Erkekler Gerçekten sevince dokunmadan da sahip çıkar mı 🥂💕

Erkekler Gerçekten sevince dokunmadan da sahip çıkar mı 🥂💕

Evet, gerçek ve olgun bir sevgi, erkeklerde olumlu değişiklikler yaratabilir. Sevdiği kişi için daha sabırlı, anlayışlı ve sorumluluk sahibi olabilirler. Ancak değişim kişinin kendi isteği ve çabasıyla olur; sevgi tek başına mucize yaratmaz. Sevgi, değişmek için güçlü bir motivasyon olabilir ama gerçek dönüşüm içten gelmelidir.
Can çıkmadan huy çıkmaz.
Dokunmadan sahip çıkmak nedir yaa? Erkek olmanın doğasına aykırı 👍 biz erkekler çoğalmak icin severiz. Sevipte dokunmak isteriz, sevmediğimiz zaman dokunup bırakırız. Sevdiğimiz Zaman evlenip sürekli dokunuruz.
Erkeğe göre değişir şahsen ben gerçek sevgi gördüysem sevgim katbekat artar ayrıca sevenin sevdiğini özellikle evlilik öncesinde istemediği şeylerle sıkıntıya sokacak hareketlerde bulunmaması gerektiğine de kanaat getirmekteyim
Katılıyorum sana çünkü seven erkek sevdiğini huzursuz etmekten utanmali
🙏teşekkür sende sağol
Rica ederim 🙏
Gerçekten sevince İnan karşı tarafın yüzündeki bir tebessüm bile erkeği mutlu etmeye yeter..
Haklısın gerçekten seven biri icin büyük şeylere gerek yok
İnan ki hem de hiç gerek yok. 7 yıllık ilişki mi oldu şöyle söyleyeyim onun için bir şey yaptığım zaman bile mutlu oluyordum. Düşün rahatsızım bugün çok mutsuzum dediği için gözümü kırpmadan 1600 kilometre gitmişti 🙂 gerçekten sevginin kıymetini bilenler vardır
Ama iste herkes senin kadar derin değil herkes emek veremiyor ne yazki ki
Aslında belirtmek istediğim şu Gerçekten çok güzel seven insanlar var gerçekten sevdiği için her şeyi yapacak insanlar var Bu kadın için de geçerli erkek için de geçerli. Evet belki sayıları az ama yine de umut var. Sevmek kadar güzel bir duyguyu insanları nasıl bu kadar basitleştirdiğini gerçekten hala anlamış değilim.
Kadın ya da farketmez mesele cinsiyet vicdan ve kalp terbiyesi evet az da olsa gerçekten seven insanlar hala var
Tabii ki kadın ya da erkek fark etmez. Mesela en çok taktığım olayı da şu hani sorular soruluyor erkekler neden böyle kadınlar neden böyle. Ya bazılarının yalnız kişilere denk gelişini bütün herkese mal etmesi hiç hoş değil. Anlamıyorlar bunun cinsiyetle alakası yok bunun kişilikle alakası var.
Sorun sevmekte değil kisiliksizlikte aslında güzel gorusun için teşekkür ederim 🙏
Ben Güzel soru için ve mesajlarıma cevap vermeye nezaketini gösterdiğin için Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Teşekkür ederim 🙏
Ne demek🙏
Bence sevince kesinlikle değişirler! 😊 Şöyle ki, gerçekten seven bir erkek değer verir, önceliklerini değiştirir ve dokunmadan da sahip çıkmayı başarır. Sevgi, onun için sadece fiziksel bir ihtiyaçtan çok daha fazlası olur! Ama tabii herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır, o yüzden biraz gözlemlemek gerekir. 🥰💕
Cevap
40Cevap
Erkekler sevince değil gerçekten değişmek isteyince değişir Bir erkeği istediğiniz kadar değiştirmeye çalışın erkek istediği kadar sevsin değişmez değişime karar verdiği zaman değişir Bir erkek kendisi isterse..
erkeğe göre değişir bu durum
Cinsiyet fark etmeksizin söylüyorum Aşkın şöyle bir büyülü yanı var ki insanın karakterini değiştirmese bile Normalde hayata bakış açısını ve huylarını çok değiştiriyor Bu bir gerçek Ama işte günümüzde gerçek başka var mı önce onu bir Sorgulamak lazım ki devamı gelsin
Erkekten erkeği değişir Evet Misal ben daha ılımlı ve daha sevecen bir insan oluyorum
Haklısın erkekten erkeğe değişir bazı erkekler Sevince daha baskici kıskanç olur bazısı ise senin gibi daha yumuşak sevecen oluyor
Bilmem ama Erkekler gerçekten sever mi bunu düşünüyordum
İlla ki seven vardır
Vardır belki
İlk olarak erkekler değişmez
İkinci olarak erkekler alacağını alana kadar ayıya dayı derler
Evet değişir ama dokunmamak sevmek demek değil bunu bir anlayın. Sizi arzulayan, seven zaten dokunmak ister sadece karşınızdaki size sevmeden mi dokunmak istiyor onu algılayın o zaman bir sorun kalmaz.
Uzak ilişki bana göre değil, ki dokunmadan olmaz el ele yani.
Evet delikanlı adam severse dokunmaya dahi kıyamaz onun için kendini değiştirir finalinde ise o adam duygusuz hissiz birine dönüşür ve birdaha kimse için kendini heba etmez
cani istiyorsa degisir ama bu da davranis olarak olur huylu huyundan asla vazgecmiyor cunku. karakteri rezilse isterse askindan olsun yine degismez
Şunu söylemesem olmaz, saldırgan birisi sevince değişmez. Sinir hastası biri sevince değişmez. Tedavi edilebilir belki ama güven olunur mu bilmem
Valla dokunmadan da sahip çıkıyor sevdiğimm❤️❤️
Kısa ve öz. Aşık erkekler nadir bulunur. Öyle birine denk gelirsen? Değişmesine gerek bile yok.
Sevince insanın yürüyüşü bile değişiyor, seviyorsa dokunmadan da durabilir
Kesinlikle
Öyle olmalı gerçekten seviyorsa
Kadın sevince güzelleşir, erkek sevilince bencilleşir :)
Evet elini bile tutmadan nikaha kadar bekler
Hayır hayatım şu dandik dizilerdeki aşık erkeklerin hayali birer karekter olduğunu unutmayin
Evet hâlâ öyle duygusal ve içten erkekler var ben inanıyorum..
Erkekler sevince değil sadece değişmek istediklerini için değişirler
Çıkmaz köprüyü geçene kadar her şey
Kişiye göre değişen bir durum bu
Haklısın
Tepki veririm galiba
Olmadı napcaksin
Adam gibi adam sevdigi kadına gözü gibi sahip çıkar ve bekler
Her erkek ya da kadın bir değildir ksrskter ile ilgili durum bu cinsiyet değil
Kişiye göre değişir
Bence sevgi diye bir sey yok. Sevgi, dogru buldugumuz ilkeleri benimsemis kisiyle aramizdaki uyum halidir. Saygi hatta hayranlik vardir. Diger turler sevgi degil fiziksel cekimdir sadece.
Değişir ama sevdikleri kadınlar hanımefendi olmazlar. Birazcık hovarda olman lazım. O zaman köpek olurlar. Bişey yapmana gerek yok başka
Ben değişiyorum ya
Erkekler değişince sever.
Evet değişir yeter ki hak eden birisi olsun
Ee yani aşkın büyüsü diyelim biz ona
Her şey değişiyor emin ol
Sevince daha şapşal olur
Seven değiştirirse değişir
Gerçekten severse değişebilir
Bencede
Değişir sevdiğine.
Gerçekten severse değişir bencede
Bence de...