Sevgilimden korkuyorum nolur yardım edin? Bana bir şey yapar mı ya?

Arkadaşlar yalvarırım okumadan geçmeyinn. Şimdi sevgilim şu son özellike 6 - 7 aydır full simsiyah giyinmeye başladı. böyle herşeyi siyah ama aklınıza ne gelirse. Neyse bana 1 ,5 ay önce ; Ruhuma hitap eden, satanistler hakkın da ne düşünüyorsun diye sordu bir an da neye uğradığımı şaşırdım afalladım geveledim bir şeyler. Neysee işte, geçen hafta pazar akşamı bir cafeye gittik hiç gitmemiştik daha önce. Siparişleri söyledik tabi gene simsiyah deri ceket kazak boğazlık (bere) bot pantolon falan. Garson benim siparişi mi yanlış getirdi. Ben dedim ki, ben bunu istemedim ama yanlış anlamışsınız diye. O da aynen şöyle cevap ver, olabilir şimdilik bana öncelik gösterip içip beni yormazsanız mutlu olurum dedi. Sevgilim de aynen şöyle, işin bu değil mi? Paranı bu kahvelerden kazanmıyor musun ne yorulması ne önceliği dedi? Garson çocuk sevgilime dönerek, sevgilinin önünde bana laf sokmayamı çalışıyorsun dedi öncelik gösterseniz ne olucak dedi. Sevgilimin 3 yıllık boks geçmişi var bu ara da. Neyse Sevgilim de şöyle de, sinirlenmişsin başka müşleriye aklınca bizden çıkarmaya çalışma canın yanar dedi hiç fiziksel temasta bile bulunmadan dedi. Garsonda pis pis sırıtıp istediğin yerde istediğin zaman görüşelim dedi. Sevgilim aynen şöyle dedi ve yaptı, garsonun gözünün içine baktı dişlerini sıkıp, çene kaslarını çıkartıp, gözlerinin hafif kısarak şunları söyledi ; Seninle gece görüşüp hesabı o zaman ödeyeceğim dedi. en çok korktuğum kısmı da burası işte Tam derken simsiyah göz bebekleri adeta büyüdü. Böyle boynun da ki 2 damar da keskinleşip belirleşti bir şeyler oldu anlık olarak içine biri girip onun adına konuştu sanki. Garson da sonra tövbe yarabbim uğraştığımız şeyler bak. Diyerek gitti sevgilim de arkasından ağzından mırıldanarak konuşuyordu bakıp. Neyse sonra sevgilim bana döndü ve aynen şöyle oldu ; Öhö öhö yapıp öksürdü ve şöyle dedi ; Hayatım burası sıcak mı oldu ben terledim de dedi? Ne yapacağım ben nolur yardım edin bir şey sormaya korkar oldum ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaşlar, inanmayan abilerimin, yaşıtlarımın tecrübesizliğine bırakıyorum. Boşuna dememişler yaşamayan anlayamaz diye. Bu arada garson çocuktan haber yok. işten çıkmış ve duyduğuma ağır şekilde psikolojik sıkıntıları başlamış. Geceleri çığlık çığlığa uyanıp banyo kabinine girip çıkıyormuş.
Sevgilimden korkuyorum nolur yardım edin? Bana bir şey yapar mı ya?