kocam la arabadaydık kocam yakışıklı bir adamdır. sonro karşıdan bir adam yürüyordu ama adam da kız güzelliği var böyle bende ağzımdan maşallah ne yakışıklı adam dedim ama böyle kaçırdım. eşim kıpkırmızı oldu bir iki dakka yutkunamadı bile ve bana baktı öylece bende kız güzelliği var anlamında dedim dedim bu nasıl bir cümle ben şurdan bir kadına güzel desem ne derdin dedi bende pardon ağzımdan kaçtı dedim sonra bunun pardonumu var dedi bunu düşünmen bile hata dedi bakman bile dedi ama bakmadım ben adama karşıdan geliyordu biraz kızdı ama böyle kıpkırmızı oldu kocam kafasındsn kaynar su dökülmüş gibi sonra bana kırıldı galiba gerekmedikçe konuşmuyor siniri hala geçmemiş. yani yanlış anladı nabsam bilemiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence güzel bir kahvaltı hazırla ve guzel bir özel gecelik ile eşinin gönlünü al ve belirt ben gerçekten beğeni ile demedim o anlık tepki Özür dilerim seni seviyorum vs güzel bir sabah uyanışı ve kahvaltı gönlünü almana yeter
07 Yorumla
Soran+1 yılüfff sabah erkenden çıkmış bana. çok kırılmış akşsmmy yemeği ile yapsam sevdiği yemekleri yiyp
Cevap sahibi+1 yılOda olur ama sabah daha önemli olurdu neyse sen gönlünü al düzelir düzelir :-)
Soran+1 yılyarın sabah ezanında kalkiyim Bişeyler yapıyım. portakal suyu sıkıyım o çok sever. ve zeytin yağlı sarma yapiyim o çok sever. . sonrs bir yaziyim kırmızı geçerliğimi giyip biras süs yapıyım sonra yatağa mi götürsem yoksa masaya mi kursam bilemedim
Cevap sahibi+1 yılHem bu gün yap hemde yarın çabalarını görürse az nazlanir ama affeder
Soran+1 yılSağ ol canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :-)
En İyi Cevaplar
+1 yılyav üzülme
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. yanlış anlama değil ki adama yakışıklı dedin ve olduğu gibi anladı, sen boş boğazım demiyorsun adama suç atıyorsun. Yakışıklı yakışıklıdır bunu kaldırıp da kocana söylemek nedir sanki bekarsın da yanındaki kız kankan
010 Yorumla
Soran+1 yılHani sana anlatamıyor muyum karşımdaki Adamı görünce kız sandım saçını kestirmiş kız sandım aynı kıza benziyordu böyle mi kız Güzel de olur yani bunu başka türlü bakmak değil mi erkek olduğunu anladığımda Öyle bir tepki verdim Yoksa yani Bak böyle bakmak değil Lütfen ya ne işim olur benim şaşırma anlamında verilen bir tepkiydi o
Soran+1 yılÖncelikle bunun bir tanıma olduğunu sana açıklayayım Eşim beni tanıyor benim böyle bir şey söylemeyeceğim eve gerçekten hissetmedin mi biliyor sadece o bir Kıskançlık yaptı amaç bu yani Sen ne sandın bana güvenmeli falan mı sandın Saçmalama istersen o sadece Kıskandığı için böyle davranıyor onunla benden kimseyi tanıyamazsın şimdi ben sana burada gelip de bana bir şey de demiyorum nasıl Gönlünü alabilirim Bunu soruyorum olayı
- +1 yıl
bu böyle sorulmaz, sorunun yarısında kocan kalın kafalı her şeyi yanlış anlayan biri gibi tanımlanıyor, senin boş boğazlılığın hakkında bir gönderme yok, kocan kendi kendine yapmış ne gönül almasından bahsediyorsun başında bir hata yaptım nasıl gönlünü alırım diye sorsan bir şeyler derdim ama gerçekte sormadın öyle bir şey. Sen bizim sana hak vermemizi istedin, sana şunu yazmam hoşuna gidecekti "kocan da amma alınganmış ne var bu söylediğinde ağzından kaçmış zaten sana güvenmiyor mu öyle bir düşüncede insan değilsin sonuçta" bunları da söyleyebilirim ancak bir insan zaten kendi başına gelince bunları düşünür burada mantıklı olan senin hatanın farkına varman
Soran+1 yılAdam Allah aşkına soruyu baştan bir daha bir oku ya Ne olur bir daha oku beni uğraştırma kendime inanamıyorum başlığı altındayım ve şimdi ne yapacağım halay çekecek halim yok şimdi ne yapacağımı niye yazdım Herhalde barışmak için biraz anla ya biraz kendini aç ya bu ne ya bana hak verseniz ne olur vermesen izin olur Çok mu umrunda Ben de biliyorum suçumu Bak ben de biliyorum demeliydim diyorum yorumlara bir oku ya Allah aşkına ya
Soran+1 yılKardeşim bak sana açıklıyorum işim olmaz böyle başkalarıyla benim o da biliyor küçük kıskançlıklar yapıyor Tamam mı bilerek Yani ben de tabii ki hatamı Anladım Ben ne olursa olsun ne niyetli dersen bir deyim çıkma malıydı azından ben bunu sonuna kadar arkasındayım Ama artık oldu niyetim o değildi asla böyle bir şey olamaz Ben de şimdi yine de gönlünü almak fikirr almaya geldim
Soran+1 yılKardeşim ben sana gel de bana hakaret etme dedim geldi bana nasihat verme dedim bu ne cürret ben sana barıştırmak için ne tür bir yola girebilirim Sen ne diye anasını satayım burada bana saçma sapan masaya hak veriyorsun senin haddin mi Ciritin mi bu kendine bak önce sen Allah'ım yarabbim ya Allah aşkına Senin yorumuna ihtiyacım yok Hacet görmem daha fazla konuşma
Soran+1 yılEvet inatçı bir insanım ve eşimin bana aşık olmasını sebebi de bu inat etmem Çünkü beni tavlamak için 8 ay uğraştı ve bunu seviyor ve kendiliğinden dursam en az 3 güne barışırız O yüzden ama ben yine de bir şeyler yapmak istiyorum onu barıştırmak istiyorum Bu nedenle fikrini sordum sana bana nasihat et beni bana tarif et demedim Sen sana sorduğuma cevap ver haddini olmayan işlere girme Anladın mı cüretini biz ayrılırız barışırız Orası seni ilgilendirmez seni sözünle ayrılıp barışacak değiliz biz sen bizim hayatımız da böyle bir cümle kurma cüreetini kendini nasıl gördün Lütfen kendine gel ben sana barıştırmak için bir fikrin var mı dedim buna cevap veriyorsan ver Vermiyorsan yorumuna hacetim yok haydi
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. doğru söylüyor yani sen git %de bir milyon sadık adama şeytani şeyler fısılda🥶 adam gazı alsa 😅😅 görürüz seni
01 Yorumla
Soran+1 yılSen Ne anlatıyorsun ya Allah aşkına yorumları oku bir daha yazmak istemiyorum sonra geldi anlatıyorsan Bir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılGeceye hazırlık yap süslen dekolteli şeyler giy büyülü bir gece olsun ve kulağına deki ben yanlızca sana aitim sen başkasını aklım almaz gözüm görmez de geçer siniri😉
08 Yorumla
Soran+1 yılyarın yapıyım bunu uyuyor şimdi
- +1 yıl
Yap yap erkeğin kendine olan güvenini arttirrsin
Soran+1 yılama iştr cinsellikle sınırını geçirneseydim iyyidii
- +1 yıl
Başka şansın var mı
Soran+1 yılNiye olmasın gönlünü başka türlü alabilirim
- +1 yıl
Al ozaman beni niye uğraştıriyosun çözümün var madem ne diye burda paylaşıyorsun bende burda çözüm düşünüyorum sabır ya hastamısinsen?
Soran+1 yılIşte çözümüm yok Ben sana diyorum ki gönlünü alarak bir fikrin var mı bu şekilde barıştırabilirim ama sen anlamıyorsun bunu
- +1 yıl
Çözümüm bu ister uygula iş uygulama
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü olmuş ya. Niye böyle bir düşünce geçti ki aklından. Özür dile gönlünü al yapacak bir şey yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ben o gözle bakmadım zaten hayatta bakmamak Allah şahidim diyorum karşıdan adam bize doğru geliyor yani böyle saçını kestirmiş kız gibi hani ilk kız sandım Ondan sonra erkek olduğunu anlayınca şaşırma tepkisi iydi hani Oha O kadar güzel erkek olur mu anlamında Bu resmen kız gibi anlamında Yoksa öyle düşünce benim aklımdan hayatta geçmez o da biliyor bunu eşimde biliyor
- +1 yıl
Olabilir art niyetim yoktu de anlar biraz kızar da düzelir. Gönlünü al üzülmüş. Yakışıklım falan de işte güzel sözler.
Soran+1 yılO beni tanıyor zaten art niyetle söylemediğimi biliyor musun kıskandı bir anda biliyorsun erkeklerin bu tür huyları var Bazen dizi izlerken de dizideki adamları da kıskanıyor Normal yani bu ama işte ben yine de bunu söylemek istemezdim bana ne kızından erkeğinden olsun ama vardır bunda da bir hayır ben özrümü dilerim gönlünü alacağım yarın
- +1 yıl
Sıkma canını her şey çok sevmekten. Hemen düzelin İnşallah ☺️
Soran+1 yılYa düzelir işte ben işte yani dayanamam az da hemen barışırız Ben öyle istemiyorum Ben böyle gönlünü alabileceğim bir sürpriz yapmak istiyorum yani yardım edersiniz
- +1 yıl
Süpriz yaparsan samimi olmaz konuş bir film açın izleyin güzel yemek yap konuşarak çözersin süpriz cidden hoş olmaz.
Soran+1 yılAslında oturarak da barışabilirim Ama neden böyle bir şey kalkıştım bilmiyorum bakalım ya Belki de trip atacağım bende
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dikkatli olmak gerek.
Şimdi gel de anlat adama derdini.02 Yorumla
Soran+1 yılsürpriz yapicam ona
- +1 yıl
Umarım sorun çözülür.
Affettirene kadar seni bezdirir emin ol :D kolay gele
01 Yorumla
Soran+1 yılüf fddd
Affeder merak etme seni tanıyosa sende durumu anlat umarım aranız düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa beni tanıyor O biliyor benim o niyetle demedim ama işte o kıskandı bir dizi izlerken de bazen kıskanıyor yani öyle kıskandı Yoksa beni tanıyor yani ama işte yine de olmasaydı iyiydi Ben şimdi fikir istiyorum yani Grup barştırabileceğimiz sürpriz olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmiş olsun. Acıklama yap inanmazsa başla trip atmaya sen bana inanıp güvenmiyorsun diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok Ona söyledim o niyetle desem bile dedi Senin başka bir ağzından başka bir erkeğin adını duymak istemiyorum kıskandı yoksa güveniyor bana Ama ben böyle gönlünü almak için bir sürpriz yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBuna benzerini ben yaşadım günlerce bana güvendiği halde canıma okudu. En sonunda careyi trip atmakta buldum
Soran+1 yılYani bana güveniyor ama o zaman Dediğin gibi biraz şeytanlık yapacağız diyeceğiz sen bana güvenmiyor musun ya benim bacım sayılır Ay pardon abi bizim burada çocuk kesin benden küçüktür a üniversiteye falan gidiyor dur Ama işte kıskançlık
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın gönlünü nasıl alacağını sen daha iyi bilirsin
Tatlı dil, sevdiği şeyler vs vs. Bol şans01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadan en fazla 2 gün bana küs kalabilir ama ben yine de kendimi suçlu hissediyorum ve ne olursa olsun o niyetle demedim Allah biliyor kalbimi ama yine de olmamalıydı İşte bu yüzden böyle daha şaşırtıcı bir şey de gönlünü almak istiyorum siz de bana yardımcı olun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun gönlünü almaya çalış dekı ben onu kotu nıyetle demedım kı sadece ağzımdan oyle cıktı kardesım olarak dedım de
01 Yorumla
Soran+1 yılHani gerçekten böyle kız gibi durduğu için dedim Hani böyle ya da ilk kız sandım saçını kestirmiş kız sandım Hani bana da erkek olduğunu anlayınca verdiğim tepki bu Yani aslında bu şaşırma tepkisi ama yine de demeliydim diye düşünüyorum sonuçta kötü oldu doğru değildi ama gerçekten Bunu o anlamda demedim işte konuşmam lazım yarın konuşucsm
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki dediği gibi ''bir kadına güzel deseydi'' siz ne yapardınız?
03 Yorumla
Soran+1 yıltrip atardım. ama işte vallahi bak beni yaradan şahidim ben o anlamda demedim kız güzelliği o anlamında dedim yani şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBunun ''o anlamı, bu anlamı'' mı olur.
Soran+1 yılKardeşim Olur tabii ki de göz var göz var kesmek anlamında bakmak var aa ne kadar değişik bir erkek Bu kadar güzel olabilir mi Allah Kız güzel yaratmış demek var Bunlar aynı şey mi sanıyorsun Ben o gözle bakmadım zaten işim de bunu biliyor o da dedi arabada ben o gözle baktığın demiyorum ama yine de bakma yani yine de görme dedi o Kıskançlık yaptı yoksa o zaten bana güveniyor şimdi ben sana geldi bu olayı münakaşa gidemiyorum varsa bir fikrim böyle barıştır bileceğim onu söyle diyorum hani bir sürpriz olabilir Başka bir şey olabilir Ben onu iyi tanıyorum o da beni iyi tanıyor beni böyle bir şey yapmayacağımı biliyor Sen var mı fikrin onu söyle
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. boyle ufak tefek potlar kırmak sizi sarsabilir , bır daha olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim niyetimi ve kalbimi önce rabbim sonrs kocam biliniyor. o kıskandı beni. bu güne kadar hiç potım olmadı kız sandım erkek olduğunu anlayınca anlık tepkiydi. zaten bir daga olmaz.
Çok büyük gaf pot ve ayıp etmişsin cidden ve eşin çok haklı
06 Yorumla
Soran+1 yılAmca ben de Biliyorum haklı olduğunu ama gerçekten ben o anlamda demedim yani şöyle anlamda dedim hani böyle kız gibi duruyor ama bir erkek olduğunu görünce şaşırdım Anladın mı kız sandım Hatta ilk saçını kestirmiş kız sandım Öyle bir tepki verdim ama ben başka türlü bakmadım yani Allah'a yemin ederim ki ama işte kırıldı ama burada zaten hatalı olduğunu biliyorum gönlünü almam lazım
Soran+1 yılYa ben şey yapacağım ya gönlünü alacağım gerçekten alacağım bir anda öyle boşluğuma geldi kız sandım ya böyle tepki verdim Yoksa yani hayatta o da biliyor o da biliyor bunu Yani işin olmayacağını o anda tepki verdi sadece
Soran+1 yılGeniş bir adam değil ama o beni iyi biliyor ben de kendimi iyi biliyorum yani ben ona kız sandım erkek olduğunu görünce Şoka girdim O yüzden öyle bir tepki verdi mi bugüne kadar hiç mi sokaklarda yakışıklı yok Hiç böyle bir tepki vermedim demek ki Tabii ki de özür dileyeceğim Tabii ki de gönlünü alacağım
+1 yılEşin haklı alttan al geçer zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılyahu ben eşim haksız mi dedik. sans nasil barıştırım dedim
Dikkat edin böyle şeylere yazık kıskanmış adam
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılRezil etmissin ortami
01 Yorumla
Soran+1 yılya baş başaydık ikimiz. dünya ahiret adam abim olsun böyle kız givi ben o anlamda dedim yoksa
Yanlış anlaşılacak kadar kötü bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten yanlış anlatacak kadar kötü bir durum Evet ama o beni tanıyor tamam mı biliyor bu niyetle söylemedim mi o sadece kıskandı isen 1 yorumları oku Ondan sonra gelsene burada ne diyeceksen de Çünkü bir daha yazmak istemiyorum orada açıkladım olayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit güzelce bir dovsun rahatlayın ikinizde😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla Vur Mazda bana işte bir fikrin varsa Barış durabileceğim yardımcı olursan iyi olur
Cevap sahibi+1 yılgönlümün tek sahibi sensin de iki sirnas olmadi bir ver unutur gider yaw dert etme
+1 yılaşması lazım bunları..
güzele güzel denir..00 Yorumla
+1 yılbence bunun telafisini yatakta hallet
02 Yorumla
Soran+1 yılya gönlünü almam lazım
- +1 yıl
yengee adamı bir kudurt bak bakalim , o senden özür diler
+1 yılBoşanın
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama istersen. sans o gözle bakmasın diyorum kız sandım erkek olduğunu anlayınca öyle dedim
- +1 yıl
Olmaz yürümez boşanın hemen
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun sen eşime beni bırakacağını mı sanıyorsun nasıl bir salaklık Ya kardeşim anlamıyor musun sen o bana zaten güveniyor O biliyor mu onunla Demediğimi O sadece Kıskançlık yaptı beni ondan iyi kimse tanıyamaz onu da benden iyi kimse tanıyamaz Biz birbirimizi biliyoruz ben sana gel de fikir ver demedim bana bir mesela mutlu olabileceği bir şey söyle barışığım dedim s**** mısın nesin ya
- +1 yıl
Tamam işte boşanın hemen yürümez artık bu iş zaman kaybetmeyin
Haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum Ama bak Rabbimin şanını yemin ederim yani böyle o gözle bakmak değil hani böyle kız gibi ama erkek Yani bu şekilde çok değişik geldi tamam mı Ben de ağzımdan anda öyle dedim yani Ama böyle böyle bir bakmak değil yani Ama işte
Direk boşanma sebebi
05 Yorumla
Soran+1 yılya haklı ama vallahi başka anlamda değil yani böyle arabaya Bizim arabanın doğru yürüyordu ve sonra böyle Kız gibi tamam mı kız gibi böyle kız gibi ellerini adet falan ilk kız sandım Hatta saçını kesilmiş bir kız sandım sonra adam olduğunu görünce Allah'ım dedim yakışıklı bir adam hani böyle güzel diyemedim Handan Yani bu anlamda Tamamen bak beni Yaradana şu anda yemin ediyorum gerçekten
Soran+1 yılAbi ben sana soruyorum ki o zaten bana güveniyor tamam mı bunun ne niye dediğimi biliyor sadece kıskançlık yaptım Bu bir şimdi ben sana diyorum ki bana bir fikir ver ha niye nasıl barıştırabilirim Sen ne diye işin işin olmayan şeyler desin ya
Soran+1 yılPardon abi ben ne yaptım ki benden ayrılsın yani çocuk benden küçüktür Yani üniversiteye anca gidiyordur bu bir ikincisi ben o beni tanıyor ve benim o anlamda Demediğimi biliyor sadece kıskançlık gibi dizi izlerken de yapıyor aynısını yapacak bir şey yok Biz de üzerimize düşeni yapacağız tabii ki de gönlünü alacağız yani herhalde evlendik yani güveniyor bize Biz de ona
+1 yılKötü olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılhalksın ama işte gönlünü aldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılotur ağla şimdi
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ağlayayım Ben hatamı anladım ve telafi edebilirim yani Saçmalama istersen
Cevap sahibi+1 yılanlamadın sen galiba? erkeğin neredeyse yıkılacağı bir kelime etmişsin.
Soran+1 yılBak yorumları oku tamam mı anlattım orada bir daha üşeniyorum anlatmaya kız sandım diyorum 2 ya ki seni anlamıyor Ayrıca onu demedim O da biliyor sadece kıskandı Onu Benden iyi tanıyamazsın bana çok güveniyor Ben de ona Güveniyorum ve benim hiçbir zaman yanlışım olmadı Onun da olmadı şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbarti tepki vermis
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı