Diğer 1 ay Aşık olduğunuz adamı ya da kadını aileniz için bırakır misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aşık olduğunuz adamı ya da kadını aileniz için bırakır misiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cooldusunce Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 ay O beni Birakmisti ama ben bırakmıştım Kürt olduğu içinHerşeyde bir hayır vardır Dua etcem bakalım onla ben olmazsa Onu unutcam kendimi ona karşı unutma dua yapcam 0 24 Yorumla Soran 1 ay Benimkide Kürt ailem istemiyor Yorumla Soran 1 ay Irkından dolayı değil dış görünüş ten dolayı Yorumla Cooldusunce 1 ay Sen nerelisin ee cvp in ne Yorumla Cooldusunce 1 ay Bırakmıştı olmuş ya bırakmamıştı ben birakmistim Yorumla Soran 1 ay Ben de Doğu'da yaşıyorum Batman'da Yorumla Soran 1 ay İngilterede tanıştık Yorumla Cooldusunce 1 ay Seninki Kürtse nasil oluyo ya İngiltere de tanıştınız İngiltere yemi gitmis Yorumla Soran 1 ay Ben İngilterede okuyordum. Oda İngilterede okuyordu tanismiyorduk orada tanıştık üniversitede benim ailem İngiltere'de. doktorluk yapıyorlardı emekli oldular Türkiye geldiler oda üniversiteyi bitirip iki yıl önce Türkiye geldi 4 yıldır birlikteyiz Yorumla Cooldusunce 1 ay Yani ikinizde dogulusunuz zaten her doğulu birbirlerini tutar olur Yorumla Soran 1 ay Kürt değiliz. Ama fark etmiyor benim için Kürt veya türk aynı benin için Yorumla Soran 1 ay Dogluyuz ama yılardır Türkiye gelmedik aileden öğrendiğim Türkçe ile anca bu kadar konuşa biliyorum Yorumla Soran 1 ay Sen izmirlimisin Yorumla Cooldusunce 1 ay Sende kendine Türk diyon ilk baş ilgincsin Yorumla Cooldusunce 1 ay Evt İzmir Yorumla Soran 1 ay Ha Türk desem ne fark edecek ha Kürt. İkiside değilim ama. İki ırkın kanida var bende babam sağolsun annem türk ve Kürt değil. Slav ırkına sahip Yorumla Cooldusunce 1 ay Bende ona göre yorum yapıyorum olabilir mi ondan sordugum Yorumla Soran 1 ay Senin. erkek arkadaşı nereli Yorumla Soran 1 ay İzmir'deki kızlara pek güvenmiyor doğruları bakire olmadıklarını düşünüyorlar Yorumla Cooldusunce 1 ay MardinliydiHatırlamak istemiyorum Yorumla Cooldusunce 1 ay Anlamadim Yorumla Soran 1 ay Mardinliler. Bazıları çok cahil geride kalmış böyle eski dönem filimlerindeki kızlar ve erkekler çok var ama merkez böyle cahil değil sanırsam Yorumla Soran 1 ay Bakire olup olmaman onlar için çok önemli diyorum Kürtler Yorumla Soran 1 ay Benim amcamın eşi Mardinli hiç dünya görmemiş köyden dışarı çıkmamış Yorumla Cooldusunce 1 ay Senin adına iyimis ne diyeyim🤷Bizimde olmamız daha iyimis her şerde bir hayır vardır yani Yorumla
doguuAA Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Ailem için birakmazdim. eger zararsız biri ise 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O beni Birakmisti ama ben bırakmıştım Kürt olduğu için
Herşeyde bir hayır vardır
Dua etcem bakalım onla ben olmazsa
Onu unutcam kendimi ona karşı unutma dua yapcam
Benimkide Kürt ailem istemiyor
Irkından dolayı değil dış görünüş ten dolayı
Sen nerelisin ee cvp in ne
Bırakmıştı olmuş ya bırakmamıştı ben birakmistim
Ben de Doğu'da yaşıyorum Batman'da
İngilterede tanıştık
Seninki Kürtse nasil oluyo ya İngiltere de tanıştınız İngiltere yemi gitmis
Ben İngilterede okuyordum. Oda İngilterede okuyordu tanismiyorduk orada tanıştık üniversitede benim ailem İngiltere'de. doktorluk yapıyorlardı emekli oldular Türkiye geldiler oda üniversiteyi bitirip iki yıl önce Türkiye geldi 4 yıldır birlikteyiz
Yani ikinizde dogulusunuz zaten her doğulu birbirlerini tutar olur
Kürt değiliz. Ama fark etmiyor benim için Kürt veya türk aynı benin için
Dogluyuz ama yılardır Türkiye gelmedik aileden öğrendiğim Türkçe ile anca bu kadar konuşa biliyorum
Sen izmirlimisin
Sende kendine Türk diyon ilk baş ilgincsin
Evt İzmir
Ha Türk desem ne fark edecek ha Kürt. İkiside değilim ama. İki ırkın kanida var bende babam sağolsun annem türk ve Kürt değil. Slav ırkına sahip
Bende ona göre yorum yapıyorum olabilir mi ondan sordugum
Senin. erkek arkadaşı nereli
İzmir'deki kızlara pek güvenmiyor doğruları bakire olmadıklarını düşünüyorlar
Mardinliydi
Hatırlamak istemiyorum
Anlamadim
Mardinliler. Bazıları çok cahil geride kalmış böyle eski dönem filimlerindeki kızlar ve erkekler çok var ama merkez böyle cahil değil sanırsam
Bakire olup olmaman onlar için çok önemli diyorum Kürtler
Benim amcamın eşi Mardinli hiç dünya görmemiş köyden dışarı çıkmamış
Senin adına iyimis ne diyeyim🤷
Bizimde olmamız daha iyimis her şerde bir hayır vardır yani
Ailem için birakmazdim. eger zararsız biri ise
birakirim sen