İnsan sevdiği adam için çocuğunu bırakır mı?

Ben sevdiğim adamın yanına gitmek için oğlumun babası benim annem babam pesime düşmesin diye çocuğumu birakcam. Sizce ne kadar doğru yapcam. Benimle abim ablam babam annem gibi konuşun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar her zaman hayat istediğimiz gibi gitmez. İşin garip tarafı da hangisi iyi bilmediğimiz bir şeyde daha ne kadar kötü olabilir ki dediğimiz anda aldığımız kararlardir. Her zaman insan ne yapacağını bilemez. Sizden ricam iki de bir Çok kötüsün şöylesin böylesin demek yerine empati yapmanız. Ölümle tehdit edilseniz aileniz tarafından ! Eşiniz her gün sizi dövse. Çalışmasa eve para getirmese. Ve size bir yardım eli uzansa. Bilemiyorum yani psikolojiniz sarsılmışken ne yaparsınız...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen daha vijdanlı ve daha insanca düşünün. Benim gibi olan durumu benimkine benzeyen ben yaptım şöyle oldu böyle oldu diyecek olanlar illa vardır. Çocuğumu amaç bırakıp kaçmak değil zaten daha sonra almak amacım. Ama başına gelen varsa neler yaşadı diye duymak çok daha hoşuma gitcek cevaplar. Ayrıca şimdilik bu kararımı erteledim. Bir arkadaşımızın söylediklerini yapmayı düşünüyorum. Keşke hepiniz o kadar mantıklı konussaydi. Çünkü boyle derdimi anlaticak destek alacak bir akrabam yok.
İnsan sevdiği adam için çocuğunu bırakır mı?