Ben evlilik yoluna adima attim. Kaynanam olucak sahis cokkk seviyor beni. Gozlerimin icine bakip duruyor oksuyor sariliyor. Ogluda oyle. Bende onlari cok seviyorum ama acaba ikili
mi oynuyor kadin sizce?
mi oynuyor kadin sizce?
Aman Allah bozmasın. Ama cicim aylarında genelde minnos kaynana gelin portresi vardir hepimiz yasadik 2 3 sene sonra görmek lazim ne kadar sahiciymis. Ön yargılı olma ama cokta kaptırma kendini. ikili oynama lafıda hoş degil sanki sonucta oda bir anne ama hic bir zaman dört dörtlük iliskide olmuyor malesef. Benden sana tavsiye sevgili saygili ve mesafeli ol ;)
Bu kadar sosyal hayatın zihnini taşımayin. Geneldr kayinvalide gelin kavgası diye bir kavram vardır. Bunun etkisinde kalma hayatim. Ornegin matematik dersi çok zordur diye yıllarca zihnimizi körelttiler ve çocuklarin yapacaklari varsa da yapamiyorlar.
Ayıptır ya daha seni doğru dürüst tanımamış bile ve sende onu tanımamışsın. İlerliyen zamanda elbet sıkıntılar olucak ama hemen böyle kararlar vermeyin insanları hareketleriyle ve dış görünüşleriyle yargılamayın lütfen
Kaynana bu belli olmaz sırf oğlum evde kalmasın diye oynuyor bile olabilir :D ama gene de iyi bir şey
Cevap
6Cevap
Benim canım kayınvalide adayım da beni aşırı seviyor arıyor soruyor oğluna da bırakma bu kızı dediği sesli Whatsapp mesajını falan duydum konuşmuşlar. Her şeyde art niyet bulmamak lazım bence
Saçmalama ya. Bunun degerini bil, neden art niyet ariyorsun?
Kadın milletinin sevgisine güven olmaz ;)
Zannetmem. :)
Neden rol yapsın ki? :)
O nasıl şüphecilik öyle nutkum tutuldu
fırtına öncesi sessizlik bu olsa gerek 😂😂
Avantaj olmasında ne olsun?
Beyin okuyorz sanki sordgn soruya sokaym
Saçmalamıssın.
Bkz : Fesat gelin
Ah kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar