Arkadaşlar sosyal medya da tanıştığım bir arap kız var. Neyse konuştuk felan meğersem bunun babası arap zenginiymiş, adamın yatları felan varmış, neyse ben inanmadım felan, kızda tipsiz bişe, güzel olsa gam yemicem, herhalde beni ayarlamak için böyle yalanlar söylüyor diyorum kendi kendime. Neyse birgün bana ilanı aşk ilan etti, bende reddettim, sonra meğersem bu babasına benim fotoğraflarımı göstermiş, adam beni beğenmiş, neyse gel zaman git zaman adam beni aradı, tabi arapça tercüman felan filan, yok sen benim kızımla konuştun namusumuz gereği evleneceksin felan, dedim beyim yok öyle bir şey felan filan adam hakkatten arap milyoneriymiş, gel burda kral ilan edeyim seni felan diyo. Bende paracı bir insan değilim, önemli olan aşk felan diyorum da kral olmak ayrı bir şey tabi. Şimdi gelelim asıl meseleye: Ben bu kızla evleneyim mi? Eğer evlenirsem aileme ne diyeceğim, adam dubaide sarayda yaşayacaksınız diyor, ben 23 yaşında bimde kasiyerlik yapan bir elemanım, bir anda milyoner olucam felan bunlar zor şeyler Bu kızla evleneyim mi?
Rika zor bir yazı ama istenirse kavranır. Benim anlamadığım nokta siz bir şeylerden haberi olan bir insana benziyorsunuz, bu kadar ger. i. zekalı insanın bulunduğu bir platformda ne işiniz var?
Evet birazcik zor matbuu olana nazaran lakin çok güzel ve estetik geliyor bana, her ne kadar yazmayı beceremesem de 😢 Estağfurullah genç, ben de herkes gibiyim işte. Biraz geri zeki, biraz uyanık. Biraz cahil biraz bir şeylerin farkında... Ortaya karışık. Burası da Ks, binbir çeşit insan var. Şizofreni de var, akıllısi da var...
Ooo siz bu sitede bunları yazsanız millet sizi topa tutar. Bende işte bu yüzden şaşırdım. bir baktım osmanlıca yazı felan var, bu adamın burda ne işi var dedim, bildiğiniz gibi site cahil cühela dolu, etraftan duyduklarıyla yetinenler vs. Evet gerçeklere gelelim, bimde çalışmıyorum, böyle demiş olmam bimde çalışanları aşağılamam manasına gelmez, bir diğer konu, yazdığım bu tahmin ettiğiniz üzere sallamasyon bir şeydi, canım sıkıldı öyle milleti trollüyüm dedim.
Defalarca hesabim kapatıldı zaten bu yüzden. Resmi tarihin masalları ile igdis edilen zihinler, gerçekleri kabullenmekten uzaklar. Ama kimin ne düşündüğü umrumda değil. Birileri doğruyu söylemeli, birileri kilit taşıni çekmeli kubbenin. Altında kim kalırsa kalsın. Ben kalmadiktan sonra sıkıntı yok 😃😂
Hehe Ben de ihtimal vermedim zaten Bim'de çalışmana ve bu dediklerine ama takılmadim buna. Ama ben sana bir şey diyeyim o zaman. Buradan bir kız denk geldi gelmişti bana, annesi Mardinli babası Suudi Arabistan'dan. Kız Mardin'de Arap Dili okuyorum demişti. Doğru yanlış. Bana dediği bu. Gerçeği Allah bilir elbet. Şii olduğunu söyleyince peşine düşmedim, öyle kaldı
Kilit taşı nedir, biliyorsun. Kubbe gibi kemerli kapı gibi yapılarda bulunur. Adı üstünde "kilit"tir. Onu çekersen yapı yıkılır. Yani birileri bu topraklarda son 100 yılın yalan ve ihanet dolu olduğunu söylemeli. Bunu söylemek de kilit taşıni çekmeye bedel, yalan üzerine inşa edilen masallari yıkacak... Bu manada kullandım
Şiiler bence sapıtmış kişiler. Önüne gelen sahabeye kafir diyorlar. İslamı ne hale getirdiler! Zaten hadis var biliyorsunuz, tam emin olamadamda: “ümmetim 70 küsür fırkaya bölünecek ve sadece 1 i cennete girecek diye” umarım o 1 fırka biz oluruz...
Hmm anladım. Doğru yolda darbe yiyenler elbet mükafatını bulur. Bu yüzden altında kalmaktan fazla kaçınmayın. Hem o altında kalan da sizinle aynı görüşte değil mi?
Hz. Ömer'in helvadan putu gibi... Önce karşılarına geçip tapiyorlar Acikinca/menfaatlerine ters düşünce de oturup yiyorlar... İnsan fitrati hiç değişmiyor. Değişen sadece oyuncaklar/putlar... Bazen helvadan oluyor bazen canlıdan/insandan/fikirden...
Olm heeyyy sonu nasıl olduu 1 yıl olmuş ama bak bii
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahahaha bro yazmayıp merak içinde bırakmak istemedim, bu tamamen kurguydu hsfhsfhfhf ulan ya ne zaman sorduğumu bile hatırlamıyorum o zaman da baya farklı bir kafadaymışım hfhfh
Haklısınız. Bence de herşey para. Fakir olduktan sonra mutlu olamam ki? Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim. Yakında roman yazmayı düşünüyorum. Tabi ki böyle saçma bir şey değil, bu troll bir şeydi, kimse takıp cevap yazmadı, maksat iki gülmek idi...
En İyi Cevaplar