Sizce sevgilimin en yakın arkadaşı bizi kıskanıyor mu?

Sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberiz ve sosyal medyadan tanıştık. Beni en yakın arkadaşının arkadaş listesinden bulmuş. Yani arkadaşıyla sosyal medyada birçok mecrada daha önce birbirimizi eklemişiz ama senelerdir konuşmuyorduk en son 5-6 yıl önce bana yazmış. O zamandan beri de konuşmamıştık. Ama bir nevi onun vesilesiyle sevgili olduk gibi oldu erkek arkadaşımla. Daha sonra sevgilim bizi tanıştırdığında beni tanıyamadığını söyledi. Halbuki senelerdir çoğu hesabında ekliymişim onun. Her neyse tanıştıktan sonra da çok bir muhabbetimiz olmadı. Normalde erkek arkadaşımın kuzenleriyle ailesiyle falan iletişimimiz iyi farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen ama o çocukla yabancı gibiydik zaten. Ama sinsi sinsi profilimdeki öne çıkan hikayelerden erkek arkadaşımla olan tüm fotoğrafları izlemiş. Neden sevgilimin ailesi ya da kuzenleri değil de o girmiş özellikle bakmış anlam veremedim açıkçası. Geçenlerde de erkek arkadaşımla küsmüştük birbirimizi çıkarmıştık sosyal medyadan hemen o da çıkarmış beni. Üstelik erkek arkadaşım ona çıkarmasını söylememesine rağmen. Yani sanki bana garezi varmış gibi, ayrılmamızı istiyormuş gibi davranıyor. Anlam veremiyorum neden böyle yaptığına sizce bizi kıskanıyor mu?
Sizce sevgilimin en yakın arkadaşı bizi kıskanıyor mu?