Genelleme yapıyoruz hepsi tutmaz kişiden kişiye değişir. Sevdiği gerçekten sever. İlgisi ve sevgisi bir kadının ''onunla kadınlığı hissettim'' ''bir kadın olduğumu anladım'' demesini sağlar. Ancak zaman zaman düzensiz hareketleri vardır. Kafaları zehir gibi çalışır ancak çok kurarlar. Bu kafa çalışması ve kurma işi bir araya gelince öyle şeylerle karşınıza dikilirler ki hayret edersiniz. vs vs. Size 1-2 yıl güzel bir sevgililik yaşatabilir ancak uzun vadede kadını yorar. Bezdirir.
Evet doğru neden yorar bizim ilişkimiz 1 ay oldu ve hiç gorusmedk gece gündüz kamerada konustuk ayrıldım o ayrılmak istemedi bir aydır aramıyor gecenle fake hesaptan yazdı o oldugunu anladım ama kendine olarak aramıyor?
bizim ilişkimiz 1 ay oldu ve hiç gorusmedk gece gündüz kamerada konustuk ayrıldım o ayrılmak istemedi bir aydır aramıyor gecenle fake hesaptan yazdı o oldugunu anladım ama kendine olarak aramıyor?
Takıntı değil o kafasında programliyor... takıntı olmasi icin hic degismemesi gerekir ama oyle değil o... karşındakinden yeterli ilgi ve güveni aldiginda cok rahat empati yapip kendi kurduklarini değiştirebilir...
@KahveSacliHeRif yok gec onu sen Birseyi 10000 kere tekrarlr unutmazsiniz. Ben cik iyi bilirim basaklari ve cidden cirkef yönunuzdur bu takintili olmaniz
Benden sonra eve gelemezsin dersin? Gelirse olay cikarirsin ya da isten geldiginde her zaman sofrayi hazir istemek vesaire bunlar takintili kisiliklerdir..
surekli Dusunen ve planlayan insanda takinti olmaz.. empati yetenegi yuksek olur... noktayı şöyle koyayım ; güvenini sağlayan bir kadin basak erkeginin degistigini cok net gozlemler...
Cogu kadinin ilskinin ilk evresiyle orta evresinde bu farki hissedecktr net.. istisnalar mevcut tabi... hayat bu bir elin bes parmagida bir degil...
Burç isleri yukselene de baktigi icin.. karakter degisimleri olabiliyor...
bizim ilişkimiz 1 ay oldu ve hiç gorusmedk gece gündüz kamerada konustuk ayrıldım o ayrılmak istemedi bir aydır aramıyor gecenle fake hesaptan yazdı o oldugunu anladım ama kendine olarak aramıyor?
Eyvah nsnskd Ulan akrep gururlu basak gururlu Her iksiide cok gururlu burclar Aslinda birbirinize benzer yönleriniz var mesela gizemlisiniz ikinizde. Basaklar biraz daha sosyal acidan rahat olabilirler tabi. Ama ikikizde cok gururlu burclarsiniz birinizin daha alttan almasi lazim. Ve basaklar bu konulard hic iyi degiller. Sen bence eger cocuktan hoslaniyosan gururundan biraz ödun vermelisin
Asla asla asla ben hicbir ilişkimde ilk adımı atan olmadım madem fake hesaptan yazıyor niye kendisi olrak yazmiyor kimdi dedim soyleyeyimde ağzıma sic dimi dedi sonra adını söyledi Ta kendisi üstüne gitmedim iyice senmisin demedim şimdi girmiyor bir hafta oldu yazmiyor sence kendisi olarak arayı barışalım dermi
Diyorum ya cok gururlusun oda öyle Ama ayni anda birbirinize karsi duygulariniz var Akrepler zeki olurlar Söyle dusun, gurur icin cok guzel bir iliskiyi Şu an cöpe atiyosundur belki Seni anliyorum ona o rahatligi vernek isteniyosun ama bunu gururku davranmayarakta basarabilirsin. Ben sahsen birini seviyosam gider söylerim bunda utanilacak cekinecek veya gurur yapicak hicbisey yok bence. Cunku insaniz ve duygusuz hayat yasanmaz. Ve ben erkekten adim filan beklersem , cok kaciririm yani. O yuzden gurur olayi biraz sacma duygu konusunda. Bende sana git cocugun kucagina atla demiyorum, ama madem fake hesaptan yaznis demekki seni istiyor. Sende onu istedigini göstersen azda olsa belki oda diger adimi aticaktir.
Bir başak olarak bir kac cumle söylemek isterim yardimci olmasi babinda...
Simdi efem kesinlikle sadakat en önemli sey... olaylari surekli tekrar tekrar kafamizda oynattigimiz icin.. güven herkes icin onemli ama bizim icin bir tık daha onemli... acilmadan once uzaktan seni kesinlikle izler.. davranis cozumlemesi yapar.. bu beni aldatirmi , erkeklere tavri nasıl gibisinden... bu konuda hafife alirsan onu bastan kaybedersin... hatta tanistiktan bir ay sonra bile soğuk nevale olabilir.. nedeni dediğim gibi guvensizlik ve asiri planli olmasidir..
Ilskisine baslamadn cogu evreyi bir kac yil otesine kadar kafasinda kurar planlar... oyle ki onu surekli düşünürken ve bir yere dalarken gormen olasidir... kozlari kapali oynar once seni tamamen cozmek ister... guvendikce flortune seri sekilde dökülür... flortun ileri evresinde sizi merkezine koyar aşırı bağlanır... bu iyi birseymi bilemem.. o tartisilir... ayrildigi kisiyle o bahsettim son doneme gelebilmisse uzun bir depresyon sureci yasar ayrildiginda...
Bende bu 2-3 yil aliyor en az... o yuzden bu yeryuzunde en zor asik olacak adam ve kadinlarin basak burcu olduklarini düşünüyorum lol... Kimse tekrar tekrar o depresyon donemine girmek istemez..
Başak burcu erkekleri sevdiğinde terazi burcuymuş gibi görünüp akrep burcu erkeği gibi davranırlar , görünüşte boğa burcu erkeklerine benzeseler de , içlerinde tam bir aslan burcu erkeği vardır. Ya bacım ciddi ciddi hala okuyon mu? , burç falan hikaye adam yakışıklı işte basbaya sana mı kaldı? gider ertesi gün başkasını bulur.
En İyi Cevaplar