Kız arkadasimla 3 aydır beraberiz en baştan beri sosyal medyada erkeklerle karşılıklı takiplestiginden kiz arkadasimi uyariyordum , Bir erkek takip etse instadan geri takip etmezse olmaz çoğuna arkadasim Diyor ayri bir sinir oluyorum o konuya zaten
bugun bu konu uzerinde baya uzerine gittim olay hakkinda biraz daha tartistik
Artik ne istiyorsun benden vs konusmalarina dondu olay elin oglunu tanimadigin insanlar seni takip etsede sen neden edesin ki benim tek derdim bu dedim
Beni dinlemiceksen diger kizlardan ne farkin kaliyor o zaman diye sert çiktim ayni zamanda
Anlicaginiz baya sevgilimi sıktım hani en son ayrilmakmi amacin duruma geldi
Bana Kusura bakma da Hersey karsilikli kelimesini kullandi sizce ne icin demis olabilir? Tam emin olmadan daha fazla uzerine gitmeyecegim.
bugun bu konu uzerinde baya uzerine gittim olay hakkinda biraz daha tartistik
Artik ne istiyorsun benden vs konusmalarina dondu olay elin oglunu tanimadigin insanlar seni takip etsede sen neden edesin ki benim tek derdim bu dedim
Beni dinlemiceksen diger kizlardan ne farkin kaliyor o zaman diye sert çiktim ayni zamanda
Anlicaginiz baya sevgilimi sıktım hani en son ayrilmakmi amacin duruma geldi
Bana Kusura bakma da Hersey karsilikli kelimesini kullandi sizce ne icin demis olabilir? Tam emin olmadan daha fazla uzerine gitmeyecegim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer