+1 yılSoru tam da merak ettiğim bir soruydu teşekkürler 5 puan senindir. Özellikle bayanların yorumlarını okudum. Bundan sonra ilk mesaj atan ben olmayacağım avcunu yalasın akşam olunca günaydın mesajı mı atar iyi akşamlar mesajı mı atar kendi bilir. Böyle aşk böyle sevgi mi olur yahu. Ben genelde erken kalkarım daha gözümü tam açamadan mesaj atarım. Hanımefendiden mesaj falan yok tamam derim uyuyordur. Baktım sürekli ben atıyorum erken kalktığım için bazen özellikle mesaj atmıyorum saat 10'a geliyor hala mesaj atan yok. Biraz daha bekliyorum sonra mesaj geliyor aşkım bir sorun mu var niye mesaj atmadın. Şimdi cinnet geçirip pompalı silahıma mı davranayım yoksa canın cehenneme sevgili mi diyeyim ne yapayım ?
214 Yorumla- +1 yıl
:D Kıyanlar utansın :D Bakar mısın bayanların cevaplarını benciller en iyi bildikleri şey ilk adımı karşı taraftan beklemek :D
- +1 yıl
Nazlı olurda ilk adımı o atsın ilk o mesaj atsın ilk o teklif etsin ilk o ilk şu ilk bu ne zaman kendi hoşlarına giden bir şey olsun ki bu da kendilerinden ödün vermeyeceği şeyler demek o zaman ilk ben oluyor :D. Yanlış anlaşılmasın bu tarz oyunlara katılmayan çok güzel çok hoş düşüncelere sahip kızlarımızda var. Onlar zaten baş tacı aslan parçası :)) Bilmiyorum ama bana ters geliyor ilişkide özellikle hisleriyle değil de mantığıyla hareket edenler. Yok aman çok ilgi gösterirsem şöyle olur böyle
- +1 yıl
olur tamam çok aşırı gösterme ama yok denemeyecek türden de olmasın. Saçma sapan şeyler yapana kadar hissettiklerini hafif dizginle ama hislerini de göster. Hayır yani göstermediğin vakit ters bir durum olup ayrıldığında acın yine büyük olacak. Bari dürüst ol duygularını ifade etmiş ol da için rahat olsun. Olaya neyse ki tüm hislerimi belli etmemiştim şöyle iyiyim böyle harikayım deyince acın dinmiyor kendini kandırıyorsun. Samimiyet çok önemli kendine bir takım saçma kurallar koyup onların etra
- +1 yıl
etrafında dönmek duygusal açıdan ilişkide sınır koymak. Onun dışında hiçbir halta sınır koyma ama onda koy ne kadar mantıksız. Neyse umarım bayanlar bu saçma düşüncelerinden vazgeçer. Ve ilişkilerinde ne zor kızı oynarlar ne de kendileri gibi olamayacakları bir kalıbın içinden ilişkilerini yaşamaya çalışmalar. Çünkü ilişkiyi doğal yaşarsan tüm güzelliklerinden faydalanırsın samimiyet çok önemlidir...
- +1 yıl
AMANNNN :D Bunu bir erkekten bekliyordum doğrusu! Haksız değilsin tam olarak düşüncelerine katılıyorum. Dibine kadar aşkı yaşayabilmek gerek ve aşk olan yerde mantık olamaz ki aşk, duyguların mükemmel dansıdır. Aşka mantık sokarsan bir süre sonra ya nefret doğar ayrılık gelir ya da aşk gider tutku, alışkanlık, sevgi kalır ama genellikle nefretle beraber ayrılık gelir.
- +1 yıl
Aynen öyle bende senin söylediklerini katılıyorum ve bahsettiğim şeyin özü budur yani :)) Çok az bayan bunun farkında bilincinde işte aynı fikirleri taşıyan şahıslar çok mutlu oluyorlar mutluluğun huzurun sırrı budur.
- +1 yıl
Aslında her insan tüm sorulan soruyu tam doyurucu cevap veremiyor. Sadece daha yakınını veriyor bu yüzden çoğu güzel yorumlar arada ziyan oluyor. Soruyu soran arkadaşımız sorusunda samimiyse tüm yorumları üşenmeden okuyordur. Güzel buldukları işaretleyecek işaretlediği yorumlar aralıklı olarak slayt şeklinde çıkacak. Ya da her yorumcudan güzel bulduğu cümleleri seçecek tırnak arasına alınacak ve cümlesinin bittiği yerde de kullanıcı adı yazacak belli olacak kimin yazdığı böyle olsa güzel olurdu.
- +1 yıl
Eyvallah sağ olasın diğer arkadaşı seçebilirsin senin soruna karşılık benim cevabım biraz farklı oldu o yüzden beni seçsen bile etik olmaz. Daha çok ayrıntılarda yazdıklarımızla hem fikiriz ama soruna cevabım yakın değil. Sadece ben ve diğer arkadaş olduğu için rahatlıkla onu seç diye önerebiliyorum.
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim sende sağlıcakla kal ALLAH'a emanetsin.
En İyi Cevaplar
nispet yapar gıbı... olan var olmayan var yorum okuyup dellenen var kıskanan var.. var oğlu varda manita yok:)) ben sıkılırdım sanırım o ne oyle cısı gelmış ergen gıbı:))
23 Yorumla
ararım. günaydın der. kalk yürü beni okula götür derim. oda oflana puflana giyinir. börekçide börek yeriz sigaramızı içerz.metrobüse biner oflaya puflaya gideriz. kulağına kulaklığı takarım. iki kaşını birden oynatabildiği için kaşlarını dalgalandırır krize girerm:D
32 Yorumla
+1 yılSevgilim yok kimi arayayım :) doğal olarak arayacağım kimse de yok ama sağolasun samimi arkadaşım günaydın diyor yani
34 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir söylemişsin ki canımı yaktın resmen! Olur olur senin de yakında olur nasılsa, gençsin, güzelsin ve muhtemelen sen beğenmiyorsundur kimseleri, dimi ;) Samimi arkadaşına benden selam, sana iyi bakmaya devam etsin ama sevgilin olunca ararsın onu sabahın köründe değil mi?
- +1 yıl
Yalnızlık şuan için elbette benim tercihim :)
Aleyküm selam samimi arkadaşım bir bayan yalnız :)
Yok sevgilim olsa sabahın köründe aramam çünkü uyanmama o beni ararsa ancak uyanabilirim :) - +1 yıl
Ben belirtmek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılatmam yaa o atsın :)) aramamda önce o arasın :))
neyin trbiyse bu sevgilim yok ki :))))48 Yorumla- +1 yıl
espriydi yaa :) bencil biri değilim ben :))) altında yazıyor ya olmayan sevgiliye neyin tribi bu diye :) ahahahahah :))
- +1 yıl
Acaba neden yok :)
- +1 yıl
çok seçiciyim tatlım yaa ;))
- +1 yıl
işte en güzeli de odur. adamın biri çıksın hiç bir sebep yokken seviyim gitsin. beni bu seçim olayından kurtarsın :)))) öyle olmadığı için durum böyle zaten ;))
ne artılı eskili bir yorum olmuş bu
anlaynlar +1 anlamayanlar -1 mi yapmış acaba :)) - +1 yıl
teşekkürler ;)
+1 yılkesinlikle adımımı yazar haber veririm, ki oda vermek zorunda.
siz sevgilisiyiz, iki arkadaş değil!
yazacaksın ulan!15 Yorumla- +1 yıl
siz sevgilisiyiz nedir :( biz sevgiliyiz olcak o.
aramam aramışmı diye bakarım :))) haha çok sadisttimmmmm
27 Yorumla- +1 yıl
Bu sadistlik mi cahil ablacım ?
Hayır, ara sıra günaydın mesajı atarım, ara sıra da o atar ama her gün değil.
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet genelde mesaj atarım ya da ararım o uykulu tatlı sesini duyarım <3
21 YorumlaSabah uyanır uyanmaz aklıma ilk o geldiği için tabikide mesaj atarım :)
23 Yorumla
+1 yılaynn arıyorum ve uyandırıyorum onu arayamzsm mesaj atıyorum kesin...
24 Yorumla- +1 yıl
uyandıramaz çünkü ben çook erken uyanıyorum...
- +1 yıl
hemde nasıl olurdu ama ben ondan önce uyudugum zaman bana birsürü güzel mesaj atıo gece bende sabah uyanp bakınca görüyorum tabi mutlu oluyorum... bide ben zatn 6 da uynyrm işim yuzunden zırdur )
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİçimden gelirse atarım ya da ararım.Tabi sevgilim olursa :))))
11 Yorumla ben onun sesini duymak için uyanıyorum erkenden :))
13 Yorumladaha gercek askı bulamadım. O kadar cok sevdıgım sevgılım olursa yaparım herhalde
11 Yorumla
+1 yılGünaydın mesajı atarım, Sıfatını yediğimmm günaydınnn diye :D
35 Yorumla- +1 yıl
Çok şekerizdir :)) Abisiii bir görsen bal küpüü gibi :D
- +1 yıl
Aminnn tüm sevenleri çiftleri nazardan saklasın rabbim.
+1 yılÇalar Saatle okadar güzel giden bir ilişkimiz varki her sabah beni arayıp uyadırıyo.
35 Yorumla- +1 yıl
bizi bu tiple kim begenirki ama olsa tabi arardım
- +1 yıl
Kızları pek anlayamamışsın, onlar tipe bakmazlar bilgin olsun. Etrafına bir daha dikkatlice bak bir hangi hatunların kolunda kimler var!? Para da deme zira bazılarına göre ilk planda olmasına rağmen bir çoğunda 2. 3. 5. planda para gelir. Eğlenceli ol biraz da deli... Şansın açık olsun ;)
- +1 yıl
allah razı olsun güzel insan dogru söylüyorsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyefendı alarm kurmuyor ki sesimle uyanmak ıstıyormus.Yanı ılk ısım sabahları onu uyandırmak.
Bır uyuyakalsam ıkımızde yandık! :))))22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Sabahin korunde kalkip sevgilimi uyandiriyorum ilk ses ilk mesaj benim olsun diye
12 Yorumla
+1 yılevet olmayan sevgilimi arıyorum her sabah aynaya bakarak.
14 Yorumla- +1 yıl
Görmedim duymadım bilmiyorum.
- +1 yıl
çok komik.
- +1 yıl
Aslında ben ciddiydim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben arıyorum da açmıyor . sabah ayılması 1 saati alıyor.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman siz tüyo verin sabah arayınca açmıyor napayım :(((
Cevap sahibi+1 yılok deneyeceğim :)
o zaten yazar bana uyanınca ya da arar bende dönerim uyanınca :)
14 Yorumla- +1 yıl
Dönermiş :D Türkçemizi doğru kullanmanızı rica edeceğim.
+1 yılben hiç mesaj atmam sabahları hep o atar
günaydın aşkım
günaydın hayatım vs vs vs :S14 Yorumla- +1 yıl
eee yani kızları önemsersen önemsiz olursun unutma
kadın zoru sever imkansızın peşinde koşar :) - +1 yıl
Şimdiye kadar hiç ters tepmedi hep başarılı olmuştur. :)
+1 yılSabahın kör saatinde kalktığımız için genelde o mesaj atıyor,ama o atmamışsa ben muhakkak atıyorum...
21 Yorumla
+1 yılSevgilim olmasa da flörtüm mutlaka olur asla yalnız kalmadım kalmayacağım anlamına gelmiyor tabiki bu herneyse her sabah uzun günaydın mesajımı alır teşekkür ederim çok odunumdur ayda bir içimden gelir uzun mesaj atarım duygusal romantik birşey olmasına özen gösteririm sonra karşımdaki kişi romantikliği devam ettirince direk kaparım konuyu yapım bu zaten birini düşünerek falan uyanmam kalkar kalkmaz mesaj da atamam ilk işim ne yiycem olur
13 Yorumla
+1 yılArarım ama açmaz Aq malı
67 Yorumla- +1 yıl
Öküz biraz :D üzücü askında gülme
- +1 yıl
Yok ya 1yıldır böyle
Mesaj atar hakkını yemeyelim ama sesimi mi duymak istemiyor artık nedir - +1 yıl
Cesus bear'ın sevgilisi özel üretim öyle her yerde bulunmuyor :D Bu yüzden herkesi aynı kefeye koymayalım lütfen :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki, ben uyanamazsam o arar uyandırır beni gece nefesimizi dinleyerek uyuruz :)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayy bildii :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesaj atarım, genelde sevgilim atar benden daha hızlı :)
11 Yorumla
+1 yılarar uyandırırım alarm ile uyanıcağına benim sesimle uyansın :)
11 Yorumlautanıyorum arayamıyorum
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. olduğu zaman arardım
13 Yorumla
+1 yılAramam neden arıcakmışım sabah sabah aklıma ilk gelen şey o değil kusura bakmasıııın
01 Yorumlatelefonu bulabilsem önce.
21 Yorumlaolmayan sevgiliyi nasıl arayım :)
23 YorumlaBen bu sabah yaptım valla :D
23 YorumlaEvet. Bazen arıyorum bazen mesaj atıyorum
23 Yorumla
+1 yılbizimkii evlii olduguu için öyle bii lüksümüz yoktu malesef
08 Yorumla- +1 yıl
üzülmene gerek yok ya o bana verdigii sevgisiyle ben ona verdigim yüregimlee bunlar aklımıza bile gelmiyodu aklıma geldi bende üzüldüm yaa ayrıldıkda 5 ay önce
- +1 yıl
evet çok güzel şeylerdi güzel şeylerden kastım sevişmek degil bu aradaa sevgi anlamında güzellikle başladı güzellikle bitti saygı duymaktan başka çare yoktu eyvallah gardasım cümlemiz için işallah
- +1 yıl
zaten canımı acıtanda buyaa yaşadıgımız güzel şeylerr...
- +1 yıl
Buna alışmanın zorluğunu biliyorum, Allah yardımcınız olsun hem senin hem de sevgilinin. Yaşarken ayrılmak çok zor olur, keşke olmasa ama bazen zorunluluk olabiliyor, hep bir mucize olsun ister insan böyle durumlarda ama o mucize nedense hiç gelmez ya da gelse de her şey için ya da herkes için çok geçtir. Sizin en doğrusunu yaptığınızı düşünüyorum, Allah yardım etsin.
- +1 yıl
aminn çokk sagoll
O arar genellikle :D ben çekiniyorum ya :D
14 Yorumla
+1 yılhemde hergün hiç bıkmadan
34 Yorumla- +1 yıl
ilk kim kalkarsa mutlaka arar birbirimizin sesiyle güne başlamak mükemmelll :)
- +1 yıl
:))))
ewt hangimiz daha önce uyanırsa mutlaka atar:)
22 YorumlaHayır arayamam genelde
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim olsa da olmasa da aramam gerek yok!
uyanır uyanmaz ilk yaptığım şey çişe gitmek:D00 Yorumla
+1 yılHayır babacımı ararım ..
21 YorumlaManitamız vardı da biz mi mesaj atmadık!
33 Yorumla- +1 yıl
kıyamam ki
+1 yılOlmayan sevgiliye mi ?
32 Yorumla- +1 yıl
Tabi kii :)
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. aramam gerçi şu an yok ama aramam direk kahve yapmaya giderim :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma ilk gelen o oluyo mesaj atıyorum tabiki :)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO benden önce yazmış oluyo eksik olmasın ;)
Olsa belki ararız da, yok :)
13 YorumlaOlsun da düşünürüz :D
23 Yorumla
+1 yılolsa arardık hacı abi
13 Yorumla- +1 yıl
başarısız denemelerden çok sıkıldım ya
yok ki.. olunca bakarız caresine.. :)
25 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde gözümü açar açmaz yataktan fırladığım ve koştura koştura hazırlandığım için, günaydın muhabbetti benim için angarya oluyor doğrusu. İlk zamanlar arardı, ya açmazdım, ya da ben seni sonra ararım der kapatırdım, artık o da alıştı aramıyor :D
11 YorumlaMesaj atıcam da ama daha telefona geçemedik :D
24 Yorumlayok aramam beraber çıkıyoruz evden genelde:)
24 Yorumlasevgilm olmdği icnn bisey dymyrmm
13 Yorumla- +1 yıl
Ah tabii ki bayanlar bekler, erkekler atar ki, egolar tavan yapsın, haha :) Tabii ki şaka yapıyorum, dürüst cevabın için de +1'ini veriyorum, zamanı geldiğinde inşallah hayırlı birileri çıkar karşına, o zaman belki de fikirlerin değişmiş olur, bir sabah sen, bir sabah sevdiğin atar (eşitlik güzeldir).
+1 yılhayır çünkü sevgilim yok :D
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Eyvallah :)
- +1 yıl
?min :)
olmayınca arayamazsın.
12 YorumlaArar ve mesaj atardım... Daha da atamıyorum...
11 Yorumla
+1 yılOlsada yapsak bişeyler
11 Yorumla
+1 yılGünaydın mesajı atarım da, o sesle aramam ya :)
39 Yorumla- +1 yıl
Telefon ile ara hem daha ucuz hem de sesle aramadaki gibi bademciklerin şişmez. Sen mi gülersin yoksa zorla mı güldüreyim ?
- +1 yıl
HA-HA-HA.
Tamam güldüm ama güleç bir insan olduğumdan. Komik değil -.- - +1 yıl
Zaten sinir ol diye yazmıştım üf bu ne be neresine güleyim demen için ama olmadı neyse ağlık olsun.
- +1 yıl
Beni sinir etmek zor iş jfdgk Üzüldüm şimdi.
- +1 yıl
:D Sinirlendiremedik ama en azından üzmeyi başarmışız :D
- +1 yıl
Bilmem ki, öyle mi gelir?
SıkıŞeker çok fenasın ya shdjf - +1 yıl
Valla çağla sende az değilsin hani :D
+1 yılS.A aramam çünkü gerçek adamlar bu tarz ılık hareketler yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılUyanırım kahvaltımı yaparım.Sigaramı yakarım.
Sonra belkı msaj.11 YorumlaMesaj atarım :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluyanma saatimi kız arkadasımın inanacağı kadar ertelerim. uyanır uyanmaz aramış gibi yaparım
01 Yorumla
+1 yılaramam mesaj atarım genelde gece ararım.
20 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat