• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk için her engeli aşar mısın? Fiziksel özrü olan biriyle çıkar mıydın?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Kalbi engelli olmaktan iyidir
Kalbi engelli olmaktan iyidir
Aşk Soruları Engel Soruları Fizik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• CanErdemEfil
    CanErdemEfil Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Aşk engel tanırmı ki :) hiç bir türlü aşkımdan vaz geçmem, vaz geçemem... Bunu düşünmek bile acıtıyor. Eğer ki o engelli olsaydı, ona her gün bakardım, gezdirirdim, ya ben onun için her şeyi yaparım heeer şeyi... Bir kere bile sesimi dahi yükseltmedim, yükseltemedim çünkü çok seviyorum. Gitmeden önce sıkıca sarılırdık, bir süre ayrılamazdık. Hep kokusunu çekerdim içime... Karşılıklı bişeyler yerken, ben ona o bana bakardı... Ben hala unutamadım seni... Hala çok seviyorum seni Canan... Geceleri kafamı yastığa koyamıyorum... Bana seni hatırlatıyor... Kafamı omzuna koyduğum zamanları hatırlıyorum... Gün batımına karşı yürüdüğümüz o zamanları hatırlıyorum... Bana çok şey kattın, sonrada gittin... Tamamen bırakmamış olsan da, hiç bir şeyin aynı olmayışı çok üzüyor beni. Seni hala ama hala çok seviyorum Canan... :( Ben seni her türlü çok seviyorum...

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sonerr-Demirerr
    Sonerr-Demirerr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Çok güzel bir soru. 😊
    Aşk için her engeli aşarım. Aşkım için de her engeli aşarım. Fakat eşimden başka kimseye aşık olmam. Sevdiğim için de her şeyi yaparım. Fakat hak ettiğinden fazla sevmem. Belki severim bilmiyorum. Ama sevmek istemiyorum. Sonra kaybeden biz oluyoruz çok sevince.

Fiziksel özürü olan biriyle çıkmak değil evlenirim bile. Çünkü hepimiz her an engelli olabilir. Haýr ve şerr Allah'tandır. Kaza bela Allah'tandır. Tip ve fizik geçici olan bir şey. Ben sevdiğime gören göz, duyan kulak, tutan el, yürüyen ayak olurum. Kol kanat olurum. Kalkan olurum sağında ve solunda önün de ve arkasında dört bir yanında onu korur kollarım.

Düşmesine de izin vermem. En kötü ben düşerim yastık olurum o da üstüme düşer ve canı yanmaz. Canının yanmasına izin vermem. Hayırlısı...

8
    11 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ne güzel kalbin var yillarca evli olup hastalanan eşine bile bakmayan onca insan varken.. bunlari düşünmen cok güzel

Yorumla
    • Sonerr-Demirerr
      Sonerr-Demirerr
      +1 yıl

Güzel görenin kalbi de çok güzel. Senin güzelliğin. Evet var utanıyorum onlardan. İnsanlardan soğuyorum bu yüzden. Hastane köşelerinde eşlerini bırakanlar var. Neler neler var. İnsanlık nesilden nesile daha da kötüye gidiyor hayırlısı. Yaşamak isterken delice yaşamaktan bile soğudum. Teşekkür ederim seninde düşündüğünü düşünüyorum. Sende yanında olursun sevdiğinin her halükarda 😊

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Tabiki😊

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Soner 'Senin yorumlarina 2 senedir denk geldikce okuyorum. Guzel yorumlarin var.. Gercekten yazdiklarin gibi yasiyorsan bravo. Yanilmiyorsam bir kac ay öncesine kadar Fenomen degildin. Simdi fenomen olmuşsun.. Fenomenlige yakisan ender insanlardan birisi oldugunu düşünüyorum..

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@halilim123 aynen öyle katılıyorum sana.
      kendi gibi güzel bir yüreği var 🙂

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Tskler Pilly_BheBek. Ayni fikirde olmak guzel.

Yorumla
    • Sonerr-Demirerr
      Sonerr-Demirerr
      +1 yıl

@halilim123 teşekkür ederim senin güzelliğin. Yaşadıklarımı yazıyorum genel olarak ve içimden gelenleri. Evet yeni fenomen oldum. Ve yine senin güzelliğin sağolasın

@PiLLy_BheBek çok teşekkür ederim bu da senin güzelliğin sen de aynı şekilde benim için öylesin hatta fazlası ile takdir ediyorum her daim😊

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Sende saol Soner kardes 👍👍

Yorumla
    • Sonerr-Demirerr
      Sonerr-Demirerr
      +1 yıl

EyvAllah

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@Sonerr-Demirerr teşekkür ederim😊

Yorumla
    • Sonerr-Demirerr
      Sonerr-Demirerr
      +1 yıl

Sana da eyvAllah😀

Yorumla
  • GöktenDüşenAşk
    GöktenDüşenAşk Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Eminim ki çıkarım diyen insanların sayısı, çıkmam diyen insanların sayısına oranla çok daha fazladır. Çünkü samimiyetsiz insan çok. Gerçek şu ki, zoru görünce kaçıyor hepsi. Öyle biriyle birlikte olurum diyemem, fakat olmam da diyemem. O psikolojiyi bilemeyiz. Yaşamak gerekir. İlerisi için değil, şu an için konuşuyorum; Eğer gerçekten sevmişsem, öyle biriyle çıkmak bir yana evlenirdim de...

2
    0 Yorumla
  • SevgiyeÇeyrekVar
    SevgiyeÇeyrekVar Takip Et
    FenomenXper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Küçük bir düzeltme yapıyım "özür" değil "engel". Ben çıkardım benim için hiç bir sorun yok

1
    11 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet haklisin 2kez kullanmak istemedim sadece🙂

Yorumla
    • SevgiyeÇeyrekVar
      SevgiyeÇeyrekVar
      +1 yıl

Kötü niyet olmadığından adım kadar emindim ama yine de belki burada da vardır kendilerini kötü hissetmelerini istemem onun için öyle yazdım 😊

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Tesekkür ederim ince düşüncen için cok haklısın😊

Yorumla
    • SevgiyeÇeyrekVar
      SevgiyeÇeyrekVar
      +1 yıl

Rica ederim😀😀

Yorumla
    • zenci21
      zenci21
      +1 yıl

Bende düzeltmenizi düzelteyim Lütfen Engel değil Sakat Sadece.

Yorumla
    • SevgiyeÇeyrekVar
      SevgiyeÇeyrekVar
      +1 yıl

Sakat mı? Siz biraz oksijen alın bence

Yorumla
    • zenci21
      zenci21
      +1 yıl

evet sakat oksijeni kim almalı bence bunu sorun soruşturun sonra bunu sizinle konuşalım engeli değiliz engel tanımıyoruz projesini duydun mu

Yorumla
    • SevgiyeÇeyrekVar
      SevgiyeÇeyrekVar
      +1 yıl

Evet duydum ama bir insanın karşına geçip "sakat" kelimesini kullanmak oldukça kötü bir şey.

Yorumla
    • zenci21
      zenci21
      +1 yıl

Haklısınız aslında değişi söyleyiş tarzından biraz kırılganlık tespit edilmiştir lakin 1 milyon sakat kişi biz engeli özürlü değiliz sadece kiminin ( bacağım sakat kolum sakat gözüm sakat ) cevabını vermiş ben bunu 2015 Mart ayında bir engeli değil engelleri tanımıyoruz projesinde tanık oldum ve ilk önce nasıl olur engeli daha üstü kapalı yani söyleş acısında hazmedilir dedim yok dediler :)

Yorumla
    • SevgiyeÇeyrekVar
      SevgiyeÇeyrekVar
      +1 yıl

Ben söylemem şahsen

Yorumla
    • zenci21
      zenci21
      +1 yıl

ve ist Etilerde ben birini gördüm hoş bakımlı kültürlü bir bayandı sırf bunu denemek için yanına yaklaştım yanında yaşını başını almış bir teyze vardı müsaadeniz var mı dedim buyur dedi gonca ismi tekerlikli akülü sandalyedeydi sordum nasıl hitap edilmesinden yanasın diye önce gülümsedi açıkçası tabi ben şu an kısa kısa özetliyorum mesela bana ayağı sakat denmesini arzu ederim engeli hele hele bazılarının bize özürlü sözünü kullanmasına çok kızıyorum dedi ve nokta saygıllar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

60

Cevap

• EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Şimdi yorumları okudum da nedense hiç ama hiç samimi gelmedi.

Aşık olursam evlenirim,
    Sevyiosam neden olmasın falan filan.

Sorunda burda zaten öyle birisine aşık olur musun? Sevebilir misin?

Bence kimse kimseyi kandırmasın çünkü ülkemizde çok fazla engelli insanımız ve ve bunların %95’i yalnız...

2
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Fiziksel özürlü biriyle çıkmak? Artık insanlar " gözünün üstünde kaşın var" gibi bahanelerle ayrılıyorlar.
    Yok " sevgilim göğsüm küçük diye ayrıldı" yok " küçük diye kız arkadaşım ayrıldı" diyor günümüz aşkları. Fiziksel engelli birini mi sevecek?
    Ha şu bir gerçek ki yürekten seven insanlar var. Onlar için engel diye bir şey yok. Hani mucize filminde diyordu ya : "Benim oğlan sakattır" diye karşı taraf da " yüreği sakat olmasın yeter" diyordu.
    İşte bütün mesele bu. Kişinin fiziksel engeli değil yeter ki kalbi sakat olmasın.

1
    0 Yorumla
  • Saura
    Saura Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Engele bağlı. İnsanları ayrıştırmam, engelli ailesiyim zaten. Ama ne kadar aşık olsam da baştan beri yatalak ya da zihinsel emgelli biriyle nasıl bir ilişki yaşayabilirsin? Gerçekçi olun.
    Sevdiğin kişi bu hale gelirse ölene kadar bununla yaşayabilir ve onu sevmeye devam edersin ama en baştan böyle biriyle olmak bakıcılıktan baka bişey değil. Bu ilişki değil iyilik olur. Yapıyorsanız da helal olsun tabii ki.

Ancak görme engeli, ya da atıyorum yürüme engeli, kolunu kullanamıyordur, hafif konuşma bozukluğu vardır vs. Böyle hayatını eve bağlamayan bir engelse birini sevmeye de engel değil. Böyle biriyle beraber olabilirim.
    Rica ediyorum kimse boş duyar kasmasın. Öyle her şey sizin düşündüğünüz kadar toz pembe değil çünkü.

0
    0 Yorumla
  • Şeymanur_Yaşar
    Şeymanur_Yaşar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Tabiki de çıkardım. Aşk her engeli aşar, sevgi olunca önünde hiç bir engel duramaz bence. Eğer sevdiğim kişünin engeli varsa ben onun eli, ayağı, gözü, kulağı olurum. ç. 8 yıllık, 12 yaşımdan beri olan çocukluk aşkımla evliyim ve şükürler olsun ki mutluyuz. Evlenmek istediğimizde, herkes bize karşı çıktı Ama biz engel tanımayıp evlendik. Sevgi ve aşk olduktan sonra her engel aşılır bence... 😊🤗

1
    0 Yorumla
  • BigMan_34
    BigMan_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu soruya en güzel cevabı bence Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı "Mucize" filminde verilmiş, anlatılmış. Filmin adının neden Mucize olduğunu, aşkın ne kadar kuvvetli, güçlü ve güzel bir duygu olduğunu bir nebze olsun anlamak ve yaşamak isteyen olursa bence o filmi izlemeli... Aşk'a gelince insan sevip aşık olduktan sonra engel falan tanımaz, yeterki onunda aşkından, sevgisinden emin olsun ve ondan kabul görsün ! Seninde söylediğin gibi yeterki "kalbimiz engelli olmasın" !

1
    0 Yorumla
  • Bodymert01
    Bodymert01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Hepimiz bir engelli adayiyiz şu an bir araba çarpsa bacaklarimi kaybedebilirim bunu asla unutmamak gerek hayır diyenler çok acimasiz o engelli dediğiniz insanlar da bir şeyleri başarabilir onun engeli onu ilgilendirir ve her engelli kendi ihtiyaçlarini kendi giderebilir kimse sizden onlarin bakicisi olmanizi istemiyor ki sadece bilin istedim ayrica bu soruyu sorana da bir kaç sözüm var bu soruyu sormak bile kötü bir muamele toplumdan ayrıştırmak gibi birşey örneğin benim bir mersinliyle sevgili olur muydunuz demem kadar saçma yahu onlar insan değil mi bir gün karsiniza engelli doktor mühendis mimar dişhekimi bilim adami gördüğünüz zaman anlarsiniz ve o zaman hayir diyenlere cevabim onlarda açmış sizi bekliyordu yahu

1
    0 Yorumla
  • KickBoksör06
    KickBoksör06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Eğer karşımdaki kişi buna değecekse bu yolda canımı bile veririm. Ve bu aşk ileride sevdiğim kadın bir trafik kazası geçirip fiziksel özre sahip olabilir bu yüzden onu bırakacak değilim. Ve aşkı gerçekten bulduysam aldırmam hiçbir şeyi

2
    0 Yorumla
  • Fetish3535
    Fetish3535 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Özür dediğiniz şey insanların bedenlerinde değil; onları öyle gören insanların beyinlerindeki özürdür. İnsanlar kendi beyinlerindeki engeli kaldıramadıkları sürece asıl özürlünün kendileri okduklarını farkedemiycekler...

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Hiç kimsenin yarın engelli olmayacağının garantisi yoktur. Sağlığından dolayı onu terketmek, ayrılmak veya sevmekten vazgeçmek, zulümdür, vicdansızlıktır ve ahlaksızlıktır. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

1
    0 Yorumla
  • kargonuzvar
    kargonuzvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl

sevginin engeli yoktur. o körse gözleri olurdu ınsan. herkesın bır kısmetsızlıgı var kı. sevmeye engel degıldır.

3
    1 Yorumla
    • kargonuzvar
      kargonuzvar
      +1 yıl

ki benımde yarın ne olacagım bellı de değil. önemlı olan engellerı el ele aşmaktır.

Yorumla
  • χάσμα
    χάσμα Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Belli olmaz daha tam kendimi bilmiyorum sonuçta o ana kadar kendimin ne yapacağını bilmeyen biri olduğumdan hayır desem o an evet olur evet derim o an hayır olur bilinmez yani

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Herkes bir engelli adayıdır. Seçme lüksünüz olsa da müstakbel eşinizin başına neler gelebileceğini bilemezsiniz. Dolayısıyla ne olacağı hiç de belli olmaz. Kısaca seversen Allah takdir eder ama sevmezsen gücüne gider. Çünkü o senin imtihanındır.

1
    0 Yorumla
  • Bella_swen
    Bella_swen Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Bu saatten sonra zor hani toy olsaydım belki öyle bişey yapardım. ama yaş gittikçe insanın Sabrı tahammülü kalmıyor bence

2
    3 Yorumla
    • ceyssuu120
      ceyssuu120
      +1 yıl

gerçekçi bir yorum..

Yorumla
    • Bella_swen
      Bella_swen
      +1 yıl

@ceyssuu120 gerçek olmayı seviyorum ben.

Yorumla
    • ceyssuu120
      ceyssuu120
      +1 yıl

yaptğıyla söylediği farklı olanlar en tehlikeli insan grubu zaten açıklığı ben de seviyorum..

Yorumla
  • Nediyeyimkişimdi
    Nediyeyimkişimdi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 80%
    +1 yıl

çıkardım evlenirim bile. daha önce gayet düzgün yüzlü fizikli biriyle 10 yıla yakın evliliğim oldu ama anamı aglattı aldattı.

2
    0 Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bu sorunun cevabini basima gelmeden bilemicem sanirim.. Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum.

3
    0 Yorumla
  • tekil-a-yda
    tekil-a-yda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 63%
    +1 yıl

Aşk çok güçlü bir duygudur her engeli aşabilir insan zayıf karakterli ise sadece bir şeyleri aşamaz. Ben fiziksel engeli asla sorun etmezdim

1
    0 Yorumla
  • Akrebin_Gözü
    Akrebin_Gözü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.

Kendim adıma konuşursam yapamazdim. Herkesin yapabileceği tarz birsey degil , en yakın ailen bile hastalansa 3ncu gün öf püf ederken çok zor bence.

1
    0 Yorumla
  • Brandybuck0
    Brandybuck0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Bu ağır bir mesuliyet gerçekten hakkını verebilmek gerekir günümüzde pek ihtimal vermiyorum.

2
    0 Yorumla
  • suskunm2
    suskunm2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 42%
    +1 yıl

-benim oğlum sakattır.
    +Kalbi sakat olmasın
    (Mucize filmi.)

2
    0 Yorumla
  • _Judge_
    _Judge_ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Neden olmasn ki bende aynı duruma gelebilir ve engelli allah göstermesin

2
    0 Yorumla
  • sefa616161
    sefa616161 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl

Eğerki birbirimizi çok seviyorsak neden olmasın 🤔🤔

1
    0 Yorumla
  • BaşıBağlıErkek
    BaşıBağlıErkek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

Fiziksel özrü olan biriyle çıkmak bir yana evlenirim. Ben insanların ruhuma aşığım.

1
    0 Yorumla
  • Melekkkkkkkkk34
    Melekkkkkkkkk34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğer gerçekten seviyorsam evlenirdim ve bu engeli görmezdim bile

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben zaten engelliyim. Hiç kimseden böyle bir beklentim yok, ama bunu sorun etmeyen insanlar var. Yaşadım, biliyorum.

2
    0 Yorumla
  • solakdunyam
    solakdunyam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 68%
    +1 yıl

Aşk için demiyim çünkü adı üstünde aşk insanı kör eder ve engel tanımaz. Sevgi ve sadakat için cevap verirsem gerçekten mutlu olacağım kişiyi bulmuşsam görüntünün önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • snngnc
    snngnc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Fiziksel engel neki ask icin insanlar daglari delmis, deli olmus collerde gezmis fiziksel engel ancak renk katar hayatima.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İleride de engeli çıkabilir benimde onunda neden çıkmayayım ki yeter ki sevelim, saygı gösterelim 🙂

3
    0 Yorumla
  • Kaptan_Cousteauu
    Kaptan_Cousteauu Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevdiysem tabi ki ama ona uzuldugum icin falan oldugunu dusundurmemem lazim kiyamam

1
    0 Yorumla
  • MuRDocK38
    MuRDocK38 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

sen aşarsın karşındaki aşmaz. garip bişey. rabbim böyleleri ile karşılaştırsın

1
    0 Yorumla
  • GlobalAccount
    GlobalAccount Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben hiç aşık olmadım. Ama seven insan iyi günde kötü günde lafını sözde bırakmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Aleynadag
    Aleynadag Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Adam gibi adamsa eyw kalbi kırık olmasında ona razıyım.

1
    0 Yorumla
  • Hckms1
    Hckms1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Aşk nelere kadir bilinmez ki. Herşey beden değil ki. Gözler birbirine değdiği vakit bir oluyorsa ne engel olabilir

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Aşk varsa evlenirim bile.

2
    0 Yorumla
  • Eşkiya-34
    Eşkiya-34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Herkesin basina gelebilir.. Sevdigim insaba sırtımı donmem

1
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aşkta engel tanımam💓 aşık olanın gözü kusur görmez hem 😊

1
    0 Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

"Kalbi sakat olmasın"

1
    0 Yorumla
  • isteklivearzulu
    isteklivearzulu Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Hayır samimi olun lütfen hiç bir engeli olmayan erkeklerde bir sürü kusur buluyor bayanlar engeli olanlamı evleneceksiniz hepsi boş laftan ibaret samimi bulmuyorum ben evlenmezdim doğruya doğru yani

0
    0 Yorumla
  • Tokyo_00
    Tokyo_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Engel oranına bağlı ama şu var sonradan olsa o sıkıntı olmaz

1
    0 Yorumla
  • sserdar34
    sserdar34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Aşmam onlar eskidi, ve eski kadınlar için geçerliydi

0
    0 Yorumla
  • yLmZme
    yLmZme Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

no aşk yok bana göre. Ruhu mu oda kalmadı la bende :D

1
    0 Yorumla
  • ccsppy
    ccsppy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 60
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

fiziksel engelli birine asla aşık olmazdım
    aşkın her engeli aşması engelliyle aşk değildir başka bir şeydir

0
    0 Yorumla
  • samets039
    samets039 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kimin ne olacağını bilemeyiz bende sevgiyi bitirecek durumlar değil

1
    0 Yorumla
  • umutsuzwaka_
    umutsuzwaka_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Sevdikten sonra fiziksel özrün önemi yok.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Türkiyedeki 1000 kadının 999 u fiziksel engeli olan erkekle evli, çünkü erkeklerin 1000 de 999 u sünnetli, sünnet olan erkek sakatlanmıştır.

0
    0 Yorumla
  • LAZATEŞ
    LAZATEŞ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Tabiki engel kalpte olmasin yeter

1
    4 Yorumla
    • LAZATEŞ
      LAZATEŞ
      +1 yıl

Peki yaaa seennnn

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aynı fikirdeyim

Yorumla
    • LAZATEŞ
      LAZATEŞ
      +1 yıl

O zaman teklif ediyorum bak

Yorumla
    • LAZATEŞ
      LAZATEŞ
      +1 yıl

Hazirmisin 😘

Yorumla
  • SarıBindokuzyuzuc
    SarıBindokuzyuzuc Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Aşk için her engeli aşarım.

2
    0 Yorumla
  • burcushe
    burcushe Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

Evet, bir kolu olmayan bir sevgilim olmuştu.

2
    0 Yorumla
  • Muskulpesentyy
    Muskulpesentyy Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

Çıkmak diyil seversem evlenirim

2
    0 Yorumla
  • İamEdylineBitches
    İamEdylineBitches Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Beyin ozurluyle çıkmışım beden hic sorun degil

2
    0 Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Seviyorsam evet kesinlikle 🤗😇

1
    0 Yorumla
  • AnaisAlmi
    AnaisAlmi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 61%
    +1 yıl

Engelleri aşamıyorsan o aşk değildir zaten

1
    0 Yorumla
  • HopeLosT
    HopeLosT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Gerçek aşklar engel tanımaz derler

1
    0 Yorumla
  • Deliruhlu
    Deliruhlu Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.

Beden sorun değil insanın kalbinde kusur olmasın

1
    0 Yorumla
  • Aşkaziyade
    Aşkaziyade Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 44%
    +1 yıl

Bilmiyorum ki o anki duygularımı

1
    0 Yorumla
  • Ihola
    Ihola Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Hic belli olmaz ask bu😍😍😍

1
    0 Yorumla
  • cimengoz5959
    cimengoz5959 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Aşk olunca her engel asılır

1
    0 Yorumla
  • duruduyarli
    duruduyarli Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Büyük konuşmak istemiyorum

2
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

evet öyle bir sevgilim oldu..

1
    0 Yorumla
  • mezarcı_
    mezarcı_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Sevdikten sonra bunun bir önemi olmaz

1
    0 Yorumla
  • Themorgannn
    Themorgannn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Dağları deler geçerim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk için her engeli aşar mısın? Fiziksel özrü olan biriyle çıkar mıydın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkınız için her engeli aşabilecek biri misiniz? 35 cevap verildi
Sizi her şekilde sevip sayan kabul eden biriyle aşık değilseniz de dener misiniz? 11 cevap verildi
Uzun süre boyunca sevgiliniz olmasa kriterlerinizin çok altında birisiyle sevgili olur muydunuz? 8 cevap verildi
Her şeyi yaşamış biriyle sevgili olur muydunuz? 32 cevap verildi
Tecrübe kazanmak için biriyle sevgili olur musunuz? 89 cevap verildi
Biriyle sırf boşta kalmamak için sevgili olur musunuz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨