AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
herkes kendini dünyanın en iyi zannediyor zaten:) oloması gerekende bu birazcık ego olmazsa neyi başarabilirsinki
Farkındalık diyorum farklı olmasan farkı hissetmezsin
Senden zeki insanlar olduğunu kabul ediyorsan farkındalık, senden zeki insanlar olduğunu kabul etmiyorsan egodur.
Bunun cevabını sana en iyi çevren verir diye düşünüyorum çevrende dikkat çekip övgü alıyosan yaptıklarınla bu farkındalık kimse beğenmiyosa ailen dahil ego'dur kardeşim :)
:)
:))
Müdür aynı benim kafamdansın la hislerimiz kuvvetli
herkes kendini öyle görür boş ver...her zeki akıllı değidir önemli olan akıllı olmak...
Burda dikkat edilmesi gereken egoya ihtiyaç duymadan zekanı gösterebilmek..Eğer böyleyse dediğine katılıyorum.
egonu ve kibrini belli etmemek için zorluyorsun gibi sezdim ya neyse hadi
birkaç sorumla egonu çürütebilirim sdjjh
Sor bakalım :)
Her oyuncunun diğer oyuncularla bir kez oynadığı bir satranç turnuvasında toplam 300 oyun oynanmıştır.
Turnuvada kaç satranççı vardır? internete bakma ama
n'in 2'li permütasyonu 300 yapıyor. n çarpı n-1 bölü 2 = 300. n çarpı n-1 = 600. çarpanlarına ayırınca 25 çarpı 24'ten Cevap 25 kişi. ?
sınav sonucunu en son söyliycem:p
Rakamları asal sayılardan oluşmuş iki basamaklı en küçük tamsayı ile rakamları asal sayılardan oluşmuş iki basamaklı en büyük asal sayının toplamı kaçtır ?
Saçma sapan sorular soruyorsun, zeka sorularıyla alakası yok
peki.
Ödevini bana mı yaptırmaya çalışıyosun :)
kalbimi kırdın.bildirim almazsam sevinirim
Öyle bir amacım yoktu özür dilerim.
zeka ve bilgi arasında fark vardır. sen arkadaşın matematik bilgisini ölçmeye çalışmışsın zekasını değil. kardeş sen de git bir iq testi yaptır seni tanımayan insanlara böyle saçma bir soru sormandan zeki de olsan duygusal zekanın düşük olduğunu söyleyebilirim
Zeka = mathematik midir yani?
Evet matematik zekanın bir dalıdır.bkz. Mantıksal/matematiksel zeka olarak geçer
Matematikle ilgilendiğim için matematik sormak istedim
Eğer IQ ya da mantık soruları kitaplarını veya zeka soruları sorulan yabancı öğrenci sınavı sorularını incelerseniz %95 inin matematik olduğunu görebilirsiniz
Zeka esittir matematik midir diye sordum yalniz. artik iq devri bitti artik iq Kabul gormuyor artik multiple intelligence Kabul goruyor arastirin lutfen yazmadan once
ben de bundan bahsediyorum.
multiple intelligence yani çoklu zekanin bir dalı hatta ilk dalı mantıksal-matematiksel zeka.
daha nicesi var müziksel,sözel vs.
Bu zeka turlerini onem sirasina gore siralayamazsiniz hepsi ayti bir tur. Su rn onemli bu onemsiz diyrmeyiz yani demek istedigim. Matematik=zeka olmuyor bu yuzden.
Sorularımsayılarla başladı ama sayılarla bitmeyecekti zaten.
Eğer bu düşündüklerini çevrene hissettiriyorsan kesinlikle egodur ama sadece kendi içinde düşünüyorsan farkındalıktır bence .
Ego'dur kanımca . Farkındalık dediğin şey kendini zeki görmen ama diğer insanlarıda zeki görmendir. Fazla uzatmaya gerekte yok kısa ve öz.
Türkiye için normal kardeşim sen bunu bide amerikada düşün.
Bilgiyle dolu olduğunda, çok fazla bilgi istiflediğinde, egon güçlenir. Ve ego gerçeklik önündeki engellerden biridir.
eger gectekten zeki ise farkındalık
değilse ego
Biliyorum
mühendis düşünür ama işçi düşünerek uygular o zaman zeka işçi olmadan hiç bişeydir
Haklısınız :))) lakin insan hem zeki hemde güzel olmak ister :D
bende öyleyim o yüzden egolu olduğum düşünülüyor ama değilim aslında kendimden çok başkalarını düşünüyorum ama zeka konusunda çok üstün görüyorum kendimi
Buna farkındalık diyelim, ama bu iş seni tatmin ediyor ve vurgulama gereği duyuyorsan egodur
Bence etrafındaki insanlarda sorun var. Daha nitelikli bir çevre edinmeye çaliş.
Bu soruyu sorarak ne kadar zeki olduğunu gösterdin :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
beni anlatmışsın resmen bende herkesten fazla ayrıntıyı gördüğümü daha mantıklı sonuçlara ulaştığımı farkediyorum bende acaba ben mi farklıyım yoksa kendi kendimi bişey sanıyorum diye düşünmüşümdür. farkındalık diyorum.
işte böyle kişilere çok güzelsin sen çok zekisin sen diyip dalgana bakacaksın:D
aylık 7.000 tl aşağısında kazanıyosanız pek zeki saymasın kimse kendini
Şu an öğrenciyim.
o zaman para kazanmaya başladığında bidaha soru aç :) , yani demek istediğim şu paranın satın alamıyacağı hiçbirşey yoktur babadan kalma para harici bir kişi kendi başarısıyla dediğim rakamı kazanıyosa o adam zekidir çok büyük çabayla gelmiştir o yere , yoksa dünya tarihini büyük bir buluş yapanlar harici zekiyim diyenler kaybolup giderler pek kaale alınmazlar
farkındalık kendini zeki sanmaktır sadece bu. Diğerleri benim farkıma varamıyo ben kendi kendimin farkındayım demektir. bu %100 ego... ama ego bazen kötü olmayabiliyo.
Bence farkındalık
Çünkü toplumumuz maalesef aptallaştı
Bende zeki değilde farklı olduğumu düşünüyorum acaba kibir mi var bende anlayamadım zaten bunu.
bence bu egodur :) sebebi ise şu herkes insan senin kimseden bir farkın yok kendini fazla zeki sanma ayrıca bu zekilik senden değil diğer insanların düşünememesindendir
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı zannedermiş
Eğer karşındakini aptal görüyorsan bu ego olabilir ama kendini akıllı görmek tabiki farkındalık bu gerçeği bilmek iyidir.
Karakterdende olabilir kardeşim.zeki ama kime göre Zeki? Mesela bana göre kabul görmüş Zeki insan zekidir.
Aynen bende öyle görüyorum ama
Keşke sdce bir aptal olsaydım diye dua ettim zmnlarda
Oluyı
bilmem tanımak lazım. cidden öyleysen farkındalık .. öyle değilsen ego .
kendini diğer insanlardan zeki görüyorsan bu senin ne kadar saf ve bilgisiz olduğunu gösterir. kusura bakma ama gerçekler malesef
Bunu hangi nedene bağlıyorsun?
diğer insanların dış görünüşüne ya da davranışlarına bakarak kendini onlardan zeki görmek pek mantıklı gelmiyor bana. amacım seni ezmek ya da art niyetli yorum yapmak değil
Zeki olduğunu sanmak mı? yoksa zeki olduğunu bilmekmi? Sanmaksa ukalalık. bilmekse farkındalık.
Farkındalık bence çünki ego olsaydı çevrene karşı kendini beğenmişlik olurdu sende
farkındalıklı olmak hoşuna gidiyor ama toprak aynı toprak
diğer insanları küçümsemediğin sürece farkındalıkltır.
Farkındalıktır,diğer insanlarla zekanı kıyaslayıp bu sonuca ulaşmış olabilirsin.
bence oyle bile olsan oyle dusunmemen gerekir her beyine ayri ayri saygı duymak hosgoru ve alcakgonulluluk ile davranman gerek
eğer karşındakinin senden üstün görüyorsan egodur sadece.ama karşındakinin fikirlerini alıyorsan bu farkındalıktır.
Bütün insanlar zekidir önemli olan varolan zekayı kullanmaktır eğer zeki olduğunu düşünüyorsan git bir IQ testi yaptır
Nerede?
karşındakileri aşağılamıyor ya da hor görmüyorsan farkındalık tabi.
tam tersi durumu ego olur.
Düşünce en büyük farkındalıktır
bu sorunun cevabını kendini daha iyi tanıdıkça kendin vericeksin
Gerçekten daha zekiysen farkındalıktır aksi takdirde egodur
Bence zeka geriliği var sende ve sen bunun üstünü kapatabilmek amacıyla kendini böyle avutuyorsun.
Önyargılarınızı yıkabilseniz hayata daha güzel bakabileceksiniz. Önyargılarınızda boğuluyorsunuz.
Yüzme bilmiyorum
Ciddiye alınacak birisi olduğunu sanıp cevap verdim. Sosyal zeka olarak düşük olduğum için sanırım. Hata benim.
Kabul etmen burada farkındalığını gösterdi
Farkındalığımın farkındayım.
Niye farkında olmanı farkındlığına bağlıyosun diğer insanların fakındalığı yok musence
Farkındalık da bir zeka çeşitidir. Çoklu zeka kuramunda içsel zeka olarak geçer. İçsel zekam var ise zeki olduğumun farkındayım ve bu ego değil. Eğer içsel zekam gelişmemiş ise mantıksal zekamın olduğunun farkında olduğumu sanıyor olurum ve bu ego olur. Bunu çözmek o kadar da kolay değil.
Ben kolay olduğunu söylemedim zaten.Ama sen bir psikoloğa gitmeden IQ testi yaptırmadan bu kadar net bir şekilde ben zekiyim diğer insanlardan diyorsan birşey diyemem ama şunu söyliyebilirim vasatsın.
O nası bir ego ağırlık yapmıyo mu o sana?
Ahaha XD
bence ortamında zeki görünüyosun etrafındakiler senin kadar zeki değil bu da çok normal. elbette seninde bilmediğin çözüm bulamadığın şeyler olur.
Dünyanın en zeki, en başarılı, en iyi çözüme ulaşan, hiçbir şeyi yanlış yapmayan kişisiyim demedim zaten.
tamam bnde çyle bişy demedm :D
eğer bunu sadece sen düşünüyosan egodur eger çevrendekiler de senin zeki oldugunu biliyorsa sende biliyosan farkındalıktır benim düşüncem :)
Zeki olarak görüyorlar, dahi olarak görenler bile var.
eğer öyle dediğin gibiyse bir farkındalıktır egoyla hiçbir alakası yoktur bunu güncelle çünkü yanlış anlarlar yanlış cevaplarlar
Şizofrenlik baslangici :/ :D
Çok bilen çok yanılır bunu bil yeter...
Çok bilmesinin nedeni ise çok yanılması.
tam tersini yazacaktın heralde :D
Hayır. Çok deneyen kişi çok yanılır, tecrübe edinip bilmeye başlar.
bunun sonucundada her konuda fazla bilgili olur ve yine çok bildigi için yanılmaya devam eder bir bokada yaramaz...
Yani diyorsun ki, hiçbir şey denemeyelim. Bu sayede hiç yanılmamış oluruz. O zaman boşuna yaşıyoruz. Önemli olan durumlardan nasıl çıkarım yaptığındır. İlk yaptığın hatadır, ikincisi ise senin aptallığındır. Hiçbir şey denemeyeceksen yaşamanın da bir anlamı yok.
illa bişeyler yapalım deneyelim diye yaşamak saçma bişey bilmen gerekenleri ögrenirsin ya da baş koydugun yolda yürür hedefine ulaşırsın ondan sonra akışına bırakırsın hayat sana bişeyleri ögretmeye başlar hayat tecrübelerinde ikinci kez hata yapıyosan dogru o senin aptallıgındır yani ömür sürekli bişeyler denemekle geçmez herşeyi bileceksin diye bir kaide'de yok bilmen gerekeni bil yeter fazlası zarar..
Senden zekileride olabilir dikkat et bence :D
kendine guven gerisi hikaye
farkindalik tabi ki .
Ukalaca bir farkındalık, ama iyi...
Oldukça egosunu koruyan bir soru.
Zeki oldugunun farkindasin
Aynı benim gibi böyle birini görünce falan içimden salak falan bile diyorum düşün yani :S kendimi çok yükseklerde görüyorum :S:S:S:S
Kesinlikle egodur (test edilmiştir)
alırım aklını gençç:))))
bende çok zekiyimdir, ama söylemem(!) :)
Kullandığın avatar zaten pek çok şeyi açıklıyor
Ne için?
Yorum gerektiren bir durum değil gayet açık .
Zeki olsan bu soruyu burada sormazdın !