1 bucuk senedir asiri sakin ve utangac birinden hoslaniyorum ama hic yazmiyor adim atmiyor neden?

1 bucuk senedir tanisiyorut eskiden 1 sene ayni okuldaydik ara sira konusurduk storylerime yazardi ve simdi yeni bir okuldayiz beraber gelip kaydolduk bu okula hatta birbirimize iyi dilekler dilekdik azicik sohbet ettik ara sira birbirimize kacamak bakislar atiyoruz story attigimda hep ilk o bakar storylerine ama cok utangac en son 1 sene önce onunla snapchatte birbirimize snap atiyorduk asiri stressten snapchatte artik kimseden snap istemedigimi söyledim o gün Bugündür (6 aydir) hic benimle bir konusmaya tenezzül etmedi yazmadi storylerime ilk o bakiypr ama asla yazmiyor bazen okulda kacamak bakisöar atiyor ben fark etmeden hatta dün herkese sordum tekrar snaplesmek isterseniz snap atin diye bana cevap bile vermedi onun bana yazmasini istiyorum ondan hoslaniyprum ama artik daha ne yapayim storylerimde ona gönderme yapiyorum ya anlamiyp ya da yazmak istemiyo kizlarla hic arladasligi yok yengec burcu erkegi bende akrebim fazla arkadasi yok tek tabanca cogu zaman ve asiri utangac bir ara fake hesaptan yazdim kim oldugumu bilmiyordu bana dediki : bir kiz benden birsey istiosa bana yazmasini isterim bende dedim sen hoslansan yazarmisin kiza oda dediki yazarim kendimi cok kötü hissediyorum ben yazmak istemiyprum cünkü adimlari hep ben attim artik ondan birsey gelmesini istiyprum sizce utangacligindan mi ilgisizliginden mi?
1 bucuk senedir asiri sakin ve utangac birinden hoslaniyorum ama hic yazmiyor adim atmiyor neden?