açıkçası uzun boy kişiyi daha estetik daha gösterişli gösterir, bu yüzden bazı insanlarda uzun boya karşı bir hayranlık var. açıkçası çevreme baktığımda kısa boylu kadınlarda daha çok uzun boylu erkek tutkusu olduğunu gördüm. hatta bir arkadaşım vardı kısa boylu 160 falan illa uzun boylu erkek olacak derdi. ben kendinde olmayanı karşı tarafta aramaya bağlıyorum bunu, ayrıca uzun boylu erkeği daha korumacı, daha genis omuzlar falan daha estetik buluyor olabilirler. bence yüz güzelliği daha önemli erkekte
Kendini güvende hissetmeyle alakalı. Korunma içgüdüsü. Ama biraz bilinçaltıyla da alakalı bence sonucta aşık oldugumuz zaman bu saydıgımız özelliklerin hicbirine bakmiyoruz. Ama beğeniye gelince bence kesinlikle yanındayken güvende hissetmeyle alakalı.
Sanırım kendi boyları kısa olduğu için olsa gerek. Uzun boylu erkeklerle eksikliklerini gideriyorlar düşüncesindeyim. Belki de kızlar genelde kısa erkekler de hep uzun oldukları için seçme şanslarının olmaması. Bu şuna benzedi, Japonların gözleri ufak ama Anime karakterlerinde hep yüzünün yarısını kaplayan göz çizmeleri bundan geliyor :)
Boyum 1.86 ve evet Çogu kız bakıyor ama Uzun boylu olmak ayrı bir sorun Yanımıza yakışıcıkak uzun kız bulunmuyor Ve 1.50 kızda 1.85 erkek istiyor nasıl bir şeyse artık Herşey dengi dengine Ha aşık olursun 1.40 ta alırsın orası ayrı
uzun boylu olursan mekanik açıdan dezavantajlı oluyorsun güç bakımından. yani kuvvet kolu artıyor :D aynı etkiyi yapabilmen için daha çok güç uygulaman lazım ki o da orantısal olmuyor.
erkeklerde 1.70-1.80 arası boydakiler orantısal olarak boya göre en çok gücü uygulayabiliyorlarmış.
kas yaparken de keza öyle. 1.70lerde olan birinin 2 yılda yaptığı kası 1.85 üsündekiler 4 yılda yapıyor.
Erkek benden ne kadar cok buyuk/uzun olursa kendimi onun yaninda o kadar gucsuz feminen ve kadinsi hissederim ve bu bir disinin hissedebilecegi en erotik seydir
Aynı boylarda olmayı sevmiyorum yukarı bakmak istiyorum, hem daha tatlı hemde yanıma daha çok yakışıyor, ayrıca uzun boylu istememin büyük bir sebebi de kendim uzun boylu olmam, 1.75 boyum 😅
1.75ler ne yapacak mı? Uzun boylu kızların bu dertlerine şaşırıyorum. Ya harika bir boy uzunluğun var, düşünsene tüm kıyafetler sana yakışıyor falan inanılmazzz
Ben 1.76 olduğum için doğal olarak uzun boylu erkeklerden hoşlanırım. Ama 1.50 bir kızın da 1.90 erkek beğenmesi saçma. Yani davul bile dengi dengine diyorum ve ideal olanın erkeğin kadından 5-10 cm uzun olması olduğunu düşünüyorum
Hmm. Peki hocam dünden beri çok öksürüyorum. Sırtım çok ağrıyor öksürmekten. İnterntte baktım avord yırtışması yazıyor. Çok korkuyorum ne yapmam lazım¿
@azizammm ay canım hepimiz aynı değilmiyiz şimdi fakir edebiyatı yapmayalım holfingler evler yazlıklar villa araba bize alınan hediyeler lüks mekanlar güçlü erkekler istediğimiz bu değilmi
Yooo istediğim o değil, insanın tabiki hayalleri oluyor ama hayalim ve isteğim asla hazıra konmak olmadı. Her zaman okuyayım meslek edineyim çalışayım para kazanayım da evlenince eşimle tüm hayallerimi gerçekleştirebileyim dedim, karşı taraftan tek beklentim benimle aynı olması ama olmassada çare yok insanları parasına göre beğenmiyorum. Bu durumda hangisi fakir edebiyatı oluyor bilmiyorum :)
ALLAHtan korkan Temiz bir eş istiyecegine Para mal mülk peşimdesin Yaş 32 18 sene sonra 50 hayat bitti sevgili hanımefendi Herşey bunun için mi Para için mi herşey..
Uzun boydan da soğudum artik. Hep isterdim uzun sevgilim olsun. Nerdeyse 2 mlik cocuk buldum evet yaninda cok hos duruyo ama o da uzuyo o da canini yakiyo be bos yani
Boyum 175 oldugu icin mutlaka 185 falan olmasi lazim derdim esimin boyu da 175 ama ince uzun oldugum icin herkes benim daha uzun oldugumu saniyorlar oysaki ayniyiz
En İyi Cevaplar