Nisanlim beni kaybetmekten korkmuyor ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar bana bir konuda yardım edebilirmisinz ben hayatimda ilk defa birine aşık oldum onunla herseyi yaşadım herşeyi ilklerde cok guzeldik sonra bilmiyorim ne oldu biraz degisti zamanla degisir dedim hic birsey yapmadim istesemde yapamazdkm cünkü ona köpekler gibi bağlıydım haylada öyleyim ben onsuz yapamıyorum ama o bensiz gayet iyi yapabiliyor 3 yılıdır konuşuyoruz gecen sene nisanlandik 1 ay sonra evlenecez ama beni kaybetmekten hiç ama hiç korkmuyor ben onsuz yasıyamıyorum ama o bensiz çokta güzel de yaşıyor her kavga ettiğimizde konuyu direk ayrılığa getiriyor ben seni çekemem diyor ben senle yapamam diyor bir sürü ağza alınmayacak küfür ler atıyor sonra telefonu kapatıyor ben aramazsam o aramıyor ve her kavga ettiğimizde ben arıyordum burda benim suçum ben alıştırdım böyle ama benim hayatımda ilk defa sevgilim oldu oda bu ben nasıl davranacağımı falan bilmiyordum bilseydim hiç bir zaman ilk aramazdım işin kötüsü bir konuda çok kötü kavga ediyoruz ağza alınmayacak laflar söylüyor sonra telefonu kapatıyor ben arayincada ya meşgule atıyor ya da kökten kapatıyor 2 saat falan geçiyor arıyor hiç birşey olmamış gibi konuşuyor ve benim de öyle konuşmamı istiyor eğer sesimde ona karşı kızgınlık kırgınlık varsa ne halin varsa gör bundan sonra yokum eğer sen benim laflarına üzülüp kiriliyorsan ayrıl seni zorla tutam yok diyor kapı orda gitmek istiyorsan git eğer gitmeyeceksen ben sana kızdığımda ya da ya da seni kirdigimda telefonu kapatıp tekrar aradığımda bana trip atmayacaksın diyor bana güzel cümleler güzel sözler söyleyeceksin diyor arkadaşlar ne yapmam gerekiyor sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Bide her konuda onun dediği olucak herşeye evet demek zorundayim ki bugüne kadar dedim küçük basit bir istediği şey bile olmasa konu ayrılığa geliyor ben seni çekemem diyor ben senle yapamam diyor herşey onun istediği gibi olucak ve daha doğrusu aslında ven ven değilim biliyomusunuz ben onun istediği biriyim ben aslında çok inatci biriyim ama ona inat yapamıyorum istesemde yapamıyorum bir kere bir konuda inatlastik bidaha benle inatlasirsan bitiririm dedi bende korkudan tamam dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben nasıl istiyorsam öyle olacaksın diyor benim lafımdan sözümden çıkmayacaksın diyor benden izin almadan dışarı çıkmak yok haber vermeden bir yere gitmek çok
Nisanlim beni kaybetmekten korkmuyor ne yapmam gerekiyor?