SEVGİLİM KABASIN DİYEREK AYRILDI?

Merhaba 1 yıl ve ondan önce 4 ay süren bir ilişkimiz oldu sevgilimle çoğu çift gibi bizde kavgalar ettik yıprandık ama toplamasını bildik birbirimize hep destek olduk. Sevgilim zeki ama dengesiz bir kız. Okulda bazı hocaların gözüne battık annesi falan geldi neyse o mevzular geçti. Ben karakterim doğrultusunda kendini askeri disipline adamış birisiyim. Giyimine kuşamına arkadaş ortamına attığı fotoğraflara karışırdım oda aynı şekilde benim hatta o benden bile fazla sıkardı bazen beni. Fakat 8 nisanda 1. Yılımızı doldurduk 10 nisanda büyükle küçük arası bir kavgamız oldu ve o ayrıldı benden kabasın diyerek. Sonra ben okulda yanına gittim uğraştım eskisi gibi bu sefer cidden istemediğini söyledi bana uzatma falan dedi sürekli whatsapptanda. Ardından tekrar konuştuk ama ben arayı soğutmadım korktuğum için istemiyorumlara devam etti bana okuldaki nedenleri seneye olan ygs sınavını ailesiyle tartışmalarını falan sundu. (Eğitimine önem veren bir kız) birbirimizi engelleriz diye korkuyorum falan dedi. Evet bu konuda haklı ama ben ona hep çalışsın diye trip bile atardım bir engelim dokunmazdı. Sevmiyormusun diye sorduğumdada seni hala çok seviyorum senle bir gelecekte düşünüyorum hatta bugünde düşündüm ama şu süre zarfında seni istemiyorum dedi. Napmaya çalıştığını anlamıyorum. Yanına gidince ben tekrar tekrar yapma dön hatandan diyerek en sonunda bazen olumlu konuşmaya başladık. Askerlik konusu açıldı senin ölmeni istemiyorum ya beni tek başıma bırakırsan falan diye. Sonra bana veli toplantısı geçene kadar zaman ver o zaman dedi 22 nisanda oda. Ve bir nedenide onu sıkarken abartmammış ama bu karşılıksız olan birşey değildi. Mesela şu an yine konuşuyoruz whatsapptan bir iyi yakın eskisi gibi oluyor bir soğuk uzak tanımadığım birisi gibi. Çok sevdiğim için ayrıykende istemeden karışıyorum oda aynı şekilde bazen bana ama ben laf yapınca fenalık bastı bu konudan diyerek yine istemiyorumlara getiriyor. Napıcam ben? İlk defa hayatım olucak bir insanı bırakmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca arkadaşlar inanın ben 8 senedir tek gözyaşı dökmeyen insandım istemsiz olarak ağladım karşısında. Napıcağımı cidden bilmiyorum geçen gün buluştuk sarılmak için çağırdı beni sonra yürüdük kardeşi arkadaşı falan vardı. Eve kadar bıraktırdı evin arkasında sarıldı öptük birbirimizi. Barışacaksan söyle artık dedim oda daha zamanı var diyip gülücük attı bana. Bende bugün onun gibi tamamen soğuk davranmaya başladım çünkü bir mutlu ediyor bir kahrediyor beni lütfen yardım edin ( ayrıl vs demeyin)
Güncellemeler
+1 yıl
Okuldada konuşunca ya da yanına gidince aynı şekilde elimi tuuyor yüzümü seviyor öpüyor bende onu napıcam ben ayrıca kıskanıyor yine?
SEVGİLİM KABASIN DİYEREK AYRILDI?