Kız arkadaşım hiç bir şeyden beni haberdar etmiyor. Ne yapmam lazım?

merhaba bu sorunu çok düşündüm çok sorup soruşturdum bir cevap bulamadım. kız arkadaşıma bakarsak ona göre bu çok saçma gereksiz ve benim yanlış düşüncemmiş..

konuyu şöyle izah edeyim,

sevgilim daha 1 kez gördüğü sadene netten ve telden konuştuğu biri ile geçenlerde yine telefondan konuşmuş bu kişi benım kız arkadaşıma iş ayarlıycakmış cumartesi buluşup iş bakıp sonrada sinemaya gitmeyi önermiş bu kişi. neyse ben tam muhabbeti bilmiyorum sadece facedeki konuşmasında denk geldim bu malum kişi ile kız arkadaşım arasındaki sohbette iki üç yazışma sonrası benım şalterler attı.

-yarın kaçta uyanırsın

+(kız arkadaşım) bilmiyorum 2 gibi falan kalkar gelirim

-sinemaya erken gireriz diye düşünmüştüm

zaten bu konuşmadan sonra patladı gitti benden habersiz hem biriyle buluşucak hem sinemaya gitme gibi bir durumu var ve bana söylemiyor her konuda böyle zaten ben ona bunu izah ettiğimdede her attıgım adımdan haberdar etmek zorunda değilim diyor. dedim bende bir teyzene sor anlat bu durumu belki o sana doğruyu gösterir ama teyzeside zorunda değil dedi anlam veremedim benmi sorunluyum acaba ? sevgilime göre face şifresi bende oldugu için bişey haber vermeme gerek yok zaten görüyosun yazışmalarımı ordan haberin olur diyor. peki ya bu malum kişi faceden yazmasaydıda sadece telden konuştuğuyla kalıp gidip svgilimle buluşsaydı benım hiç bişeyden haberim olmuycaktı yani, bunu sevgilimede izah ettim ben evden cıkarken ya da onun yanındayken sana haber verirdim diyor.

benim istediğim tek bişey var benim sevgilim eğer bana saygı sevgi gösteriyorsa bu tarz konularda bana haber vermeli Allah korusun başına bişey gelse ben ne bileceğim ne yapacağım bilmiyorum

zaten ne desem kötü oluyorum aramızda saygı denen bişey kalmadı yardımlarınızı bekliyorum.
Kız arkadaşım hiç bir şeyden beni haberdar etmiyor. Ne yapmam lazım?