şeyler var demek ki,
00 YorumlaKendisini senin yanına yakıştırmıyor. Ve seni çok kıskanıyor. Sebebi bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Şimdi bitmesede yakin zamanda biter evliliğiniz ..kocan sorunlu basbaya..
00 Yorumlacok ilginc yaa kaslı erkeklere ılgını merak edıyor oalbılır kı kıskanıyor senı ozel yasantınızda onemlı tabıı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence psıkolojk deatek alsın. Ama benim aklıma su geldı senı bı seklde suplendrmen baskasına gıtmıs gbı geldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılseni sevmiyo bahane arıyor seni bırakmak için umarım düzelir...
00 Yorumla
+1 yıladama yalan söylemişssin...
02 Yorumla- +1 yıl
eşin ayıp etmiş... öyle hönk diye konuşmadan patavatsızca davranılırmı lan bir bayana hemde...insan açıklar düşündüğünü makul bir dille söyler... yogiyle mi evlisin sen... hemde bu aylar tam evliliğin iyi geçtiği cicim ayları burnundan geitr sonrası diyecem ama ayı anlamaz... işin zor soğan gibi adam var karşında... her katında ayrı bir ağlaman gerekecek
+1 yılAyrılmak için bahane arıyor olmasın?
00 Yorumla
+1 yılEşin erkeklerden hoşlanıyor.
21 Yorumla
+1 yılhangi adam demeni beklemiş.
20 Yorumlaöküzün altında buzağı arıyor bahane
10 Yorumla
+1 yılnereden bulup evleniyorsunuz böyle tiplerle...
10 YorumlaYol yakinken don geri gidisat kotu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sacmalamis kiskanmis suphe duymus
00 Yorumla
+1 yılbiraz paranoyaklık sezdm anlattıklarneden
00 Yorumlasana güvenmiyor bu kişi
01 Yorumla
+1 yıl:) one ya sende o sorduğunda farketmediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılyalan sölemeni istemiyo bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi kafa ile evlendi o ?
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat