Senden vazgeçen birini neden düşünüyorsun ki zaten kendisi bırakmış seni
09 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum...
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
En ufak bir tartışmada sevdiğim dediğin bir erkek tarafından resmen evinden kapı dışarı edilip baba evine bırakılıyorsun bence bundan sonra kendi ayaklarının üzerinde dimdik durmalısın bir kadın kimsenin gel dediğinde geldiği git dediğinde gittiği biri olmamalı sen bir bireysin dimdik dur
Soran+1 yılDogru soyluyosun ama sevdim iste mantikli dusununce senin dedigin gibi olmali
Soran+1 yılOff insallah dul gozuyle bakilicam ama cok canim yaniyor
Soran+1 yılOrasi oyle
En İyi Cevaplar
Gurur için yuvasını yıkmaz. Gururu bahane edip yıkmış ama.
03 Yorumla
Soran+1 yılSonucta bu yuva yikiliyor pisman olmazmi hic
Soran+1 yılPekii
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra geri dönse ne işe yararki. Yere batsın gururu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet maksat bosanmamak
- +1 yıl
Seviyorsa asla gurur yapamaz. Gurur dönülmez yola götürecek kadar kör ise zaten o yol hiç bir zaman tamamlanamaz
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski eşim döneceğimi sandı ama... boşanma oyun değil
025 Yorumla
Soran+1 yılO dedi bosanalim diye.. gidip anlasmali bosanma davasi acildi sali gunu mahkeme var. Bosanma karari ondan cikti. Ben ozur beklerken o bitsin dedi
Cevap sahibi+1 yılkendini haklı görüyorsan veya bitmesini istemiyorsan konuş onunla. siz evlisiniz hadi bitti demekle olmaz
Soran+1 yılCagirdim dun gel son bir kez konusalim dedim ama gelmem dedi. Bitmesini istemiyorum ama sali gunu mahkemem var hakim sorarmi anlasmali bosanma davasinda sebep ne diye
Cevap sahibi+1 yıltabiki soracak. özellikle sana soracak neden boşanıyorsunuz diye. seni isteksiz görürse boşamayabilirde
Soran+1 yılSizce ne demeliyim bosanma sebebi olarak
Cevap sahibi+1 yılsen bana içinden geçenleri net söyle ona göre diyeyim
Soran+1 yılBeni babamin evine birakip ozur dilemedigini birde hic konusmadan bosanmak istedigini soyledigini. Beni istemeyeni benimde istemeyecegimi soylesem hakime sacma olurmu. Ailesi ailemi arayip bir kez bile ortayi bulmaya calismadi. Uzerine dava dilekcesi verilirken kayinvalidem oglumun adini lekeledin diye ithamda bulundu
Cevap sahibi+1 yılkavganın içeriğini bilmiyorum. işin içine namus aldatma gibi durumlar varsa hızlı şekilde bitirmek mantıklı. böyle bir durum yoksa hakime yazdığın gibi söyleyerek hakim sizi aile terapistine gönderte bilirsin
Soran+1 yılNamus aldatma yok.. icerigi şöyle kii.. eşim yatak odasinda ilgisizdi ve ben surekli tartisiyodum agliyordum neden olmuyor diye esim surekli sinirleniyodu. Kapiya ve duvara yumruk atiyordu. Baska bir sebep yok acikcasi. En sonki tartismanin uzerine beni babamin evine birakti. Biraktiktan 15 gun sonrada mesaj atti gel sahile konusalim diye. Babam beni gondermedi. Daha sonra 5 gun falan sonrada bana anlasmali bosanalim diye mesaj atti bende babami ara dedim. Babami arayip anlasmali bosanmak istedigini. Kizin bana hakaret etti onceki kavgalarimizda hep ben bunlari yuttum hep demis. Ben daha once bosaniyordum ama hep kayinvalidem durdurdu beni demis. Olay bundan ibaret. Ben esime daha onceleri eve ickili geldiginde bikac sey soylemistim onlari anlatmis hakaret yani. Babamda adam olsaydin da dedirtmeseydin demis
Cevap sahibi+1 yılanladım. hakime bu durumu anlat. yani onu sevdiğini fakat baba evine bıraktığı için kırgın olduğunu söyle. hakim her iki tarafında net ve kesin olarak boşanmak istediğini kanaatinde olursa boşar. sen aslında durum bu dersen boşamaz. sizi aile trapistine gönderir. gittiğinizde sorunun üstesinden geleceğinizi düşünüyorum.
Soran+1 yılOnu sevdigimi soylersem babam beni eve almaz bu bir. Esim bana bu is bitti dedi hic bir sekilde konusma cabasi olmadi. Ne esim beni istiyor nede ailesi. Ben onu seviyorum deyipte kendimin ve babamin gururunu ayaklar altina alamam. Sadece bu yasananlari anlatmis olsam hakim yine terapiste gonderirmi ki
Cevap sahibi+1 yıltamam sevdiğini söyleme. diğerlerini söylemen yeterli. hakim sizi gönderir. net ve keskin konuşma açık kapı bırakarak hakimle konuş
Soran+1 yılIyide anlasmali bosanma davasinda soruyormu sebebini hakimler. Direk bosuyor diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılsormaz olur mu. hakim soracak sana da. özellikle bayanlara sorulur. hatta sizin anlaşmış olsanızda hakim anlaşmayı kannatine göre de değiştirebilir
Soran+1 yılBu konuda kesin bilgiye sahipsin degilmi? Size guveniyorum. Cunku icimde bitmemesi icin kucuk bir umut var. Soyadin degisene kadar da hep olacak.
Cevap sahibi+1 yılbu konuda bana güvenebilirsin. 15 dk sürecek ama neden boşanıyorsunuz diye soracak. eğer ailene şirin gözükeceğim diye atıp tutarsan kararlıyım imajını çizersen hakim kararlı olduğunuz kannatine varır ve boşar. aslında randevüden önce hakimle konuşursan kimsenin haberi olmadan bence daha iyi olur. hakimin görevi yuvanın bozulması değil birlikteliğin devamını sağlamaktır.
Soran+1 yılKaynanamla esimin gozunun onunde nasil bulayimki hakimi
Soran+1 yılBurada herkes 2dk da bosar sizi diyolar
Cevap sahibi+1 yılburdakiler önce bir evlensin sonra boşansınlar. ben 4 yılda ancak boşanmış biriyim. pazartesi adliyeye git hakimle görüş. durumu anlat. dediğimi yap
Soran+1 yılHakim ya derse mahkeme de gelip benle onceden konustu diye
Soran+1 yılYa beni eklermisiniz nasil iletisime gecicez sizinle
Cevap sahibi+1 yılhayır olurmu öyle şey. hakime durumu anlat ailenin durumunu da. hakimler yüzlerce boşanmaya bakmış insanlardır. onlar ne yapacaklarını iyi bilirler
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkıyorum. mesaj atın
Soran+1 yılSize soracaklarim var abicim nasil iletisime gecicez
Cevap sahibi+1 yılmesaj atabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılSen gururunu kır ve sen özür dile yuvan yıkılacak yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılCagirdim gel konusalim dedim gelmedi
+1 yılTuhaf bir bosanma demekki kaldiramayacagi biseymis
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Kiz yorumlara baktimda eger mesele sadece yatak odasi meselesiyse bir ilacla isi cozerdin adami ucururdun sonra
Soran+1 yılIlac icmeyi kabul etmedi dogalligini bozucak diye
- +1 yıl
Adamda islev bozuklugu olabilir yoksa kim istemez yahu
Soran+1 yılUrolog normal dedi degerlerini
- +1 yıl
O urologun olctugu degerler baska adamin hazzi baska
- +1 yıl
Tuhaf hep kadinlar cok birlikte olmaktsn bikip bosanirken sizinki tam tersi umarim karsima senin kafadan biri cikar
+1 yılHayır, pişman olmaz, dönmek istemez.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil bu kadar emin konustun
- +1 yıl
Erkek olması yeterli. :)
Yani kadın beynine sahipse
çok duygusalsa filan bilemem de...
Soran+1 yılOlmayan duygusu batsin 😊
Gurur aski ziyan eder
01 Yorumla
Soran+1 yılEtti zaten ziyan da etti rezilde etti. Copw gitti duygularim emeklerim zamanimm
gururu incinmiş adamlık konusu yapmış.
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrıldığına bağlı
013 Yorumla
Soran+1 yılBeni babamin evine bir hisimla birakti aradan 15 gun gecti konusmaya gelicem dedi ve gitmedim daha sonra babami arayip bosanicam dedi
- +1 yıl
Böyle basit sebeplerden boşanılır mı?
Soran+1 yılBosayabiliyomus demekki. Ben babamin gururuna ragmen gel son kez konusalim dedim ama gelmedi. Pisman olurmu acaba
- +1 yıl
O gelmiş ama sen gitmemişsin ona ne demeli? O da gurur yapmış demek ki. Ama asıl sorun seni neden oraya bıraktı?
Soran+1 yılSordum ona ne konusacaktin diye. Anlasmali bosanalim demeye gelmeyecekmiydin dedim evet dedi. Ama baska biseyde konusabilirdim dedi. Babami arayip daha once bosanacaktim ama beni kayinvalidem durdurdu demis anneme. Yatak odasi konhsunda ilgisizdi ve surekli bu konuda tartisiyorduk en sonunda babama birakti beni
- +1 yıl
Genelde cinsellik, ekonomik sebepler, ilgisizlik bir evliliği bitirir ve hepsi önemli konular. Eğer çözemiyorsanız bitecek maalesef. Eğer psikolojik sorunları varsa bu cinsel yaşamına yansıyabilir. Çözmek yerine tartışmak neden? Umarım her şey düzelir ve gururu bir kenara bırakıp konuşun
Soran+1 yılSali gunu mahkeme var.. dun aradim gel konusalim dedim gelmedi o kadafa bitirmis. Benim yapacagim sadece hakimin karsisinda bitsin demek
- +1 yıl
Mahkemede açılmış demek.. Üzücü bir durum. Artık yapacak bir şey kalmamış. O halde sen de kendini korumalısın
Soran+1 yılAnlasmali bosanmadada olsa hakim bosanma sebebini soruyormu?
- +1 yıl
Evet sorar. Nedenini irdeler
Soran+1 yılBeni babamin evine birakip ozur dilemedigini birde hic konusmadan bosanmak istedigini soyledigini. Beni istemeyeni benimde istemeyecegimi soylesem hakime sacma olurmu
- +1 yıl
Biraz saçma olabilir ama sen yinede içinden geçenleri söyle. İçini dök
Soran+1 yılO zaman ne demem lazim. Anlasmali bosanmada hakim sormuyomu sebebi nedir diye
+1 yılYazık olmus
014 Yorumla
Soran+1 yılHemde cok yazik
- +1 yıl
Boşan çocuk yoksa , sende dul bir adamla evlen işte
Soran+1 yılKolaydi dimi.. allah kimsenin basina vermesin
- +1 yıl
Zor ama olacak olan bu , kaderin sana olan bir oyunu. O adam büyük ihtimal başka birisi ile seni aldatiyor olabilir
Soran+1 yılOyle bir durum yok imkansiz yani evden kovsamda gitmiyordu cunkku
- +1 yıl
Sen adamı niye evden kovuyorsun?
Soran+1 yılSaka anlaminda dedim be ne kovmasi. Kahveye giderdi en fazla o da 1 saat telefonu ortadaydi mesela hep. Aldatmadi biliyorum. Yigidi oldur hakkini yeme demisler
- +1 yıl
O zaman abi bence adamı yıldırmışsın
Soran+1 yılSurekli tartisma yasaniyodu yatak odasi konusunda baska hicbisi yok zaten ortada. Birde esim her tartismasini ailesine anlatirdi. Ailesine buyuk miktarlarda para verilecegi zaman hic bana sormazdi.
- +1 yıl
Hım yatak odasında seks için mj tartışma çıkıyordu?
Soran+1 yılEvet o isteksizdi
- +1 yıl
İlginç hocam Allah sabır versin. İnşallah bundan sonra düzgün bir hayatın olur. Çocuk varmiydi
Soran+1 yılYoktu
- +1 yıl
İyi o zaman zamanla başkası olur. Ne diyem
+1 yılBen pisman degilim
030 Yorumla
Soran+1 yılSonucta bu yuva yikiliyor pisman olmazmi hic
- +1 yıl
Tek pismanlik cocuktan yana sonuçta Mutsuz bir aile ortaminsa buyumeainden iyidir su an ki durum
Soran+1 yılBizim bosanmak icin elle tutulur bir sebebimiz yoktu ama
- +1 yıl
Cocuk var mi
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sebep ne peki konusarak cozuj o zaman
Soran+1 yılBabami arayip daha once bosayacaktim ama kayinvalidem durdurdu demis daha konusulacak bisey yok
- +1 yıl
Hatan ne
Soran+1 yılYatak odasinda ilgisizdi ve surekli tartisiyoduk. En sonunda babamin evine birakti tamamen sebep bu
- +1 yıl
Iyi o zaman Mutsuz bir evlilik ile omur Boyu yasamaktansa bosanin daha iyi
Soran+1 yılOnun sorunu vardi ben ona katlaniyodum. Benim onu terketmem lazimken onun beni terketmesi sacma degilmi
- +1 yıl
O kendini hakli cikarma ya calisan ezik Karaktersiz biriymis demek uzulcek bisey yok sonuça gidin bence
Soran+1 yılBosanicam ama kopekler gibi pisman olmasinida can i gonulden istiyorum
- +1 yıl
O zaman eksiklik ondaysa pisman olur sende keyfinw bakarsin
Soran+1 yılOnda ve kabul etmiyordu. Annesi beni sucladi hep oglumun adini lekeledin diye
- +1 yıl
Bosver adalt Er ya da gec tecelli eder
Soran+1 yılBeni babamin evine birakip ozur dilemedigini birde hic konusmadan bosanmak istedigini soyledigini. Beni istemeyeni benimde istemeyecegimi soylesem hakime sacma olurmu
- +1 yıl
Asla saçma olmaz kocalik vazifesini de yerine getiremiyor dersin ustune olur biter 🤣
Soran+1 yılOyle dersem bu sefer ortalik karismazmi
- +1 yıl
Hicbisey olmaz. Birde bunu bile bile beni haksiz gostwrmek için bunu yapti dersin olur biter 🤣
Soran+1 yılHaksiz gostermek icin bunu yapti dedigin sey ne dava acmasimi? O zaman hakim demicekmi siz anlasmali bosanmaya gelmisiniz zaten ne bu cekisme diye
- +1 yıl
Hee anlasmalo ise zaten hiç konu geçmez 2 dk da bosar
Soran+1 yılBosanma sebebiniz nedir diye sormaz mi?
- +1 yıl
Yok onu siddetli gecimsizlik diyerek avukat anlasma protokolu yapicak hakim onu okuyup dogru mi diye soracak dogru diyeceksiniz ve bosayacak
Soran+1 yılO zaman hicbisey anlatamam desenize insallah insafli bir hakime duserizde sebebini sorar bize
- +1 yıl
Anlasmali olacagi için hicbiri sormaz isi buyutmez bosar geçer 😉
Soran+1 yılAnladim peki tesekkurler
- +1 yıl
Hayirlisi olsun mutluluklar
Soran+1 yılMutlu olacagimi sanmiyorum ama tesekkurler
- +1 yıl
Oyle dusunme her bitis yeni bir baslangictir
+1 yılSebep ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni babamin evine bir hisimla birakti aradan 15 gun gecti konusmaya gelicem dedi ve gitmedim daha sonra babami arayip bosanicam dedi
+1 yılSebep ne?
05 Yorumla
- +1 yıl
Neden gitmedin?
Soran+1 yıl@Mesutinann beni babamin evine birakip gitti benim ailemi ailesi bir kez aramadi bu cahiller kavga etmis gel bir ortasini bulalim diye. Zaten anlasmali bosanalim demek icin konusmaya gelicekmis. Uzerine babami arayip daha once bosanacaktim kizindan ama kaynanam durdurdu beni demis. Artik bitirmis zaten kafasinda
- +1 yıl
Yazık etmiş. Sanmam pişman olacağını , kaldıki pişman olsa bile yuva yıkılmış artık. Geri dönüşü olmaz. Çocuk var mı?
Soran+1 yıl@Mesutinann yok cocuk.. Beni babamin evine birakip ozur dilemedigini birde hic konusmadan bosanmak istedigini soyledigini. Beni istemeyeni benimde istemeyecegimi soylesem hakime sacma olurmu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat