Dubai’de Arap Şeyhi’nin Kızı ile Evlenmek?

Arkadaşlar sosyal medya da tanıştığım bir arap kız var. Neyse konuştuk felan meğersem bunun babası arap zenginiymiş, adamın yatları felan varmış, neyse ben inanmadım felan, kızda tipsiz bişe, güzel olsa gam yemicem, herhalde beni ayarlamak için böyle yalanlar söylüyor diyorum kendi kendime. Neyse birgün bana ilanı aşk ilan etti, bende reddettim, sonra meğersem bu babasına benim fotoğraflarımı göstermiş, adam beni beğenmiş, neyse gel zaman git zaman adam beni aradı, tabi arapça tercüman felan filan, yok sen benim kızımla konuştun namusumuz gereği evleneceksin felan, dedim beyim yok öyle bir şey felan filan adam hakkatten arap milyoneriymiş, gel burda kral ilan edeyim seni felan diyo. Bende paracı bir insan değilim, önemli olan aşk felan diyorum da kral olmak ayrı bir şey tabi.
Şimdi gelelim asıl meseleye: Ben bu kızla evleneyim mi? Eğer evlenirsem aileme ne diyeceğim, adam dubaide sarayda yaşayacaksınız diyor, ben 23 yaşında bimde kasiyerlik yapan bir elemanım, bir anda milyoner olucam felan bunlar zor şeyler
Bu kızla evleneyim mi?