+1 yılSana çok net mesajlar vereceğim hiçbirisi boş olmayacak kulaklarını aç ve iyi dinle. Çünkü iş işte geçtiğinde çok geç olabilir.
1) Bugün senin için başkasını terk eden, yarın bir başkası için seni terk eder. Kim bilir ne ümitler ve hayallerle evlenmiştiler. 8 ayda ne değişti? Belki senin için de aynı hayalleri kuracak ve yarın başka bir kadın çıktığında şuan ki eşinin yaşadıklarını sen de yaşayacaksın.
Söylesene bana o kadıncağızın yaşadıklarını yaşamak ister misin? Seninle evlendikten sonra bir başka kadına koşmasını ister misin?
Bu sorulara cevabın evetse bildiğini okumaya devam et. Ancak bu sorulara cevabın hayır ise o adamdan uzak durmalısın.
2) Yuva yıkanın yuvası olamaz. Sen farkında olduğun halde yuva yıkıyorsun. Kendini zaten bitmiş bir şeyden sonra karşısında çıktığına inandırmaya çalışıyorsun ama bundan vazgeç. Her insan zaman zaman hata yapabilir, yanlış tercihler yapabilir ancak şansı olursa doğruyu bulup hatasını telafi etme şansı olabilir. Şuan karısına karşı sevgisinin tükendiğini düşünebilir ancak bunun doğru olup olmadığına henüz karar verememişken sen onu yeni bir şeyler yaşamaya zorluyorsun.
Sorarım sana hayatındaki adam, deli gibi sevdiğin adam seni sevmediğini düşünse, onun bu düşüncesinin yanlış olduğunu kavraması için zamana ihtiyacı olduğunu düşünmez misin?
Eğer cevabın hayırsa bildiğini okumaya devam et. Eğer cevabın Evet ise o adamdan uzak dur ve doğruyla yanlışı ayırıp, doğru tercihi yapabilsin. Kendini eşinin yerine koy.
Sevmek bencillik değil, fedakarlıktır. Eğer karşındaki gerçekten seviyorsan, onun gerçekten mutlu olacağı seçimi yapmasına imkan tanı.
İnsanın sevdiğinin ellerinin arasından akıp gitmesinin ne demek olduğunu biliyor musun?
Peki ya sen o kadının yerinde olsaydın tüm bu olanlara razı mı olacaktın?
Onu bu kadar seviyorken onu senden bir başka kadının almasına seyirci mi kalacaktın?
Ümidini kesip olan biteni seyretmek mi isteyecektin?
Gerçekten o kadının yerinde olmak ister miydin?21 Yorumla- +1 yıl
3) Biz insanlar kendimiz olmasını istediğimiz şeye inandırıp, bir müddet sonra gerçeğin aslında farklı olduğunu gördüğümüzde derin hayal kırıkları yaşarız. Şayet sende bunu yaşamak istiyorsan devam et.
Aslında söylenecek çok şey var eğer kendine sadece bu kadarının bile dürüstçe cevabını verebiliyorsan ne mutlu. Büyük bir hata yapıyorsun ve geç olmadan bunu düzeltebilecek tek kişi de yine sensin.
En İyi Cevaplar
keşke boşanma gerçekleştikden sonra tanışsaymışsınız ya da ilişkiniz başlasaymış...8 aylık evlilikte kim ne anlamışki boşanmaya karar vermişler...8 ayda ne yaşanır ki?:(((elbetteki kadın yuvasını kurtarmak istiyordur bu onun en doğal hakkı.keşke boşanmalarını bekleseydiniz...
00 Yorumla
Lonlyoul güzel demiş, sen de hali hazırda evliyken aldatılabilirsin. Evini ayırması önemli değil adam hala evli kadının da istediği yerde kocasıyla olan fotoğraflarını paylaşmaya hakkı var. Sen konuyu sadece o adamın anlattığı taraftan biliyorsun belki kadın istemiyor boşanmayı? Hiç düşündün mü? Yuva yıkanın yuvası olmaz unutma
00 Yorumla
8 ayda karısını boşayan seni kaç ayda bırakır acaba.Güncelleme de yazdıklarına güvenme kullandırtma kendini son pişmanlık fayda vermez.
14 Yorumla- +1 yıl
neden aşık olduğu kadını bıraksın o kadınla biraz da vicdanını rahatlatmak için evlenmişti zaten uzun birliktelikleri var diye
- +1 yıl
hiç öyle bir tip değil hayatına az kadın girmiş kendi halinde felsefeci öğretim üyesi bir adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
beni yanlış anlamayın ama kendimden örnek vereyim..
eşimle boşanmayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.çünkü beni sevdiğini biliyorum.ben de kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum.tabi sizin durumunuz bundan farklı.ama yine de erkek ha deyince bırakmaz eşini..kadın onu kendine iyice bağlayabilir de.ne de olsa elinin altında.o yüzden her türlü skora razı ol ve defans oyna.kendini hemen teslim etme.lüllüoğlu'nun dediği gibi, kullandırtma kendini00 Yorumlayuva yıkanın yuvası olmaz. gerçi anladıgım kadaryla daha siz tanısmadan bosanma kararı almıslar ama bı kadın o kararı aldysa eger foto felan paylasmaz yani. onlar fazla değil sadece 8 aydır evliler ama o kadın 8 aylık kocasını 3 günlük kıza kolay kolay bırakmaz bil yani
00 YorumlaCanim benim, adam oyle anlatmis da, gercekleri biliyo muyuz? Bana sanki kadindan dinlesek farkli seyler duyariz gibi geldi. Belki de bosanma durumu yok ve bu adam seni oyaliyo? Esi de kabul etmis olsa o asamada fotograf konulur mu sence? Ona yapan sana da yapabilir unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen onlar boşanana kadar mesafeli ol. görürsün böylece adam gerçekten boşanacak mıymış yoksa seni kullanıyor mu? karısının istememesi önemli değil, adam kararlıysa sonunda boşanmak zorunda. belki seni öğrenmiştir ondan inat edecektir. burada kritik olan senin arada olmaman. vicdanen rahat başlaman lazım. yoksa sana da yapılır aynısı.
01 YorumlaBunu bir erkek yazsa neler neler söylerdi millet, adımız çıkmış bizim. Adam seni keklemiş sen rahatına bak. Töbe töbe.
214 Yorumla- +1 yıl
Adam evli sayılmaz ben onunla kadınla tamamen ayrılmaya karar verdikten sonra birlikte olmaya başladım.
- +1 yıl
"Bende günde binlerce kızla evlenmeye karar veriyorum. Evli miyim? Hayır, hala bekarım."
adam lafı koymuş üstadımsın :) - +1 yıl
adam adam https://inciswf.com/adamibuldumbeyler.swf koymuşsun :)
- +1 yıl
8 aylık evliler gerçi 8 yıllık birliktelikleri varmış öncesinde her neyse, 1 yılı doldurmaları gerekiyor boşanabilmeleri için o yüzden uzadı
- +1 yıl
yoo anlaşıp boşanabilirler de zaman yoktu bunları halletmeye 3 4 mahkeme sonrası boşanabiliyorlar sevgilim yarın teslim oluyor askere o yüzden halledemediler yani 1 yılın sonuna kaldı böylelikle
- +1 yıl
hukuk okuyorum
- +1 yıl
anlaşmalı boşanmak istiyor zaten
- +1 yıl
talep etmese bile o dava 3 5 mahkeme uzuyor diye biliyorum
+1 yıllan senin gibi kadınları ve sevgilin gibi adamları duydukça bekar olmama şükrediyorum yeminle O.o
29 Yorumla- +1 yıl
vallahi billahi arkadaş yaaa illallah dedirttiler resmen...iyi ki bekarmışım:D
- +1 yıl
haahahaha:D
- +1 yıl
şükretmeye devam et
- +1 yıl
sende 2. kadın olmaya devam et ;)
sana yakışanda bu ;)https://inciswf.com/1290153630.swf
pek güvenmemek lazım başkasını terk edene ama sen bilirsin..kadıncağız seni öğrenmiş olmalı ki nispet yapıyor ama sende evlenmelerini bekliyeydin belki sen olmasan barışırlardı ayrılığa katalizör olmuşsun gibi biraz saygı
00 YorumlaSevgilin ve diğer kadının karısı olan adam ikinizi bir arada idare ediyo bence. Babanıda çok tebrik ettim baya medeni bir insan sanırım. Kızının evli bir adamla ilişkisi olduğunu bilip bu duruma göz yumması enteresan.
10 YorumlaSenin gibileri daha çok kandırırlar yol yakınken vazgeç bu sevdadan.Eşine hayrı olmayanın sana hiç hayrı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayat tecrübelerini kimse parayla satın alamaz, illa ki yaşanılacaktır. Yaşamadan buradaki yorumlara göre kendi hayatınızı kurgulamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinin karisi demek haa :D
yaa birak bu adamdan hayir gelmez
yara bandi olarak kullanilirsin
olan sana olur011 Yorumla- +1 yıl
metres gibi birşey olmuş anlatmaya çalışıyorum ama nafile:S
Cevap sahibi+1 yılyol yakinken dön güzelim
disardan kendini görebilsen haline acirdin..
adam daha bosanmamis
kadin resimler paylasiyor
hem sen olaylari sadece tek tarafdan duyuyorsun
ne malum bunlarin bosanacagi?- +1 yıl
şu an boşanamamaları tamemen hukuki süreçle alakalı bu bir ikincisi onların arasına girmiş değilim evlilik benim yüzümden bitmiyor onlar evlerini ayırmış ve boşanmaya karar vermişti zaten
Cevap sahibi+1 yılonlarin arasina gir girme umrumda degil..
üc günlük tanidigin adama inaniyorsun resmen..
adam birde askere gidecekmis
bence bosanma felan yok ortada
hem kendine böyle bir adami layik görme lütfen
birsürü genc bekar erkekler var
asik felan degilsindir zaten?- +1 yıl
Çok aşığız aslında adamı 2 yıldır tanıyorum ama o arada konuşmadık evlenmiş falan sonra ayrılma kararı almış biz de tesadüfen o ara konuşmaya başladık, boşanma neden ortada olmasın ayrı yaşıyorlar adam askere gidecek diye 1 yılın da tamamlanması gerekiyor diye uzadı sadece
- +1 yıl
peki sizce bunu sevgilime söylemeli miyim bu fotografları paylaşması ne demek oluyor? siz boşanmayacak mısınız bu kadın neden böyle yapıyor diye?
Cevap sahibi+1 yıl8 yil iliski 8 ay evlilik
bosanacaklarini sanmiyorum
evliligin ilk yillarinda tartisma olur hersey yerine oturana kadar. zaten böyle bir iliski ve evlilikten cikan bir adam öyle kolay kolay saglikli yeni bir iliski kuramaz.. neyse senin kararin yinede
Cevap sahibi+1 yılsor tabiki.. bakalim ne uyduracak :)
- +1 yıl
bunu sevgilime söylemeli miyim bu fotografları paylaşması ne demek oluyor siz boşanmayacak mısınız bu kadın neden böyle yapıyor diye?
- +1 yıl
ama askere gidecek yarın teslim olmaya bu arada vedalaşırken sorulur mu
Cevap sahibi+1 yılsorulur..sonucta 33 yasinda adam..üzülmez merak etme
hatta cvbini buraya yaz yarin
merak ettim ne diyecek
Sevgilinin karısı intikam peşinde çok ihtiraslı bir dizi aşk ihanet ve başrol de sen varsın acaba bu dizi nasıl biter bilen yorumumu altına yazsın.
00 YorumlaSen kafanı takma pompaya devam canım. Sananeki sen kimsin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Pompa yok zaten doğru düzgün görüşemiyorum, öyle bir beklentisi yok beni tanıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi hukuki süreçten bahsediyosun? Açıkla belki yardımcı olabilirim?
02 Yorumla- +1 yıl
8 aylık evliler 1 yılın dolması lazım boşanmaları için
Cevap sahibi+1 yılBu ulkede evlendikten bir gun sonra bosananlar var. Karısı mı bosanmak istemiyor
bence adam seni oyalıyor :( ortada boşanma diye hiç bir şey yok, seviyorsun belli ama aynı şeyleri sanada yaşatabilir..
00 Yorumla8 ayda karısı ile boşanma durumuna neden gelmiş. Şimde sorasan tek suçlu o dur.
00 Yorumla
+1 yılevli olan birisiyle nasıl sevgili oldun hiç yakışıyormu!!!
10 Yorumlabayanların harbi akılsız olduklarını söylerlerdide inanmazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de birlikteliğinizin fotoğraflarınızı koyun instagrama. el mi yaman bey mi yaman görsün
01 Yorumla- +1 yıl
kadın adamın hayatında birinin olduğunu bilmiyor, belki tahmin bile etse adımı soyadımı bile bilmiyor
+1 yılboşanmaz o kadın adam seni keklemiş.
21 Yorumla- +1 yıl
Profil foton gözüme ilişti tahmin ettiğim kişiymiş. Ben de supernatural izliyordum son günlerde :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. enişte ayrılık ayağı yapıyor
00 YorumlaAnacim bu adam seni yigiyor :)
10 Yorumlaİşin sonu sarpa sarmassa iyidir
114 Yorumla- +1 yıl
evet, nasıl olacak hiç bilmiyorum
- +1 yıl
yok cocuğu daha 8 aylık evli gerçi uzun süredir birliktelermiş ama yürütemiyorlar işte
- +1 yıl
ciddi bir şey yaşamadık hiçbir şey yaşamadık da kafamda bitirdim diyor
- +1 yıl
peki sizce bunu sevgilime söylemeli miyim bu fotografları paylaşması ne demek oluyor? siz boşanmayacak mısınız bu kadın neden böyle yapıyor diye?
- +1 yıl
benden haberi yok diye biliyorum ama o zaman neden fotograf paylaşıyor? bir de yarın askere teslim olmaya gidecek veda konuşması yaparken bu soruyu sormak doğru olur mu
daha evliler neticede
00 Yorumla
+1 yılsevgilin neden böyle seyler yasiyor.
00 Yorumlabiz hala birlikteyiz ayrılmadık görün diyor kadın
00 Yorumlasevgilimin karısı nasıl bir tabirdir lan sdsd:D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Geçmiş olsun hakettiğini buldun hahah
03 Yorumla- +1 yıl
benim bir şey yaptığım yok benim yüzümden boşanmıyorlar ki ben apayrı bir konumdayım
- +1 yıl
boşanmamaları hukuki süreçle alakalı, gerçekten kadının amacı tekrar geri kazanmak değil mi? bence de
Yapma be selenim ^^
Evlilerin arasına girmeyin11 Yorumla- +1 yıl
araya girme durumu yok onlar zaten boşanmaya karar vermişti benim konumum bu durumdan ayrı
ona yapan banada yapar dye dşünmelisn bence :)
00 Yorumlainş kullanıldığınla kalıcaksın ^^ bizde gülücez ^^
10 Yorumla
+1 yılBnce ortada kalan sen olabılırsın
00 Yorumlakadın kazanır o adamı sende avucunu yalarsın.
00 Yorumlaaynen umudunu yitirmemeye çalışıyor istiyor onu
00 Yorumlaiş sarpa sarmış sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın eşini bırakmaz sende seviş seviş git
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevgilin yalancı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. vazgeçmiş
013 Yorumla- +1 yıl
bunlar ne ayak hacı? :)
- +1 yıl
sevgilisinin karısı ve kendisi yıl 2015 ağutos: https://inciswf.com/1290153630.swf
- +1 yıl
kaldır sorun değil kadın versiyonunu bulamadım :))
- +1 yıl
kim vazgeçmiş kadın mı?
- +1 yıl
kadın hala devam etmeye mi çalışıyor
- +1 yıl
peki bunu yani karısının yeni fotoları attığını söylemeli miyim bu ne ayak diye? ama yarın sabah da askere teslim olmaya falan gidecek
- +1 yıl
doğru söylüyorsun ama ayrı yaşıyorlar biliyorum 7 24 telefonda konuşuyoruz bir duştayken hatta az uyuyoruz konuşabilmek için biliyorum ayrı olduklarını
- +1 yıl
askere gidecek zaten 5 ay yok,
- +1 yıl
sizce sevgilime sormalı mıyım bu durumu? boşanmak istiyorsunuz da neden kadın fotografları koyuyor diye?
+1 yılMiden aliyorsa tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloltaya geldin:DDD
112 Yorumla- +1 yıl
sevgilisinin karısı ve kendisi yıl 2015 ağutos: https://inciswf.com/1290153630.swf
Cevap sahibi+1 yıladam kaç yaşında ki? ve sen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
oltaya geldiğimi düşünmüyorum, ayrı yaşadıklarını ve boşanmayı kesin istediğini biliyorum kafasında bitirmiş en azından adam
Cevap sahibi+1 yılseni de evliyken bitirebilir git bekar birini bul yaaa.tecrübe konuşuyor.yani gördük sağdan soldan sonra kızlar rezil oluyor hiiiç güvenme
Cevap sahibi+1 yılbence adam senden faydalanmak için sana yalan söylüyor.olabilir yani öyle diyeyim
- +1 yıl
ben 21 yaşındayım sevgilim 33, ben varım diye evliliği bitmedi, onlar ayrılmaya karar verdi, evleri ayırdı, biz o ara görüşmeye başladık,
Cevap sahibi+1 yılgit yaşına göre birini bul yaaa ileride çakışırsınız.söyleyemeyeceğim şeyler var burada, tecrübe ile alakalı küfür değil merak etme..iyi düşün
- +1 yıl
söylemeyeceğin şeyler nelermiş?
benden fayda sağlayabileceği hiçbir şey yok ki
Cevap sahibi+1 yılsen varsın ya işte.yav söyleyemem.ama yaşlarınız sorun olabilir ileride onu diyorum.ben tecrübe ettim bu yaşta daha çok yeni ve tavsiye etmem.sakın
- +1 yıl
ya benden nasıl faydalansın? yok öyle bir şey daha doğru düzgün görüşecek ortamımız bile olmuyor aylardır telefonda konuşuyoruz sadece ki askere gidecek kaç ay niye uğraşsın benimle
Cevap sahibi+1 yılyedek kulübesindesin haberin ola.,11'e 11 maç oynamak için bekle o zaman napiim.şimdiden geçmiş olsun.yazık ama.
- +1 yıl
biz aylardır görüşemiyoruz bile ki kendisi 6 aydır askerde olacak beni cepte tutmak istediğini faydalanmak istediğini düşünmüyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar